Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSiki
tag
válasz
trafóóó
üzenetére
Amennyiben ugyanaz a rendszer mint egy asztali gépen (elvileg ugyanúgy kell kinéznie)
Windows jel
alulról 3. a fogaskerék (előjön a gépház) - amennyiben csempék jönnek elő akkor is a fogaskereket keresd
Keress egy óra-A betű-keleti írásjel ikont
2. menüpont
A + jelet tartalmazó négyzetre kattintva pedig előjönnek a telepíthető nyelvek. -
Joccc07
addikt
-
senki11
aktív tag
válasz
trafóóó
üzenetére
Ja.. Úgy legyen. Sikerüljön megcsípni valamit.
Ondát én sem fogdostam. Sőt egyiket sem, csak gondoltam figyelmeztetlek, hogy sokan panaszkodnak. Karácsony előtt egyébként majdnem lett egy vi10, de a felbontás engem is elrettentett. Szerintem jobb kijelzővel abszolút bestbuy lehetne. Legalábbis nálam. Főleg ha számításba veszem az eredeti dokkolós-bill. tokot is. Hi10-hez viszont tuti nem veszem meg az eredeti bill-t. -
senki11
aktív tag
válasz
trafóóó
üzenetére
Én már nyomorgatnám, de azért a költség sem utolsó szempont. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy black friday akció keretén belül a vi10-et 80-90 dodóért osztogatták. Nem számítok ilyen leárazásra, de hátha összejön valami.
Az általad említett tabokat én is nézegettem. Az usb miatt maradt a csuvi. Bár a teclast még játékban van. Főleg hogy a melegedés orvosolható. Remélem hi10-re is lesz valami mókolás, mert az sem a leghűvösebb. Mondjuk játékra egyáltalán nem használnám. Egy asztali gépként funkcionáló asus 1005ha-t fog váltani.
Ettől még melegen is fényévekkel jobb.Ondáról egyébként azt olvastam, hogy pocsék az anyaghasználat. Nem tudom igaz-e, de elég sok helyen panaszkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Óra topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De én azt nem igen használom.Most épp remix os van rajta.
Ettől még melegen is fényévekkel jobb.
Nagyon jó árai vannak, ahogy elnézem. Kb innen fogok rendelni.