Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Barthezz2 #2093 üzenetére
Megkérdeztem tőlük facebookon, még nincs is náluk... Felháborító! Meg az is, hogy nincs a T-mobil hamarosan érkező készülékei között. Bezzeg Note 2 meg Note 10 lesz. Nembaj, ők járnak rosszabbul ha lemaradnak a WP8 vonatról és emiatt a Telenor piacvezető lesz 1 hónapon belül.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
catroot
veterán
válasz Maateeo #2099 üzenetére
"Memory (RAM). Some apps and features won't work on phones with less than 1 GB of RAM. To see how much memory your phone has, check the manufacturer's website or your phone's documentation."
Arra leszek kíváncsi, hogy az a pár app és fícsörök mit takarnak...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
Szerintem én itt hagyom el a topikot...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Oppenheimer
nagyúr
Viszlát.
Amúgy minek idegeled magad ilyen vitákkal? Úgysem a fórumon fog eldölni a rendszer sikere, had szídják a droidfanok. Majd ha látják buszon/metrón hogy mennyire összehasonlíthatatlanul jobb WP8-al minden művelet, akkor magukba néznek
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Blyan
félisten
PhoneArena
ATIV S [link]
PROS
Very large screen
microSDXC card slotCONS
A bit too big for some users
Camera and camcorder could be better
Excellent8.5out of 10Not ratedHTC 8X [link]
PROS
Stylish looking design
Exquisitely detail screen
Affordable price pointCONS
Few worthwhile improvements with WP8
Lackluster low lighting photo quality
Weak internal speakerThe ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #2105 üzenetére
Sose fognak rajonni hogy van akinek masok az igenyei, mint nekik, nem erdemes meg csak benezni sem ilyen topikokba...
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Blyan
félisten
A vicc az, hogy a WP8-ban pont javítva illetve pótolva van ez.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ateszzero
őstag
Van valaki aki tud segíteni HTC Radar custom rom cserében? Valamiért nem akarja az igazságot.privátban vagy Skype-on megbeszélhetnénk .Az adatlapomon van a skype nevem.
-
maxmax2
csendes tag
A HTC-n van egy olyan ficsör, hogy zseb mód. Azzal rezeg és csörög.
[ Szerkesztve ]
Acer Aspire 5310: Celeron 1.6 GHz, GMA 950 + GMABooster, 2 GB Corsair Value - OSX Snow Leopard
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #2101 üzenetére
"..de jövő hét szerdán lesz sajtótájékoztató utóbbiakról*, úgyhogy talán lesz valami infónk."
*HTC
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
zsoleer
senior tag
Nem tudja valaki hogy az expansys - on mikor jelenik meg a 920 és mennyi lesz?? Semmi infót nem találok pedig mar mailt is írtam de meg egy arat se tudtak mondani pedig mar teszt is van!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz polonic #2122 üzenetére
Engem az szokott sokkal jobban zavarni, hogy van egy berögződése, amiről úgy képzeli hogy az alfája és omegája mindennek, legalább egy vizsolyi biblia, vagy Hamurapi-sztélé. De ahelyett hogy megtartaná magának, szórja a próféciáját kéretlenül.
És félinformációkból, igénytelenül összegányolt cikkekből, hasonszőrű hozzászólásokból építi a kis információbázisát (ráadásul ha valami nem egyezik a világképével, azt el sem olvassa persze).
Mindegy, ignorálni kell.
-
Blyan
félisten
Bakker, nagyon birizgálja a fantáziámat ez a WP8
A baj mindössze kettő:a. még nem kapható
b. valahogy mindegyik készülékkel van valami bibi.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nicu71
addikt
válasz polonic #2126 üzenetére
Ó és még hányan vannak ilyenek...roppant kellemetlen fajta!
és ráadásul állandóan megjelennek,ha valami hír felbukkan,amiben otthon vannak...annyira idegesítő!Hogy szóljak a nagy elvándolási hullámról,nekem ugyan eszem ágában sincs váltani!
hacsak nem egy wp8-ra,egyszer"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
veterán
remélem Telenornál lesz wp8 mert januárban átakarok pártolni a T-mobile-tól mert itt újpest városkaputól 2 sarokra a lakásban csak az ablakban lehet telefonálni különben nincs térerő ... (Voda még szarabb ...)
-
catroot
veterán
válasz mukibuci #2139 üzenetére
Azért az tetszik amikor bizonygatják, hogy de a 800mhz-es gagyibb telefonokon is vígan elfut a rendszer és nem akad.
Nem mondom azt, hogy hazudnak, inkább azt, hogy nincs igazuk
Használtam Blade-t is, sőt még most is megvan, ja és szoktam tapicskolni egy X8-at is. Sokszor falhoz vágnám mindkettőt...
Egyébként többen írták ott, hogy a wp-t nem egyszerű használni. Ezzel egyébként nem mondanak ám olyan hülyeséget. Maga rendszer egyszerű, mint egy faék, viszont egy átlaguser hülyét kap a Zune felrakásával, használatával. Persze ez már most változik (és sok más is, ami eddig hülyeség volt a rendszerben), ezért is értelmetlen a vita erről.
Na, de innen hanyagolom a témát, mert sej hajon rúgnak.
Azt lehet tudni, hogy MA-s teszt mikor lesz Lumia vagy valamelyik wp8-as teló tekintetében?
Vagy jól tudom, hogy semmi hír nincs még efelől?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #2143 üzenetére
Igen, ismerős nekem is.
Mondjuk, amit előhozott a kollégájával, az nekem is ismerős szitu és marha idegesítő. Ugyanis jártam már úgy én is, hogy kimentem felmérni egy helyszínt munka során és bedöglött a fényképező. Na mondtam sebaj, majd akkor a telefonnal csinálok képeket. Csináltam kb. 50-60 képet, visszamentem az irodába. Ugye kábel híján nem tudtam összekötni a telefont a géppel (meg céges gépen sem nagyon akartam nekiállni Zune-t telepítgetni). Viszont volt wifi, van Skydrive-fiókom is, sőt app is fent volt, hogy veszteségmentesen feltegyem a képeket. Igen ám, csak a képeket egyenként lehet csak feltölteni, mert nem lehet többet kiválasztani... Szóval ritka az ilyen eset, de elég idegesítő volt, valóban...
De ezzel is kár volt neki jönnie, mert ez is már megváltozott a wp8-al.
Ja, Facebook app wp7.5 és 8 alatt. Alig érezhető különbség.
-
RicsTrocs
csendes tag
A lumia 800-at ajánljátok? Mik a pozitívumok? Milyen rossz tulajdonságai vannak ha vannak?
-
félisten
-
MODERÁTOR
Nekm is egyre inkább úgy tűnik, hogy egy Nokiába beruházom... Na majd meglátjuk milyen lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.