Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ha imap-t használtál, akkor bármelyik levelező program jó, mert fenn vannak a szerveren a levelek.
Windows posta appja nagyjából működik, de nekem nem teccik, főleg a naptár része az, amivel nem vagyok kibékülve.
Thunderbird se szimpatikus valamiért. Ja, igen. Azért nem, mert abban egy általán nincs naptár, és a Google címjegyzékemet sem ismeri fel.
Én az emclient-t használom, de az asszem az ingyenes verzióban csak 1db fiókot kezel. -
King Unique
titán
Ott van pl. a ShowKeyPlus program, annál a check product key lehetőség, aminek W10 Pro Retail termékkulcs esetén a screenshoton lévő eredményt kell adnia. Ha nem, azaz pl. W7/8.1 kulcs, vagy MAK (példa), akkor meg lehet reklamálni és jó esetben küldenek újat (példa).
-
King Unique
titán
-
oke
senior tag
Próbálkoztam még egy kört, írtam, hogy Én win10 pro kulcsért fizettem és azt is szeretnék kapni, ez jött sokadik levélváltásra:
There is no chance it's not going to work. For this price, you can get this type of key, and you can activate Windows 10 Pro with it. That's it.
Kis pénz, kis foci... Még ha be is tudom aktiválni 8.1-es kulccsal a a win10-et, számlám nem erről van. -
King Unique
titán
Mármint ez sem teljesen stimmel, ha ugye eredetileg W10 Pro Retail termékkulcsot vásároltál és most éppen helyette W8.1 Pro Retail kulcsot küldtek... De technikailag működhet még mindig az ingyenes aktiválás a W7, 8.1 kulcsokkal hiába járt le hivatalosan a hátáridő, viszont a linkelt cikk végén azért van egy megjegyzés.
Egyébként a kapott válaszok annyira nem meglepők, ezek ilyenek, összevissza küldözgetik a kulcsokat, mikor éppen milyet sikerül... Meg ahogyan írták is, ennyi pénzért most éppen ilyet tudtak küldeni, ami technikailag jó lehet az aktiváláshoz. De legalább nem MAK kulcs, annyi szépítés azért történt.
-
King Unique
titán
Hát a válaszok alapján tényleg kb. felesleges, meg úgyis csak azt mantrázzák, hogy működik a küldött termékkulcs, lehet vele aktiválni, aztán hogy miféle, honnan van, mennyire legális stb., az nyilván kevésbé téma náluk. Bár korábban a linkelt példa alapján másnak még küldtek ténylegesen W10 Pro Retail kulcsot, de lehet már kifogytak belőle és csak MAK maradt, meg W7 Pro, Ultimate, W8.1 Pro Retail, aztán azért azokat küldözgetik...
Ha most jelenleg W8.1 Pro Retal termékkulcsod van, azzal technikailag működhet az aktiválás, nem kell a W8.1—►
W10 upgrade, mehet egyből a W10 clean install, ahol elfogadja a W10 az aktiválásnál a 1511-es verzió óta közvetlenül a W7, 8.1 termékkulcsokat.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Ha 1x már telepítve és aktiválva lett azon a hardveren a W10 Pro kiadása, illetve a gépházban az aktiválásnál digitális licenc van, akkor egy újratelepítésnél nem kell újból megadni a termékkulcsot, amit a telepítő is világosan leír az aktiválásnál.
-
zolee001
őstag
Kihagytad az excell 1.0,95,97,2000,xp 2003 ,2007 office telepitéseket,az,hogy ész nélkül telepitgeti az ember a levakarhatatlan office installokat esetleg mondjuk kideriteni hiba okát az nem megy
pl gugli 1/1
https://www.pcworld.com/article/3222067/microsoft-excel-why-your-spreadsheet-is-so-slow.html
Egyébként a (kifizetett) officeokhoz is jár MS support,nyugodtan lehet öket zaklatni hogy oldják meg
Mondjuk ezen tevékenységek product key ellenörzéssel is járnak igy a goodoffer stb szutyokról vásárlók önszivató üzemmódba kerülnek -
RoyBatty
aktív tag
-
hhgygy
senior tag
Maga az Excel is indítható /safe command line kapcsolóval, azt próbáltad már?
Right-click the Start button (lower-left corner) in Windows, and click Run. Alternatively, you can press the Windows logo key and the R key on your keyboard.In the Run box, type one of these commands: For Excel: Type excel /safe, and click OK.[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
zolee001
őstag
Mivel másik user profileból müködik igy a rofiloddal vannak gondok
(Mondjuk nem csoda ha legyaláztad mindenféle office telepitéssel az Ms utmutatóival ellentétben)
Elöször a profile hibákat kellene javitani ami viszont már windows hiba,elsöként egy sfc parancs futtatása
Sokszor elöfordul a com+ hiba de mivel sem a hardware összetevöket sem az event viewer pontos hibakódjait nem közölted igy max távjósolni lehet (még ha cinikusan is) -
oke
senior tag
Na elkiabáltam, csak akkor működik, ha leszedem a Realtek audio driver-ét. Ha újraindítom a gépet már nem jó. Próbáltam több audio drivert is, de mindegyikkel ezt produkálja.
Indítottam egy windows újratelepítést is végül - a fájlok és beállítások megtartásával - de az sem hozott eredményt...[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
Lehet, hogy visszateszi ugyanazt a drivert. Próbáld úgy, hogy amikor az Eszközkezelőben uninstallálod a Realtek-drivert, pipáld be a "Delete the driver software..."-t majd adj neki újabb drivert. Milyen Realtek-drivert használsz, általánosat, vagy valami brandeltet? Dell géped van? Meg lehet próbálni a Cortana kikapcsolását is.
[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
Amikor az Eszközkezelőben rámész a Realtekre és ráböksz az Uninstall device-ra, felugrik ez a kis ablak, itt bepipálod a jelzett opciót. Ekkor fizikailag is törli a gépről a problémás drivert, vagyis utána nem tudja automatikusan visszatenni. Ezután mehet fel az új.
Az a legegészségesebb, nálam legalábbis mindig az vált be, hogy ne az általános Realtek-drivert tedd fel, hanem a gyártói oldalról, esetedben az MSI-ről. Nálam 2017-es Realtek-driverrel megy rendben, az általánost korábban nem szerette, azóta nem is próbáltam. De lehet, hogy neked működik, próba-szerencse kérdése a dolog.[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
-
ElektrikusDE
senior tag
Hát igen, NOX esetén nem csoda.
Ui:
Azért azt még megkérdezem, hogy a feladat kezelő teljesítmény füle 16 GB memóriát mutat?
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Cs1csó
félisten
Próbáld ki helyette a "BlueStacks" android emulátort. Talán jobb mint a Nox. A 4-es verziót tedd fel az 5-ös még beta nem elég stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple notebookok
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- ASUS routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest