Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kivulallo

tag

Sziasztok! Kinek van Chuwi Vi10-es tabja aki komolyabban foglalkozik vele? Én most vettem egyet és kíváncsi lettem, próbáltam usb-t bootolni róla, de nem látta egyik pendriveomat se, usb kártyaolvasót se, a belső kártyaolvasóról sem tudott bootolni. Sajnos voltam olyan hülye hogy elkezdtem kétségbeesetten állítgatni az usb módokat, amíg ki nem kapcsoltam a portokat... Így most billentyűt se lát, ergo a biosba nem tudok bemenni visszaállítani.

Valaki tudja hogy működik belülről ez a dualboot rendszer, esetleg biost lehet nullázni valahogy, vagy reflash-elni? Végigkutattam már a netet, az egyetlen értelmes infó az volt, hogy valamelyik partícióra kell felmásolni a bios telepítőt (ami egyébként usbről bootolna), és ha újraindítom EFI Shell-el akkor a telepítő script automatikusan indul... Egy a baj, a 15 partícióból mindegyik raw (vagy csak a windows látja annak).

Windowst, Androidot, Android fastbootot (DnX mód), EFI Shellt elérem.

Valakinek van megoldása? Eseleg az OTG megy ilyenkor? Vagy a dokkoló billentyű? (még nincs nálam, egyszer csak érkezik postán...)

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák