Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates2
senior tag
Adott egy win 10-es gép a következő frissítést próbálná leszedi de 0 % áll a cucc,ilyenkor mi a megoldás
-
ates2
senior tag
win 10 2016 LTSB-t használok,van értelme frissítenem újabb verzióra ? igazából működik minden rendben.
-
ates2
senior tag
válasz MasterMark #91714 üzenetére
játék, szokásos home dolgok.
Mióta win10-em van ezt használom,illetve mire érdemes esetleg home / pro / enterprise ra ?[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz MasterMark #91718 üzenetére
anélkül,hogy újra kelljen raknom minden progit stb tudom frissíteni vagy inkább egy tiszta telepítés jobb ?
-
ates2
senior tag
válasz King Unique #91723 üzenetére
Thx.
-
ates2
senior tag
válasz King Unique #91723 üzenetére
Nos dobtam fel Pro-t és hát érezhetően jobb mint LTSB volt. Még FPS is stabilabb lett game alatt.Szóval thx az infót.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
MCT vel le lehet szedni még valahogy 1803-at ?
-
ates2
senior tag
válasz King Unique #92800 üzenetére
Thx
-
ates2
senior tag
1809 valóban kinyírja/lassítja stb az intel HT-t ?
-
ates2
senior tag
Jelenleg 1809et hasznalok,nincs vele bajom,lesz alaplap/cpu csere tehat win reinstall,sokan irjatok,hogy 1809 szar es,hogy 1803 jobb, mit rakjak fel akkor ?
-
ates2
senior tag
most mesélte ismerős,hogy jött valami windows update ami leoffolta vga vizhütést és biosba kellett állítani neki valamit mert 100 fokos volt a VGA :p szóval egyre jobbak ezek az updatek
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Most mi van akkor a CC-vel van értelme használni vagy nincs már win10-en ? én évekig használtam sőt most is van fent a gépemen.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Következő lenne a problémám, adott egy gép eddig whea uncorrectable error kék halál volt nála,ezt elvileg fixáltam azzal,hogy RAM-ot normális hz-en futtatom OC nélkül,CPU szintén nincs OC-zva. Viszont most dpc watchdog violation kék halált nyomat. bluescreenviwerrel megnéztem és ez a 3 file ami pirosan világit, hal.dll,ntoskrnl.dll,PHSED.dll. Volt mem/cpu/gpu teszt nincs hiba sehol,semmi nem melegszik túl minden stabil. Valakinek valami ötlet erre? 1809-es windows, 9700k,msi meg z390 ace alaplap, g.skill aegis 2x8 DDR4 ram.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Aki gamelni szokott észre vett valami különbséget 1903 óta ?
-
ates2
senior tag
csicso82 belső upgrade, majd megpróbálom a tiszta telepítést is.
Puma K ki van kapcsolva ha nem használom, MSI afterburnert használok arra,ott változást nem vettem észre. Frissítés nem megy semmi,mindent leszedett.
De utána járok majd,csak azt hittem hátha van valami infó gyorsban,hogy valamit megint elkúrtak
Mondjuk fura mód azt látom,hogy pl lan drivert is updatelte pedig azt letiltottam,hogy neverever
Mert killer E2500 integrált lan kártya van a lapon és csinál olyat,hogy hiába van gigabites link routerrel letöltésnél csak 100 a max. De ez orvosolva lett más driverrel,viszont winfos nem értem miért updateli ha registry be és mindenhol tiltva van neki[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
adott egy program ami win indulásnál tiltva van hogy induljon,viszont a listában ott a neve,azt hogyan lehet onnan törölni? ugyanis a gépen sincs az már :p
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Hali!
Olyan gondom lenne,hogy win10 leállítás után nem kapcsol ki,egér bill monitor off de ventik meg ledek mennek.
Tudtok erre megoldást ? :p az életben nem volt még ilyen... -
ates2
senior tag
Ismerős akar magának egy windows 10 angolt verziót.
Kérdésem az lenne,hogy olyan kéne amit ha gép csere történik akkor az új gépre is feltudja rakni,melyik ami neki jó lehet? -
ates2
senior tag
Valaki meg tudja azt mondani,hogyan lehet az,hogy win10 home 64bit boltban 30e-ről indul viszont hardverapron van 10-ért ?
Gondoltam nincs,szállítás,nincs dvd,nincs több országon átküldés stb ezért olcsóbb hardverapron,mert csak egy key. -
ates2
senior tag
válasz Winnie The P #119686 üzenetére
OK, akkor vissza keresek,sorry
-
ates2
senior tag
Okt update már kint van? nekem valamiért win10 pro még nem találja
-
ates2
senior tag
válasz King Unique #126342 üzenetére
ok köszi.
-
ates2
senior tag
Jobb oldalt az ora mellett levo ertesitesek ki vannak kapcsolva.
Tegnap volt egy update 2004hez,azota nonstop tolja fel,hogy a tuzfal ki van kapcsolva,defender stb kapcsoljam be... Ezt meg tudom szuntetni?
Szoval az ertesitesek alapon kikapcsolva vannak. Meg is irkalja a szemetet.... -
ates2
senior tag
válasz King Unique #126561 üzenetére
Mint írtam,minden értesítés ki van kapcsolva,fókusz is off másik link leírásban is minden off, de valamiért még is írja annak ellenére,hogy off.
Ez pár napos update után jött elő sajna. -
ates2
senior tag
válasz King Unique #126564 üzenetére
[link] ezt próbáltam de az illesző programokon kívül mást nem mutat szóval mindegy.
FW / Defender ki van kapcsolva,és úgyis akarom,hogy maradjon,viszont erről kapom az értesítést,hogy kapcsoljam be,de NEM kaphatnám az értesítést róla mivel azok is ki vannak kapcsolva :p
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz King Unique #126573 üzenetére
most szüneteltettem a frissitést.
"Az értesítések kikapcsolhatók, valamint magánál a WIndows Defendernél is van erre vonatkozó további beállításai lehetőségek"
Ezt mindig is kikapcsoltam évek óta.Ahogy most is.Van malwarebytes.
Másik amit írtál tök jó csak " Microsoft Defender Antivirus " ilyen részem nincs.
De látom van .reg file az tök jó,megpróbálom azokat. THX
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz King Unique #126575 üzenetére
fizetős MB-om van.
másik infót thx arra nem jöttem rá még
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest