Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Az PC maga egy 10 éves körüli Gigabyte GA-P55-US3L alaplapra szerelt Intel i5 procival és egy Asus Geforce GTX Ti1050 VGA-val ketyegő masina. A rendszer egy 250 Gb-os Samsung SSD-n ketyeg (mellette egy 2TB-os vinyóval, mint háttértár), 12Gb HyperX ram támogatásával. Ennyit a hardverről, ami veterán kora ellenére az én igényeimnek megfelelően teljesen jól végzi a dolgát. Már előre is vérzik a szívem, és vakarom a fejem, hogy - lévén a proci okán a Win11 nem frissíthető rá - mit fogok tudni vele tenni jövőre?! Kidobni sajnálnám, mert semmi bajom vele.
Egyébként a rendszer egy Windows 10 Pro 22H2 verzióval.
A mobiltelefonok kivételével mind a külső vinyóm, mind a pendrive-jaim rendben csatlakoznak USB-n keresztül hozzá jelenleg is.coco2: szinte biztos vagyok abban, hogy ez valamiféle driver probléma lehet, ugyanis néhány héttel ezelőttig a Xiaomi Mi 11 Pro tip. telóm minden gond nélkül csatlakozott a PC-hez, azonban vettem egy Xiaomi 13T-t a feleségemnek, amin egyéb ok kapcsán rom-ot cseréltem, és valószínűleg ekkor kerülhetett fel valami olyan elem a rendszerbe, ami a csatlakozási hibát okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest