- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
premete
üzenetére
beviteli mezőnél megnyílik a billentyűzet: androidnál mindig, windowsnál random (de inkább nem)
mázlista vagyok, 10-ből 10x megnyílik nekem.internet sharing működik kikapcsolt kijelzővel? android igen, windows nem
ezmi?beállítások kezelhetőek ujjal? android igen, windows nem
ami fontos, az ott van a gépházban. Minden másra ott a desktop 150%-on.touch office letölthető rá? androidos igen, windows-os nem
már bétás, letölthetőms office nagyítható? android igen, windows nem.
már bétás, win 10-el jönhasználható egér és billentyűzet nélkül? androidos igen, windowsos nem.
igen, remekül az összes modern ui app.kiadja a képet a smart tv-mre? androidos igen, windows-os nem.
Minden 3735 és 3740-es win-es tablet tudja a miracast-ot.Én is kérdezek:
- meg tudom osztani normálisan a képernyőt, hogy egyszerre 2 alkalmazás menjen rajta? windows-os igen, androidos nem- mindenféle külső alkalmazás nélkül tudom használni hálózatban? windows-os igen, androidos nem
- normálisan megjeleníti a flash-es weboldalakat? windows-os igen, androidos nem
- tudok bármilyen nyomtatóra nyomtatni akár USB-n? windows-os igen, androidos nem
- tudok rajta bármilyen x86 alkalmazást futtatni akár céges környezetben? windows-os igen, androidos nem
- biztos, hogy megkapom a következő nagy oprendszer frissítést? windows-os igen, androidos TALÁN
ez csak pár dolog, ami fontos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest