- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molyzsa
aktív tag
Üdv.
Nekem is hasonló problémám van, de nekem már az előző CU esetében is megvolt ez a jelenség.
Magyarul win10 logó bejön, és amikor a bejelentkezési képernyőnek kell jönni akkor néha fekete marad a kép. Reset után bebootol a gép rendesen. Windows naplóban erre az időszakra még nem kerül be bejegyzés, így nem tudtam több infót előkaparni.
Az energia gazdálkodási lehetőségnél én is kikapcsoltam a gyors rendszerindítást, de néha így is elő szokott fordulni a fekete képernyő.
Annyi infót tudok mondani, hogy nálam azóta van meg a probléma, amióta lecseréltem a VGA kártyámat (Asus R7 250-ről --> Gigabyte RX 460 (4GB)-ra. Eddig vagy 4 driver frissítés jött nem segített. Mivel a probléma nem olyan gyakori, így garanciába nem foglalkoznának szerintem a VGA-val.
Ami még megállapítható:
Egy Genius világítós billentyűm van (minden billentyű kéken világít). Na most Bootoláskor bekapcsol a billentyű világítás és mielőtt bejönne a bejelentkezési képernyő mindig szokott egyet villanni (elalszik majd visszagyullad a fény). Na amikor sötét marad a képernyő, akkor kialszik a billentyűzet fénye és úgy marad resetig. Tehát szerintem a perifériák ellenőrzésénél akad ki valami.Amennyiben a fenti információk tudatában tud esetleg valaki még hozzáfűzni valamit, úgy szívesen meghallgatom.
A konfig nem elavult nálam se.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Alkoholista nevelde
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest