Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Hát belenéztem a videóba, rögtön 0:44 másodpercnél függőlegesből behajtja egy nagyon kicsit a kijelzőt, a kép meg azonnal eltűnik, épp az óra nagy fehér számjegyei alig látszanak. Ennyi elég is volt, nem a színekkel van gond a TN panelnél hanem a betekintési szöggel. És szerintem egy tabletnél/telefonnál ez számít, mert használat közben mozgatod. 1:50 körül is látszik, az asztalon van é már teljesen halványak a színek. Utána felveszi, gyakorlatilag csak szemből vannak színek, egy kicsit megmozdítja és már kész, 5-10 foknál már rosszabb mint a chuwin ha teljesen oldalról nézed (175-180 fok között), nekem biztos nem kellene. Rendszeresen jönnek ilyen gagyi paneles tabok hozzám javításra, rettentően idegesítő használni. Általában már parancssori billentyűs gépelős műveletekre kerülnek hozzám amikor már feladták mások, a parancssor az fekete alapon kis fehér betűk. Az ilyen kijelzőn ha picit bemozdul akkor már nem látni semmit, szerencse hogy nem az enyém mert biztos hogy örömmel a falhoz csapnám.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Élőszereplős kedvcsinálókon a Call of Duty: Black Ops 7
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest