Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
premete
üzenetére
beviteli mezőnél megnyílik a billentyűzet: androidnál mindig, windowsnál random (de inkább nem)
mázlista vagyok, 10-ből 10x megnyílik nekem.internet sharing működik kikapcsolt kijelzővel? android igen, windows nem
ezmi?beállítások kezelhetőek ujjal? android igen, windows nem
ami fontos, az ott van a gépházban. Minden másra ott a desktop 150%-on.touch office letölthető rá? androidos igen, windows-os nem
már bétás, letölthetőms office nagyítható? android igen, windows nem.
már bétás, win 10-el jönhasználható egér és billentyűzet nélkül? androidos igen, windowsos nem.
igen, remekül az összes modern ui app.kiadja a képet a smart tv-mre? androidos igen, windows-os nem.
Minden 3735 és 3740-es win-es tablet tudja a miracast-ot.Én is kérdezek:
- meg tudom osztani normálisan a képernyőt, hogy egyszerre 2 alkalmazás menjen rajta? windows-os igen, androidos nem- mindenféle külső alkalmazás nélkül tudom használni hálózatban? windows-os igen, androidos nem
- normálisan megjeleníti a flash-es weboldalakat? windows-os igen, androidos nem
- tudok bármilyen nyomtatóra nyomtatni akár USB-n? windows-os igen, androidos nem
- tudok rajta bármilyen x86 alkalmazást futtatni akár céges környezetben? windows-os igen, androidos nem
- biztos, hogy megkapom a következő nagy oprendszer frissítést? windows-os igen, androidos TALÁN
ez csak pár dolog, ami fontos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Gamer Egér RGB!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest