Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Aki már regisztrált ESU-ra annak jött bármi új frissítés a legutóbbi 2025.10.14-it követően?
Vagy 1 hónap múlva november 10 környékén kell majd számítani az ESU alatti első W10 biztonsági frissítésre?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! "ESU" kérdésem van:
2 PC-n (1 laptop, 1 asztali) van még Win10, ami egyik sem felel meg a Win11 követelményeinek.
Mindkét rendszer ugyanazon rendszergazdai és felhasználói MS fiókokkal van használva, csak a hardverben van különbség.
A laptopnál rendben be tudtam kapcsolni a kiterjesztett 1 évet.
Az asztali PC-nél még olyan sincs, hogy majd érkezik, várjak....
Szerintetek mi lehet a baj?
Lehet azon túl valamit tenni, hogy várok? -
csaba951
veterán
válasz
bekecs76
üzenetére
Találgatás (bekecs76: több információ megadása szükséges!):
A régi gép egy brand laptop volt (mondjuk egy Dell) a Bios-ba égetett licenccel, az új gép meg egy operációs rendszer nélküli laptop (mondjuk Asus). Szerintem ebben az esetben nem fog menni a licenc átvitel. Az új gépre kell venni egy új kulcsot. -
-
bekecs76
tag
válasz
Doky586
üzenetére
De amikor ott volt mind a két gép, én nem láttam olyat, hogy egyik gépről a másikra átvinni, vagy ilyesmi. Meg amúgy is, ha most ott van az új gépem, akkor azt jelenti, hogy látja, és tudomásul veszi, hogy én vagyok, nem? Hogyan mondjam meg neki, hogy most ezen legyen a licence? A gépházban aktiválást azt nem engedi, ahogy írtam, az elözőekben. Van valami megoldás?
-
-
-
bekecs76
tag
Tudnátok segíteni? A Win 10-em, nem termékkulcsos, hanem digitális licenes, a microsoft fiókomhoz van hozzákapcsolva. Na már most vettem egy új számítógépet. A korábbi gépemen letöltöttem a win 10-et usb-re. Majd az új gépre feltelepítettem a windows 10-et. Letöltöttem rá az összes frissítést. Mondom aktiválom. Nem sikerül. Jó mondom belépek a microsoft fiókomba, látom, hogy két eszköz van ott. Oké, a korábbi gépemet leválasztom (mert ugye egy fiókhoz, csak egy windowsos gép jár) Ennek ellenére se sikerül aktiválni ezt a kurva windowst. Aktiválás során van egy olyan lehetőség is, hogy hibaelhárítás, ott van egy olyan, hogy "nem rég cseréltem hardwert", oké rákattintok. Úgy se engedi aktiválni. Két napja szopok vele. Esetleg van valakinek valami ötlete?
-
Cs1csó
titán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Magyarán nem kell foglalkozni vele.
-
-
teptep
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nagyon régen próbáltam használni az OneDrive személyes tárat, és anno abban maradtam, hogy nem kell. Most megint teszteltem. Kék "i" betű: addig volt kint, míg valami diagnosztikai adatküldést (igen/nem) be nem állítottam. Piros X: Ha nem használom a személyest akkor nincs piros X. Használatkor viszont spéci esetben előjön. (Ha nyitott tárral kikapcsolom a gépet, másik gépen módosítom, és 20 percen belül visszakapcsolom.) De lényegtelen, most sem kell oszt kész. (Az ingyenes verzióban úgyis csak max 3 db fájl lehet benne.) És most azt is megtapasztaltam, hogy az a valahol talált Policies beállítás nem is tilt semmit, nem befolyásolja az OneDrive működését.
-
Blossom
kezdő
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ennél frissebb a Windows 10 nálam már nem lesz.
Többféle pipát teszteltem, de nem értem mi nem tetszik neki.
Nincs olyan sok verzió.
Működik tétlenség miatti alvással is.
Főleg az érdekelne, hogy néhány végrehajtás után miért dönt önhatalmúlag úgy,
hogy szerinte ezt a feladat felfüggesztendő, pedig előtte még nem volt vele baja. -
Cs1csó
titán
válasz
tordaitibi
üzenetére
De oda NEKED kell betenni dolgokat. HA nem teszel akkor mi van?
-
-
Cs1csó
titán
válasz
teptep
üzenetére
"Személyes tár"
Azon mi értesz? Nekem van egy 120GB-os SSD a gépben azon csak a rendszer+programok vannak és van egy 1TB-os SSD amiről futnak a torrentjeim, amin vannak a zenéim, és az 1db játék amivel hébe-hóba játszom (túl nagy méretű ezért nem a rendszer SSD-én vyn)Ezt a megoldást azért is szeretem mert pik-pakk újratelspíthetem a rendszert nagyobb adatmentés stb. nélkül (nyilván pl. a torrent kliens beállításait kimásolom hogy a friss telepítés után ugyanott tudjam folytatni.
-
Blossom
kezdő
A Windows 10 miért bírálja fölül a feladatütemezőben megadott dolgokat?
Egy adott időponttól kezdve ismétlődő alvó módba kapcsolás lett volna.
Néhányszor végrehajtotta majd letiltotta.
Milyen feltételeknek kellene megfelelni, hogy ne állítsa le?
Az adott időpontok jobban megfeltek volna, mint a tétlentség miatti alvó mód.
A meghatározott időponttól kezdődő ismétlődő ébresztéssel nincs problémája. -
teptep
őstag
Az OneDrive ingyenest használom. Kotorászva az emlékeim között az volt a problémám, hogy minden induláskor az OneDrive ikonon ott vigyorgott egy piros X, hogy amíg fel nem oldom a személyes tár zárolását, addig nem tudja szinkronizálni. Pedig a személyes tárat nem kívántam használni, a piros X pedig zavart. (A személyes tár meg olyan, hogy ha az ember egyszer bekapcsolja, azt többé már nem lehet kikapcsolni.) Ezt a Registry beállítást találtam arra, hogy ne szinkronizálja a személyes tárat, és ne adjon többé jelzést a szinkronizálás hiányára.
-
-
King Unique
titán
válasz
Abrion
üzenetére
A 25H2 maga a Windows 11 25H2.
Később? Mármint a Windows 10-nél beregisztráltál a + 1 éves ingyenes ESU-ra és azért nem akarsz még Windows 11-re váltani? Ha igen, akkor nyilván nem kellene addig telepíteni a Windows 11 25H2-t, a funkciófrissítés célverziójának módosításával (22H2-nél újabbat ne ajánljon fel) akár el is tüntethető a gépházban a Windows Update menüből. -
ledgeri
nagyúr
Ha a feladatkezeőben látok egy futó feladatot, akkor hogyan található meg, hogy mi indította el azt?
-
-
Abrion
senior tag
egy nagyon gyors kérdés, ne telepítsem fel a 25h2 ugye? ha később szeretnék win11re menni
-
Krissz80
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Win10 iot LTSC-n nem gondolkodtál?
Az IoT verzió 2032 januárig kap majd frissítést és még gyorsabb is mert nem tesz annyi sallangot fel a gépre.
(Bár egy linux mint szerintem még mindíg gyorsabb, böngészésre officera tökéletes és a frissítések sem tartanak órákig, nekem még a wifis nyomtatót is automatikusan megtalálta amivel a winnél egy csomót szívtam)
az még 6+ év
-
Marengo
csendes tag
válasz
VGYke
üzenetére
Szia. Nekem is van ez a "i" betűs jelenség. Én két gépen használom ugyanazt a Onedrive fiókot és az egyik gépen mutatja az "i" betűt, a másik gépen pedig nem.
Megkérdeztem a chatGPT-t erről, és azt írta, hogy értesítés van részemre. Valamint azt, hogy az értesítések kikapcsolhatóak, a Fogaskerék -> Beállítások -> Értesítések menüben.
De ezt még nem próbáltam, hogy kikapcsolgassam az értesítések kapcsolókat. -
VGYke
addikt
Sziasztok! OFF:
Nem ennek a csoportbak a témája, de hát ha valaki tudja a választ, az MS support nem válaszol, mert nagyon elfoglaltak. Ezt azért meg tudták válaszolni
OneDrive ikonomon egy ideje ott van egy i-betű. Miért?
Gondolom információ, de mi? Ha rákattintok az ikonra, semmi különös nincs ott.
100GB a területem,6,4GB foglalt.
Valaki tudja a választ? -
Cs1csó
titán
-
prsq
aktív tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem lenne gond.
Apósom (77) egyszer muszájból (megdöglött az SSD a Win10 alatt) Linux Mintet (duál bootra csináltam a gépet, a Linux egy HDD-n volt) használt (előtte átpakoltam neki a böngészőbe minden cuccát), és simán elvolt vele pár hétig (míg ki nem cseréltem az SSD-t). -
SunMount3r
nagyúr
válasz
tordaitibi
üzenetére
A Linux inkább csak vészmegoldásként merülne fel, ha valamiért mégsem menne a Win 11 telepítés, vagy ha elfogadhatatlanul lassú lenne a gépen. Nem tudom a néni mit szólna hozzá, valószínűleg ragaszkodna a Windows-hoz, mert azt szokta meg. Persze rábeszélés kérdése, de nem tudom használ e még esetleg más Windows-os appokat is, vagy ha olyat kellene valamiért telepíteni, akkor az ne legyen gond.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Tudom ez Wines topik de amit leírtál ez a legtipikusabb felhasználása egy Linux Mintnek.
Felteszed, mindkét rendszeren bekapcsolod a böngésző szinkront.
Van linuxra Edge, én több rendszeren használom szinkronizálva, tökéletes vagyis ez sem akadály. -
RoyBatty
aktív tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Alap használatra élhető lesz, nagy sebesség különbség nincs a Win10 és a 11 között. A 4GB RAM kevés lehet majd a későbbiekben, ott egy bővítés javasolt.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Prociba van integrálva (Intel Platform Trust Technology: PTT), támogatnia kell.
Nyugodtan bekapcsolhatod, attól még megy a Win10 tovább. -
válasz
SunMount3r
üzenetére
A G5400 az 8.gen Intel, hivatalosan támogatott. Simán mennie kell minden trükk nélkül.
Ha még se akar rámenni, akkor meg kell nézni miért, lehet hogy nincs bekapcsolva a TPM (Intel PTT) a BIOS-ban, vagy esetleg sikerült legacyban telepíteni (MBR2GPT-vel át kell konvertálni). -
SunMount3r
nagyúr
Heló ismét!
Ha majd letelik az ESU-s 1 év, akkor gondoltam a "kerülőutas" megoldással mégiscsak telepíteném a Win 11-et, erre a "nem támogatott" gépre:
G5400 - 3.7GHz
4GB RAM
224GB (valamilyen) Kingston SSDA legális Win 10-es licenc a gépen digitális és OEM.
"Élhető" lesz ezen a masinán a Win 11? A szomszéd néni gépe és böngészés, YT, SkyShowtime, megilyesmik mellet nem nagyon használja másra.
Köszi!
-
shapphire
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudok kikerülni az alábbi helyzetből.
Adott volt egy office pc, win 10 proval, ami nem volt teljesen win11 ready.
Ehhez vásároltam egy 310m lapot és immár egy i3 8100 processzort.Lap és cpu csere után ügy tűnt nem lesz baj, de kép nem érkezett, csak win hangokat hallottam.
Többszöri újraindítás után az alábbi hibakóddal repair disket kért:0xc000014cLeszedtem a Microsoft media creation toolt, csináltam pendrivera egy telepítőt, de akármilyen beállítással megyek biosból, max a win telepítő logoig jutok, aztán fekete háttér és semmi, csak tölt a gép.
Másik pendriveval is ezt, másik porton.
Próbáltam már CS, UEFI, Legacy módokkal, de semmi.
Próbaképp tettem be egy eredeti win 10 home dvd-t, hogy arról bootljak, de ott is tölt a végtelenbe és fekete kép.Jelen helyzetben használhatatlan, mert semmiről nem akar bootolni, ha esetleg eljutnák egyből gyalulnám a kész rendszert ami az SSD-n van.

-
King Unique
titán
válasz
funk648
üzenetére
Windows 10 Fogyasztói Kiterjesztett Biztonsági Frissítések (ESU)
A Windows 10 ESU előfeltételei
A fogyasztói Windows 10 ESU programban való részvételhez győződjön meg arról, hogy eszköze megfelel az alábbi követelményeknek:
• Az eszközökön a Windows 10 22H2 Home, Professional, Pro Education vagy Workstations verziónak kell futnia.

Vagyis otthoni felhasználók számára az 1 éves ingyenes ESU a leírás alapján Home, Pro, Pro Education és Pro for Workstations kiadásoknál támogatott, ellenben Education és Enterprise kiadásoknál elvileg nem, ha azokat nem említik és Microsoft-fiókkal bejelentkezve + bekapcsolt legalább alapszintű diagnosztika + egy másik topikban leírtak teljesülése mellett sem jelenik meg a gépház Windows Update menüben. Utóbbiaknál ez esetben talán 3rd party módszerrel lehet otthonra megoldani, de azt itt nyilván nem részletezném, mert warez kategória.
-
Geth
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Illetve a Pro Education se árt, mert a sima Education-t nem írja a hivatalos oldal. Cserébe analitikai dolgokat nem ír.
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Az itthoni asztali gépemen jelenleg a Windows 10 Education verziója van telepítve, amelyhez a kulcsot még néhány éve, egyetemista koromba igényeltem.
Az utolsó update is telepítésre került, azonban a rendszer nem ajánlja fel a lehetőséget az ESU programban való részvételre.
Van valamilyen lehetőségem az Education verzióval a + 1 év frissítés igénylésére? Előre is köszönöm! -
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Nekem is kiírta, hogy lejárt a win10 támogatása. Nem akarok win11-re frissíteni és nemet mondtam rá. A frissítések keresését eltoltam 30 nappal. Azóta a gépem teljesítménye kb felére csökkent. Bármit elindítok, a proci 80-100%, a memória azonnal megtelik 90%-ra és totál lassú minden program. Ha bezárom a programokat, akkor minden helyre áll, de basszus. Nem a windows-t akarom nézni, hanem programokat futtatni. Van összefüggés, tapasztalt más is ilyesmit? -
hape60
aktív tag
159307- re valakinek van ötlete? Minden induláskor feljön ez az ablak, amíg nem zárom be, nem jön be a normál indulási kép. Van egy hivatkozás, amire rákattintva a Store-ba megy, ahol a mobileszközök frissítése programra mutat. Ezt telepítettem, ennek ellenére így indul...
-
Lajmund
őstag
Köszi! Felajánlotta nekem is ezt az esu programot szoval van még egy évem kitalálni. Igazábol a tört játékokat és zene lejátszot nem akarom bukni és a torrentet se. Nem tudom mennyire tetszene az uj rendszernek ha biztonságosabbnak tartják vagy a fene se tudja. Most minden jó és probléma mentes. Csábít kicsit az ujdonság de veszödni nem akarok semmivel ha most jó.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Igen
-
Iramirez
senior tag
válasz
Maelephant
üzenetére
Nah köszi a tippet,ez jó lenne,de folyamatosan azt irja ki hogy hiba.
Csak egy gépen a többin lement igy vagy ugy
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ne keverd a dolgokat. A weben szükség van rá, de ha az adott gépről kérdezed le akkor pin-t fog kérni.
-
Lajmund
őstag
Win10 kéri a várt 11-re frissitést. Igaz hogy nem fog több biztonsági frissitést kapni a 10? Vagy ráér még a csere? Illetve a programok beállításai megmaradnak normálisan? Mi a tapasztalat?
-
envagyok
veterán
Sziasztok!
Lehet úgy telepíteni Windows 10-est, hogy a +1 év frissítés alapértelmezett legyen?
Ismerősöknek szoktam előtelepíteni pc-t, windwos 10-hez ragaszkodnak, nem szeretném, és ők nem is akarják megadni az online bejelentkezéseket, ezért egy offline lehetőség érdekelne.
Köszönöm. -
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem, szerintem nem ok.
Gépet ms fiókra állítva, Hello beállítások alatt 1212 pin megadás végén entert ne kérjen. Írja fel ezt is hogy PIN=1212 és ennyi. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Lehet felkínálta, lehet nem, már nem emlékszem (beírni biztos nem írtam be), csak, hogy e-mail-re küldte az "egyszeri belépési kódot" és hogy az MS fiókon belül van olyan opció, hogy meg lehet adni egy rendes jelszót. Majd akkor nekifutok még 1x.
De amúgy szerinted is teljesen oké, ha a fent említett módszerek valamelyikével semlegesítem az User-hez a Logon jelszót a gépen és úgy is megmarad az MS online bejelentkezés?
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha helyi fiókról váltasz ms fiókra akkor alap hogy felkínálja a pin kód használatát.
Az ms acc. nem olyasmi mint amikor a freemail fiókba lépsz be a leveleidet megnézni. A pin kód teljeskörűen helyettesíti a jelszót azon a gépen. Így a jelszót célszerű felírni mert mivel nem használod el fogod felejteni, és újratelepítésnél szükség lesz rá. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Mármint mihez kell PIN Kód, ezt mikor fogja kérni? Amikor a gépbe jelentkezik be (gondolom nem), vagy amikor az MS acc.-ba? Eddig amúgy jelszó sincs beállítva az MS acc.-jához, eddig mindig csak e-mail-es kóddal jelentkeztünk be, gondlom ezt is jobb, ha megváltoztatom valami állandó jelszavasra...?
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Alapértelmezés hogy pin kód kell.
Csak meg tudja jegyezni hogy: 1212 -
SunMount3r
nagyúr
Értem én, a saját Win 11-es gépemen is jelszó van (és eddig soha nem volt ilyesmire szükségem), csak ez egy idősebb néni gépe a szomszédból és nem szeretném valami "trükközéses" megoldással hazavágni szegények a gépét, így inkább szeretnék biztosra menni... (Eddig neki jelszómentes volt a login, csak az ESU miatt csináltuk meg jelszavasra, most meg kiderült, hogy az nem kell hozzá...)
-
Geth
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Van. Ha hússzor nem írták le a mikéntjét ebben a topikban, akkor egyszer sem

Ki kell kapcsolnod a Windows Hello kényszerítést a fiók bejelentkezési lehetőségeknél, majd a futtatásba beírod, hogy "netplwiz" vagy "control userpasswords2", és a dialógusablakban lehet kikapcsolni a jelszókérést.
Ennél jobban nem tolják a felhasználó arcába, hiszen egy baromi nagy biztonsági rés. -
Geth
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az autologon független a fiók típusától, beállítható MS fiókkal is.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Maelephant
üzenetére
Köszi, azt hiszem még ma kipróbálom.
Másik kérdés mindenkihez: Ha MS online account-al vagyok bejelentkezve, akkor van valami módja, hogy kikapcsoljam a Windows jelszavas bejelentkezést a gépre? Úgy értem, hogy az online bejelentkezés mindig maradjon aktív a felhasználóhoz, de pl. restart után ne kérje a Windows jelszót...
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Automatikusan lejött, a két "utolsó" (gondolom patch keddi, fentebb valaki
screenshotolta).[link]
Ezen, az oldal alján az ESU főkategória (Windows 10 Extended Security Updates (ESU)) első lenyílójában (What is the...) az ESU Settings hivatkozásra, amely megnyitja a Gépházat, benne/előtte az ESU regisztrációs felugró ablakot. -
Geth
veterán
Milyen furi, most sokan úgy csinálják az MS fiókot, mintha nem lenne holnap. Mókás

-
efi99
őstag
válasz
efi99
üzenetére
Vért izzadva sikerült megoldani a belépést. (Most már mindegy amúgy, arra jó volt a mizéria, hogy 1 év helyett min. 3 lett az ESU)
A hiba oka az volt, hogy a Microsoft-fiók bejelentkezési segédje szolgáltatás letiltott állapotban volt. Hogy miért, az már nagyjából sosem derül ki. Ellenben a fiókoknál továbbra sincs Családtagok és más felhasználók opció. -
makoss
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Gyári kábeleit használom, de ami nem tetszik bennük, nagyon merevek.
Majd legfeljebb ritkábban használom ezeket a vinyókat, lehet az is baj volt, hogy mindig rá volt dugva a gépre, így amikor az ment, mentek azok is, de nem megy a gép 0-24
Minden nap megy, de éjszakára, többnyire délelőtt el van zárva. -
hape60
aktív tag
Napok óta ez jön fel induláskor; mit tegyek? A hivatkozott programot a Storéból telepítettem már...
A(z) Mobileszközök frissítése folyamatban van. Hamarosan készen áll a használatra.
-
-
makoss
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Na ez érdekes
Elzártam a gépet, a 2 vinyót lehúztam róla, most kop kop jó, elérem az "Ez a gép" alatti dolgokat
Viszont amit nem értek, hogy ezt a 2 vinyót egyenként próbáltam ki egy másfél éves Win11H ASUS Zenbook Oled laptopon, ott amiket néztem szúrópróbaszerűen, minden ment
De akkor mi nem tetszett az asztali gépnek???
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Win 10-ben az "Ez a gép" nem nyílik meg, az újraindítás sem segített, mitől van ez?
[kép] Hogy tudnám ezt helyreállítani? -
oke
senior tag
Egyébként már 88%-ig eljutottam...Volr még egy fiók a gépen, azt töröltem.
Lefuttattam a setupdiag programot, ezt hozta ki, hátha mond valamit egy hozzáértőnek. Mondjuk ezt a RegisteredAV = ESET Security részt nem értem, mert eltávolítottam a vírusírtot.Matching Profile found: FindFatalPluginFailure - E48E3F1C-26F6-4AFB-859B-BF637DA49636SetupDiag version: 1.7.0.0
System Information:
Machine Name = DESKTOP-S6GMIS2
Manufacturer = Micro-Star International Co., Ltd
Model = MS-7B86 HostOSArchitecture = x64
FirmwareType = UEFI
BiosReleaseDate = 20210517000000.000000+000
BiosVendor = H.C0
BiosVersion = H.C0
HostOSVersion = 10.0.19045
HostOSBuildString = 19041.1.amd64fre.vb_release.191206-1406
TargetOSBuildString = 10.0.26100.5074 (ge_release_svc_prod3.250826-1428)
HostOSLanguageId = 1038
HostOSEdition = Professional
RegisteredAV = ESET Security
FilterDrivers = WinSetupMon
UpgradeStartTime = 2025. 10. 16. 14:09:53
UpgradeEndTime = 2025. 10. 16. 15:21:47
UpgradeElapsedTime = 01:11:54
RollbackStartTime = 2025. 10. 16. 15:22:25
RollbackEndTime = 2025. 10. 16. 15:29:05
RollbackElapsedTime = 00:06:40
CV = E1na/x7uwk6/TwHT
Error: 0x8007042b-0x4000d SetupDiag reports fatal migration plug-in failure.
Last Phase: Pre OOBE Boot
Last Operation: Machine-independent applyPlug-in Name = AppxUpgradeMigrationPlugin.dll
Migration Operation = READPlug-in
Error: 0x000005B4
Refer to "https://docs.microsoft.com/en-us/windows/desktop/Debug/system-error-codes" for error information.Recommend you reboot and try the update again.Last Setup Phase:Phase Name: Pre OOBE Boot
Phase Started: 2025. 10. 16. 14:32:24
Phase Ended: 0001. 01. 01. 0:00:00
Phase Time Delta: 00:00:00
Completed Successfully? False
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest