Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berboo
csendes tag
ebay-on néztem lumia 820 asokat , használtan , vajon miért írják a németek úgy hogy nem kártya vagy net fűggő a telefon minden német simkártyával műlödik, vagyis akkor pl magyarral vagy ukránnal nem fog ? köszi
-
roobert
csendes tag
Sziasztok!
Lumia 920 telefonon, ha a számítógépről zenét másolok a telefonra usb kábelen keresztül, teljesen kiszámíthatatlan módon, kb. a számok felét megduplázza, tehát a telefonon a zene alkalmazásban duplán szerepel, mindkettő lejátszható, lelátszási listában is kétszer megy egymás után. Ha valamelyiket letörlöm, a másik sem működik. A gépen úgy látszik, mintha egyszer lenne fent (egy fájl van). Véletlenszerű: volt olyan, hogy ugyanazt a fájlt egyszer megduplázta, máskor nem.
Ismerős ez a probléma nektek? Milyen megoldás létezik rá? -
-
kolosanyi
veterán
válasz Rage47 #18732 üzenetére
Speciel szerintem ez marhaság, felveszel egy akármilyen videót, majd emailben megosztod a galériából és akkor még csak a 3 perces limit se akadályoz. Nem kell ezt túlbonyolítani.
Persze ettől még saját magát szopatja a Microsoft ezzel a hozzáállással. Komolyan nem értem ezt. Ráadásul egy nyamvadt sablon PR szöveget se hajlandók elereszteni ezzel kapcsolatban, hogy "azért késik, mert a saját platformunkon a felhasználói élmény a legfontosabb és tökéletes alkalmazást akarunk bemutatni a számunkra oly' fontos felhasználóinknak" blablabla...
Lassan a Firefox OS-ről több hivatalosan komkunikált info jelenik meg komolyan... -
Kisceka
csendes tag
válasz roobert #18754 üzenetére
Hali! Igen ismerős a probléma. Én azt csináltam, hogy kikapcsoltam a xbox music felhőt és nem is csatlakoztam az xbox musichoz. A telefonnal leformáztam a sd kártyát, kivettem, beletettem egy sd kártyaolvasóba, rámásoltam windows intézőben a zenéket, visszatettem a telóba és jó volt.
-
legiaap
félisten
Wp8-an müködik a HERE Maps webes felülete? Mert Radarnál azt írja nem optimalizált a készülékem hozzá.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
regener
veterán
Mitől lehet az hogy asztalon van a telefon, nem piszkáltam egy ideig, hűvös van bent mert szellőzik a ház de amikor felveszem a telót a kezembe a hátlapja igencsak meleg?
Ez tegnap volt, mostmeg a kijelző olyan meleg a hátlap meg éppcsak langyos. -
-
daniel909
addikt
válasz CyberPunk666 #18765 üzenetére
oks
true story!YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #18769 üzenetére
én másoddiplomás képzésre járok, és volt egy Tevékenységmenedzsment nevű tárgy szóbelim, szó szerint összestandupoltam egy kettest
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
negyedes
addikt
válasz CyberPunk666 #18765 üzenetére
esetleg rossz aksi.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Flashback
addikt
[link]
Ez a gyártói Nokia Garit takar gondolom, viszont ilyenkor mire kellene figyelni? Adniuk kell Nokiás gari papírt?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
törölt tag
sziasztok urak... megjött a 620-as lumiám, és lehet hogy én vagyok béna, de egyszerűen van 200 névjegy csv-ben lementve nálam, azt kéne felhúzni rá, és eddig nem igazán megy...
ha outlook.com-ra töltöm fel, ott se látok telszámokat, a nevek átkerülnek, a kapcsolatok/mind fülön szépen látszanak, csak telszám nélkül. frissítettem már kézzel, akkor se.
2007-es céges outlookba behúzva ugyanazt már látszik hogy vannak telszámok, azzal szinkronizálva is ugyanez a hiba. fellép, szinkron, neveket látok, telszám egy darab se...
valamit ennyire benézek?
köszi a segítséget
-
-
kolosanyi
veterán
válasz zsírsámán #18781 üzenetére
Tipikus WP... Komolyan, szeszélyesebb a rendszer, mint egy változókorban lévő nő, akinek épp megjött az egyike az utolsó vérzéseinek...
Tedd fel a Facebookot, ha jönnek értesítéseid, kicseréltetem egy újra az enyém. Úgyis beígérték már a cserét...Kyller
Lemaradtam valamiről?[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
válasz kolosanyi #18786 üzenetére
Mikor megvettem, tokban hordottam. Egyszer mikor levettem a tokot, láttam,hogy szarráfoltosodott, onnantól nem tettem vissza a tokot, de egy két estén mikor elkapott a tavaszi váradtság sikerült kirepülnie a kezemből, és kivétel nélkül a sarkaira esett. Az esésektől ugyanaz a réteg pattogott le, ami a szilikon tok alá került porszemektől, tehár a sarkak fényesebbek lettek (még jó, hogy anyagában színezett...) és ahol még a gyári "réteg" fentvan, ott elég nagy a szintkülönbség, így kicsit olyan, mintha behorpadt volna. Ha ráteszem a tokot, természetesen semmi sem látszik, de nem fogom visszatenni, mert az enyém kinyúlt, és elég furán néz ki.
blackrulz: Nem nagyon tudom, hogy mi lehet a baja, de próbáld meg esetleg azt, hogy V-card-ba átkonvertálod a névjegyeidet, hátha akkor jobban tudja kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz zsírsámán #18789 üzenetére
az előző teló elhalt totálisan, a cserefon amit cég adott amíg ez megjött az meg nem tudott ilyet. hovatovább kolléga droidja vcard küldésére azt mondta hogy az nem támogatott formátum, akkor intettem hogy hagyjuk, megmókolom. ezen kívül tényleg jó a cucc, pár apróság már most kibukott, de alapvetően nekem tetszik
-
no1r
őstag
válasz Oppenheimer #18701 üzenetére
elég szomorú... főleg ameddig az országunkban a mobilnet árakkal és mennyiségével is szopatják az embert, és jó lenne valahogy összekötni a telót olyan tévével, amiben csak hdmi van.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
nicu71
addikt
válasz kolosanyi #18783 üzenetére
a minap feltettem a JDB facebook nevű alkalmazást/omnia7/ egész éjjel nem aludtam normálisan mert egyfolytában jöttek az értesítések sőt még a csoportértesítések is!
Hajnalban meguntam,kilőttem az egészet,másnap uninstalláltam az egészet,túl sok ez így nekem!
/gyári fb app,na az tényleg szeszélyes..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
CyberPunk666
senior tag
Amúgy viccet félretéve, egy olyan értesítés lenne NEKEM a legjobb, ami csak az első üzenetet jelzi, illetve, akkor jelet, ha legalább 10 perc eltelt a legutóbbi óta.
Amikor ilyen hármasával jelez dolgok vannak, az ugyanúgy túlzás.
-
zsírsámán
senior tag
válasz CyberPunk666 #18799 üzenetére
Hát, kellemes várakozást Ha eddig nem igen tettek semmit, kíváncsi leszek, hogy mikor hajlandóak ilyen feltételeket teljesíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa