- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
tordaitibi #155824 üzenetére
Ezek speckó strapa kézi gépek, kaptam pár darabot és csak annyi lenne a feladatuk, hogy mondjuk egy operában a deezer fusson rajtuk! Ezt hibátlanul tudják is, meg vidáman lehet rajtuk böngészni, filmet nézni, ha egy óra után észhez térnek!
SSD-t raktam bele, nem lenne ezekkel amúgy semmi gond, ha ki lehetne valahogyan ütni ezeket a malware windows alkalmazásokat!
Lehet, az egyikre rápróbálok valami Linux-ot inkább, mert időnként az idegösszeomlás szélén vagyok, amikor húsz perc alatt nem tud megnyitni a gép egy böngésző oldalt, mert valami szemét a háttérben 99%-on tolja a processzort! Csak elmegy a microsoft a jó édes anyukájába, hogy miért nem tudja rendesen kiírni, hogy mi a szart csinál a háttérben, hogy a felhasználó ne kapjon idegösszeomlást!?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia