- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Win10 Edge lenne a kérdésem:
1.) Sehogyan sem lehet a letöltések helyét "átállítani"? Pl. C-ről D-re. Gépház / Rendszer / Tárterület / Mentési helyek alatt minden D-re van állítva, de ez az Edge-t nem érdekli.
2.) Ha letölt valamit a C:\User\Felh\Download helyre, a böngészőben a "Központ" és "Letöltések" helyen hiába törlöm ki, a Download mappában még ott maradnak a fájlok, kézzel kell kitörölnöm. Ez így normális?
3.) Hol van a "Kedvencek" tárolási helye? -
Viktor77
titán
válasz
#39417856 #41290 üzenetére
Többen írták már ezt a problémát, egyszer nekem is volt vele gondom. Valószínűleg a gépedben lévő VGA (vagy VGA-k) a ludasak. Nem jót ismer fel, vagy nagyon lassan.
Nézz a gyártódtól való jó drivert, vagy írj a supportnak mit ajánlanak.
Nekem a megfelelő driver feltétele megoldotta minden gondomat. -
törölt tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám. 10-ből 2-szer a rendszer indításánál eljutok addig, hogy a logo (esetemben dell) alatt forog a betöltő ikon, de utána amikor a bejelentkezési képernyő következne, akkor csak feketeség fogad és vagy hosszas várakozás oldja meg, vagy a bekapcsológomb rövid megnyomásával mintha alvó módba kerülne s ebből újra visszatérve jelenik meg a bejelentkező képernyő és kerülök végül az asztalra.
Ha ez sem segít akkor a bekapcs gomb hosszas lenyomásával kikapcsolva tudom csak elindítani. Ez már régebben is így volt nálam, most reinstall után is megmaradt. Másnál is szokott ilyet csinálni, vagy csak nálam van ez a jelenség? Esetleg van rá megoldás? -
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gyakran használom mobilnettel a laptopom, hogy ne legyen felesleges adatforgalmam , hogy tudom kikapcsolni a win10 automatikus frissítését?
Természetesen ,ha wifi közelben lennék felraknám...
Köszönöm
Krisztián -
törölt tag
Jelenleg 64-bites Windows 7 Ultimate van telepítve a gépemen . Úgy döntöttem kipróbálom a Windows 10-et . Kíváncsi vagyok , hogy hogyan fogja majd kezelni a régi hardvert .
-
Phvhun
őstag
Hogyan tudnak egyesek hardveraprón 5ezerért árulni boxos windows10 kulcsokat, amikor iponban a legolcsóbb oem win10 is 30ezer körül van?
-
törölt tag
válasz
abridabri #41267 üzenetére
Hm...sirius headset...a kimeneti minőség mire van állítva? 44khz vagy 48khz? Mert nem mindegy... Ha a fejhallgató dinamikus tartománya csak 44khz,akkor a 48khz nem fog menni, ha 44khz-ra állítod, akkor az ennél jobb minőséget átkonvertálja a kimeneti formátumra
Igazából az érzékelés mechanizmusát a mai napig nem tudom hogy működik, de egy próbát megér
Ha a leírtak nem jönnek be, akkor tegyél fel régebbi drivert, nekem a wifi szarakodik egy ideje a frissebb driverrel, de régivel megy
-
gab1ka
senior tag
Sziasztok!Hozzáértők segítségét kérném.Lehetséges e olyan, hogy egy eredeti Windows 8-al telepített laptophoz a jelenleg is érvényes ingyenes Windows 10-re frissítést bármi módon az asztali gépemre varázsoljam?Akár a laptop felfrissítése után, előtt.A lényeg hogy egy gyárilag előretelepített eredeti szoftverrel már rendelkezem, telepítő lemez nélkül,mindössze én az asztali gépemen szeretném használni ezt a bizonyos legális Win10 frissítést a továbbiakban.(Jelenleg még a Win8 fut a laptopon)
Köszönöm -
A legutolso nagy update ota ez a hibauzenet fogad minden alkalommal ,ha a hangszoro ikonra kattintok. Es a firefoxban nincsen hang pl YT alatt.
Amugy meg mukodik tovabbra is a fejhallgato, teszthang van , jatekban van hang stb.
Mit allitsak ,hogy eltunjon az ertesites ? es legyen hang bongeszoben is ? -
gad192
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne Windows 10-zel kapcsolatban, hogy van-e rá valami script vagy program/bármi, amivel ha csatlakoztatok egy egeret a laptopomhoz (dell 7559), automatikusan kikapcsolja "A rámutatás pontosságának javítása" (mouse acceleration) opciót? Sajnos a gép touchpadját mouse accel on-nal tudom értelmesen használni, viszont ha komolyabb fps game megy egérrel, ahhoz fontos, hogy ki legyen kapcsolva. Gyakran megesik, hogy el felejtem ki(be) kapcsolgatni.
Ha tudtok rá bármilyen megoldást, azt megköszönném. -
törölt tag
válasz
istvankeresz #41263 üzenetére
Köszi a választ
Akkor megnyugodtam, csak furcsa volt hogy megjelent ez a kis alkalmazás
-
törölt tag
válasz
istvankeresz #41260 üzenetére
igen, írja hogy kezdés ott.
ezt írja -
istvankeresz
aktív tag
válasz
#98452736 #41258 üzenetére
Nekem nincs ilyen...
Gépház-frissítés és biztonság-windows update-speciális beállítások mit mutat?
Van olyan hogy Insider Preview beszerzésénél "Kezdés" gomb? Ha igen, akkor elvileg stabil verziód van.
Illetve parancssorban: systeminfo
Ott is megmutatja, hogy milyen build, verzió, stb.
-
törölt tag
Srácok ez mi? A napokban jelenhetett meg, eddig nem volt. Miért jelent meg? Ugye a gépemen stabil rendszer van és nem a preview verzió? -
válasz
Graphics #41237 üzenetére
Szerintem nem kell elfelejteni a Chrome-ot. Rendszeresen megpróbálom, de mindig visszatérek hozzá, mert nekem ez a legkézreállóbb, legjobban használható böngésző.
A memóriafogyasztáson a RAM-ban maradó oldalakkal mintha javítottak volna, de van egy atombiztos megoldás: a Great Suspender nevű addon telepítése. Ez jól konfigurálható szabályok mentén kordában tartja a memóriafogyasztást -- a 2 GB-os gépeimen is simán tudom használni a Chrome-ot 40-50 nyitott füllel.
MaCS
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
idegen lény #41241 üzenetére
"...és Google" Te ezt előnyként éled meg?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Köszi de ezzel nem vagyok beljebb! Mert a weboldalt és róla letöltött is full vírusosnak látja a nod,és mivel most írtottam le egy komoly malewert így inkább ezt kihagynám...
-
válasz
Hűha, nem biztos, hogy töltögetnék ilyen cleaner szarokat...
Ez maga a fertő, minden szar ez után fog telepedni a gépre....
-
törölt tag
Honnan tudok meggyőződni hogy a számítógépemen a Windows stabil legfrisebb verziója fut? Megjelent egy insider központ nevű alkalmazás a start menüben.
-
törölt tag
válasz
istvankeresz #41235 üzenetére
a google tud a hibáról, de kérdéses hogy kijavítják-e, a legtakarékosabb az a win10 edge böngésző
-
Beretvás
veterán
épp tesztelgetem, sokat eszik majd 2 gigát, az ok... de az még mindég csak 3.5 giga ram.... és nekem mind a 8 at megette... feladatkezelöben meg semmi extra, ujrainditásra minden ok... valamint mintha akkor enné meg ha kicsit otthagyom a gépet és a monitor kikapcsol.. vagy az utorrent?
-
-
worxland
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #41231 üzenetére
Csak nálad ilyen. Nekem felszabadítja a memóriát, ha becsukom az alkalmazást, ami használta.
-
Beretvás
veterán
Hali.
miért eszi meg a gép a teljes 8 giga memoriát? megy a gép chrome youtubon szol a zene és mikor odaülök hogy majd netezek látom hogy nincs szabad memoria csak pár száz mega... ez kb 1 ora alatt ette meg abbol is az idö alatt még monitor ki volt kapcsolva mert nem nyultam hozzá 10 percig..
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lenne egy olyan kérdésem hogy mindenkinél megmarad a memória használat még kikapcsolás után is,és csak akkor szabadit fel memória használatot mikor újraindítom a gépet?
Szóval úgy értem hogy van egy adott memória használat pl.: 16GB-ból 10GB ezt csak akkor csökkenti le,ha újraindítom a gépet,ha kikapcsolom, akkor nem.Ez direkt ilyen,vagy a windows hülyesége?
-
béke
aktív tag
Üdv egy tablet frissítéssel küzdök...(Op3ndott tab/topic) rendszert váltottam,korábban már sikerült win10-el megcsinálnom sikeresen, mostanában a win10 ilyesmiket csinál és nagyon sokat nézelődtem olvasgattam nem tudtam rájönni mi ez és hogyan kellene kiküszöbölni ezt a valamit valaki esetleg tudja mit kell csinálni vagy miért lett ilyen a win10!?
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezek.
Win10 van fenn a gépen 1 hdd. Megúntam már, hogy szenved a net rajta, állandó reklámok stb. de játékra használhtaó. Ha beleteszek egy másik hdd-t és felteszem rá a Win7-et, hogy ezt csak netezésre használnám a gép indításánál választhatok majd, hogy melyik oprendszert indítsa?
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv Zola
-
ToBeY
nagyúr
Mi az a ISUSPM?Csak mert elég sok GB adatot forgalmazott,remélem nem valami vírus.
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #41213 üzenetére
Már nem aktuális, mert már kaptam választ.
-
idegen lény
addikt
Olvastam, hogy nem mindegyik Lenovo működik jól együtt a W10-zel. W7-ről ezért először W8.1-re frissítenék, és csak arról a W10-re, hogy ha nem szuperál, vissza tudjak lépni W8.1-re. Meg lehet ezt csinálni ingyen? Erről a laptopról lenne szó: [link]
-
törölt tag
-
törölt tag
Új insider build 14379
-
törölt tag
válasz
#39417856 #41157 üzenetére
Sikerült a telepítés, a drivereket is sikerült feltenni, csak két kérdésem lenne az egészhez, Egyik, hogy volt ezelőtt egy intel dynamic thermal driverem is (a nevére pontosan nem emlékszem) de azt nem találom sehol. Az a driver mit funkcionál? Nem gond, ha nincs telepítve?
Másik: a hálózati kártyáknál látszik a wifi és még egy csomó wan miniport (IKEv2, pppoe, ip, ipv6 stb..) ezek mik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged