Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz Winnie The P #6617 üzenetére
Örülj neki, legalább nem kell fáradozni az eltüntetésével. Haszna semmi egyébként, hiába van fenn, akkor sem tudod hamarabb letölteni a w10-et, mintha fenn lenne, arról sem ad infót, hogy az adott gépen elfutna-e, ez csak egy marketingfogás. Egyébként sem fizikai cucc a w10, nem fog elfogyni, ha nem regisztrálsz.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
hati
addikt
válasz Winnie The P #6617 üzenetére
Nem Enterprise verziót használsz?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Winnie The P #7535 üzenetére
regelés nélkül is megkapod 29-én a Win10-et, nyugi.
sweetlou6.wordpress.com
-
King Unique
titán
Mert kismilliószor le lett írva, hogy nem mkinél jelenik meg rögtön, lehet egy kis csúszás....
Ha visszaolvasol, fentebb vki berakott egy manuális módszert, amivel meg fog jelenni. De ennyi erővel mért város meg a július 29.-ét, bőven ráérsz majd akkor ezzel foglalkozni? -
Sify
senior tag
Miért fontos ennyire reggelni? Nem regisztrációhoz van kötve a 10 frissitése. 29-én majd fogod és frissited.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Milestone2
nagyúr
válasz Winnie The P #7540 üzenetére
nem kell 7500 hsz visszaolvasni, mert van kereső.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
donmackó
addikt
válasz Winnie The P #96081 üzenetére
Az előlapi jack-aljzat érzékelés letiltását kell bekapcsolni. Vagy a fogaskerék, vagy a villáskulcs ikon mögött van.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
donmackó
addikt
-
donmackó
addikt
válasz Winnie The P #96085 üzenetére
Lehet hogy kell neki a gép restart. Ez realtek butasága. Plusz érdemes a kimeneteket is átnézni (hangkezel/winamp), mert ilyenkor el szokott állítódni.
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz Winnie The P #96088 üzenetére
Nekem nem mutatja a 2nd output-ot. Csak hangszórók van.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Winnie The P #96210 üzenetére
Bankodott mar valaki egy halozati nyomtato miatt? 😀
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
vlevi
nagyúr
válasz Winnie The P #97144 üzenetére
Attól függ, mi a probléma.
Szerintem semmi köze a win10-hez. -
Geth
veterán
válasz Winnie The P #97144 üzenetére
Nem Win probléma. Az adott progiban máshogy van konfigurálva a formátum, nem követi a rendszerbeállítást (nézd meg fölötte a dátumot, teljesen más mint a Win-ben beállított), vagy hibásan követi a rendszerbeállítást.
Első esetben állítsd be (ha van rá lehetőség), vagy vedd fel a készítővel a kapcsolatot -
kisapa
senior tag
válasz Winnie The P #97148 üzenetére
-
Geth
veterán
Kár hogy nem tudod értelmesen leírni hogy mi a bajod.
Bekeretezel valamit egy képen, mi meg találjuk ki? Vagy ez valami játék? -
vlevi
nagyúr
A W10-ben, a taskbaron lévő időformátum megegyezik a gépházban beállított formátummal.
A widgeted (amiről még mindíg nem tudjuk mi is az pontosan), viszont ettől eltérő formátumban írja ki az időt. Legalább ez az egy dolog biztosan nem W10 hiba.
A dátum formátuma sem követi a gépházban beállítottakat. Ha magyarul nem is tud, de legalább kiírhatná, hogy 2019. march. 31, sunday, ahelyett, ehelyett pont fordított a sorrend. -
Geth
veterán
válasz Winnie The P #97152 üzenetére
És mi honnan a fészkes fenéből tudtuk volna, hogy az a bajod, hogy a valóságban egy órával több volt???
Édes istenem, most írtad le először hogy az időponttal van a bajod :facepalm:Nézd meg a Control Panel / Date and Time / Internet Time alatt hogy mivel és hogyan szinkronizálódik.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Winnie The P #97152 üzenetére
"Nem tudom, hogy mit nem lehet ezen érteni! Hogy írjam le érthetőbben?"
Most írtad le először.
Alapból volt 3 bekeretezett rész, és mindenhol ugyanazt mutatta. Ebből kellett találgatni mi is lehet a probléma. mert ugye a kép készítésének időpontja nem volt külön leírva...¤ R'n'R ¤
-
Geth
veterán
válasz Winnie The P #97156 üzenetére
Passz, nekem mondjuk a hu.pool.ntp.org-gal szinkronizált mindig is, soha nem volt ezzel gondom egyik Win-en se (ami támogatta a sync-et), nem tudom Nálad mi a gond (ráadásul a service nálam manual trigger start-on van, mint ahogy az a default is).
-
Geth
veterán
válasz Winnie The P #97159 üzenetére
Nyomjál rá mégegyszer, nekem mindig másodjára írta hogy sikeres
Erre a gombra install után nyomok rá egyszer, utána soha többet... -
vlevi
nagyúr
válasz Winnie The P #97162 üzenetére
Ja, így már más. Ha a téli/nyári átállás a gond, akkor tekintsd tárgytalannak az írásomat.
Ha nem akar frissülni, bízz az EU-ban, hogy minél hamarabb eltörli az átállítástNekem még nem volt ilyen gondom. Most is 11:59-t mutat.
Akkor produkált csak furcsaságokat a gép, amikor dual boot-ban próbálgattam Linuxot és Windowst. A Linux ui. alapból az UTC-hez állítja be a rendszerórát, és az időzónát csak hozzászámolja. Természetesen a Win nem így működik, ezért a következő idő frissítésig rossz időt (az UTC-t) mutatta. -
kispx
addikt
Egy másik kiszolgálóval megy a szinkronizáció?
Tűzfal nem blokkolja a szinkronizációt? -
*Ropi*
félisten
Nekem automatikus beállításokkal sem szinkronizált: ki és vissza kellett kapcsolnom az automata szinkronizálást meg időzónát is váltanom, hogy összeszedje magát.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
UnSkilleD
senior tag
nálam sem állt át automatikusan, kézzel kellett csesztetnem és átállt
úgy látom jópáran irták hogy náluk sem állt át automatikusan
[ Szerkesztve ]
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Geth
veterán
válasz Winnie The P #97196 üzenetére
Oda gépelni is lehet ám címet
Próbáld meg a magyar ntp szervert, fentebb írtam a címét is.
A tűzfalat is szedd ki addig, ez is új infó.
Én nem tudom mi van ennyi embernél, talán Win7 óta nem volt gond a sync-el, akár be volt kapcsolva a gép óraállításkor, akár nem.
Remélem nem nyúlnak hozzá, mert perfektül megy mindegyik rendszeremen.[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz Winnie The P #97201 üzenetére
El vagytok átkozva
[kép]
Sima win tűzfal, semmi extra. VM-en is simán reprodukálható. -
Hegyirabló
veterán
Nálam ugyanez volt ma. Windows 7-en ilyen nem volt nekem sem.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #99104 üzenetére
#99104-re senki?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
nagyúr
válasz Winnie The P #99850 üzenetére
Hali
Nyugodtan."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Cs1csó
félisten
válasz Winnie The P #99850 üzenetére
Természetesen, a Windows 10 fel van készítve az SSD-k és a HDD-k megkülönböztetett bánásmódjára.
-
andreas49
senior tag
válasz Winnie The P #100322 üzenetére
Nálam is létrejött (mint mindenkinél), de eltávolítottam a 'Lemezkarbantartó'-val (rendszergazdaként), mivel frissítés előtt csináltam Macrium mentést és onnan egyszerűbb visszaállni, ha probléma lett volna.
[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
adika4444
addikt
válasz Winnie The P #100322 üzenetére
Hali!
A mappákat a lemezkarbantartóval töröld admin módban. A windows.old mappával visszaállítható a frissítés előtti állapot, ha tehát törlöd, ezt már nem tudod kivitelezni. Ha nem törlöd, 10 nap után megteszi helyetted.
Lemezkarbantartóval óvatosan, mert a letöltéseket is lehet vele törölni ha bejelölöd.üdv, adika4444
-
válasz Winnie The P #102961 üzenetére
Az eszközkezelőben.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Bodz
nagyúr
válasz Winnie The P #102961 üzenetére
-
Bodz
nagyúr
válasz Winnie The P #102965 üzenetére
Akkor gondolom csak az van, amit a Win tett fel. AMD oldaláról töltsd le a frisset!
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Winnie The P #102965 üzenetére
Itt nézheted meg. Ha telepítettél chipset (=sata) drivert akkor itt látszódni fog több driver is. Mivel szerintem szinte semmi pluszt nem ad én nemis telepítettem. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Winnie The P #107638 üzenetére
Az időkiszolgálót próbáld meg átállítani arra, amit nálam is látsz. 2015-ös az utolsó, ott valami nem ok.
-
Kékes525
félisten
válasz Winnie The P #107655 üzenetére
A szupportjuktól kérjél. Egyszer én is kértem, pedig OEM Windows 10-em van és egy hölgy segített, akivel 3 napig leveleztem vele a problémáról. Rá is nézett a gépemre. [Microsoft ügyfélszolgálata]
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
zolee001
őstag
válasz Winnie The P #107655 üzenetére
Admin cmd be egyesével enterezve
net stop w32time
w32tm /unregister
w32tm /register
net start w32time
w32tm /resync -
bazsi83vp
senior tag
válasz Winnie The P #107660 üzenetére
Ha próbaképp lelövöd arra a pár percre a tűzfalat/vírusirtót?
-
zolee001
őstag
válasz Winnie The P #107660 üzenetére
adminként szintén
w32tm /config /manualpeerlist:time.windows.com,0x1 /syncfromflags:manual/reliable:yes /update
-
zolee001
őstag
válasz Winnie The P #107663 üzenetére
w32tm /resync /rediscover
Mi van neked beállitva time servernek?
-
zolee001
őstag
válasz Winnie The P #107666 üzenetére
Probálj másik time servert (a windows 10 ben alapbol már csak 2 van összesen)
-
zolee001
őstag
válasz Winnie The P #107669 üzenetére
Akkor meg ha müködik ne foglalkozz vele,vmi nem kerek a windowsnál de ha teszi a dolgát...
-
titán
válasz Winnie The P #108776 üzenetére
Szia! Amennyiben home kódot veszel, akkor nem. Egyéb esetben igen.
[ Szerkesztve ]
-
norba69
senior tag
válasz Winnie The P #108776 üzenetére
Nem.
[link] -
UnSkilleD
senior tag
válasz Winnie The P #108819 üzenetére
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
titán
A mct azt szedi le elvileg. [link]
-
King Unique
titán
Ha a Microsoft weboldaláról MCT nélkül akarsz W10 ISO-t letölteni, akkor az itteni összefoglalóban is ott van a lírás, hogyan lehet ezt megoldani a böngészőben direkt módon. Másik lehetőség meg pl. a TechBench.
-
nagyúr
válasz Winnie The P #109144 üzenetére
Köszönöm! Ezzel az oldallal még nem találkoztam! Videó driver csere lesz akkor holnap!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest