Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• paolinho

addikt

válasz _DiEGO_ #156894 üzenetére

Az PC maga egy 10 éves körüli Gigabyte GA-P55-US3L alaplapra szerelt Intel i5 procival és egy Asus Geforce GTX Ti1050 VGA-val ketyegő masina. A rendszer egy 250 Gb-os Samsung SSD-n ketyeg (mellette egy 2TB-os vinyóval, mint háttértár), 12Gb HyperX ram támogatásával. Ennyit a hardverről, ami veterán kora ellenére az én igényeimnek megfelelően teljesen jól végzi a dolgát. Már előre is vérzik a szívem, és vakarom a fejem, hogy - lévén a proci okán a Win11 nem frissíthető rá - mit fogok tudni vele tenni jövőre?! Kidobni sajnálnám, mert semmi bajom vele.
    Egyébként a rendszer egy Windows 10 Pro 22H2 verzióval.
    A mobiltelefonok kivételével mind a külső vinyóm, mind a pendrive-jaim rendben csatlakoznak USB-n keresztül hozzá jelenleg is.

coco2: szinte biztos vagyok abban, hogy ez valamiféle driver probléma lehet, ugyanis néhány héttel ezelőttig a Xiaomi Mi 11 Pro tip. telóm minden gond nélkül csatlakozott a PC-hez, azonban vettem egy Xiaomi 13T-t a feleségemnek, amin egyéb ok kapcsán rom-ot cseréltem, és valószínűleg ekkor kerülhetett fel valami olyan elem a rendszerbe, ami a csatlakozási hibát okozza.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés