Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 09:03:07

LOGOUT.hu

Ezt érdemes elolvasni: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2601) Livius


Livius
őstag

Ha a lapomba tudok rakni TPM 2.0-ás modult, de az Intel i5 6600K CPU-m az a nem támogatottak között van, akkor mi lesz a helyzet a Win 11 szempontból? A TPM 2.0 megléte már elég lesz ahhoz, hogy telepíthető lesz és használható?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#2602) King Unique válasza Livius (#2601) üzenetére


King Unique
titán

Nem újdonság, hogy eddig / eddig is telepíthetők voltak ilyen-olyan trükközéssel és újabb módszerekkel (példa) is a W11 Dev buildek nem támogatott hardverkonfigurációra, sőt újabban már az előbbi sem feltétlen kellett ehhez, ahogyan fizikai TPM modul sem feltétlen, lásd fTPM és PTT bekapcsolása BIOS/UEFI szinten (példa). + A 2 nap múlva, azaz október 5-én megjelenő végleges W11-et is lesz lehetőség nem támogatott hardverkonfigurációra telepíteni, sőt W10 alól az in-place upgrade is megoldható lesz technikailag a Microsoft figyelmeztetésének elfogadása után, viszont ennek illetve a nem támogatott hardverkonfiguráción történő használatnak a hátulütője a Microsoft részéről a támogatás megvonása, azaz a Windows-frissítések nélkül állapot lehet... Aztán hogy pontosan mi lesz, az majd 5-én kiderül.
Nem támogatott hardverkonfigurációkon a másik lehetőség a meglévő Windows 10-et használni és azon maradni még egy ideig, ami 2025-ig eleve támogatott a Home és Pro kiadásoknál, vagyis bőven ráér a váltás, annyira nem kell kapkodni, nyilván nem kötelező egyből most október 5-én. :N

+ Legközelebb célszerű a topik keresőjét használni, mert ezek már számtalanszor le lettek írva itt. ;)

[ Szerkesztve ]

(#2603) niof válasza King Unique (#2595) üzenetére


niof
addikt

Úgy látszik, hogy még nem volt szerencséd "nagyban" találkozni a M$ baromságaival, üzemeltetési szinten. Ez nálunk (ahol dolgozom, 20+ szerver, 500+ kliens) nem hater-kedés, egyszerűen napi szinten látjuk a problémákat és dolgozunk vele. Tapasztalatom szerint jogosan illeti őket rengeteg esetben kritika, az, hogy így írják a nevét néhányan, az semmi ahhoz képest, ahogy nálunk a rg szidni szokta őket. Olyankor olyanokat is mond, amiért innen egyből bannolva lenne, és valós problémák miatt, nem ilyen általános hater-kedés, amire te gonolsz. Szóval, ha van üzemeltetési tapasztalatod, akkor tudod, de legalább is sejtheted, mikről van szó, ha meg nem, akkor egyszerűen nincs jogod elítélni mást a véleménye miatt, mivel nem tudod, hogy azt mire alapozza.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#2604) varmi2 válasza ForRedGlory (#2569) üzenetére


varmi2
nagyúr

Köszönöm, sikerült :R :R

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#2605) zseko válasza niof (#2577) üzenetére


zseko
veterán

Pedig nem olyan bonyolult megtalálni. Első két találat a google-el:
[link1]
[link2]

HR24.hu

(#2606) zseko válasza Geth (#2539) üzenetére


zseko
veterán

Mondjuk szerintem meg pont hogy jobb a felső tálca, nálam például szinte kivétel nélkül mindig a képernyő felső harmadában-felében van az egér, ergo kevesebb mozgás kell innen elérni a tálcát, mint keresztülhúzni több, mint fél képernyőt. Plusz könnyebb felfelé tolni két ujjal az egeret, mint felső sávból csuklót mozgatva, emelve, lehúzni alulra. A böngészőfülek is fent vannak, és/vagy ha programot akarok váltani akkor is gyorsabb azt a pár pixel távot felfelé tolni, mint pl. 1800-at lefelé húzni. Aztán a böngésző keresősáv is fent van, a visszalépés is fent van (igaz ezt pont nem használom, mert egérrel lépek vissza), az ablak bezárása gomb is fent van, szóval számomra semmi nem indokolja, hogy az ablak alsó felében tartsam az egeret.
De persze kinek mi, ez az én szokásom, nekem jobb így. Egyébként még anno Linux miatt szoktam rá a felső sávra, Ubuntu 9.04, imádtam :)

Na persze a Win sincs felkészítve rendesen arra ha a 'csúnya felhasználó' máshol használná a tálcát mint megálmodták, mivel időnként előfordul hogy a címsor becsúszik a tálca alá, mert képtelenek voltak jól leprogramozni ezt a helyzetet...

HR24.hu

(#2607) philoxenia válasza niof (#2603) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

A stílusban kérünk több komolyságot az ilyen vérpistikés "szleng" használata nem erősíti, hanem gyengíti a mondanivalót.

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#2608) Pyttawrx válasza niof (#2603) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Lehet jobban járnátok linux szerverekkel :F

(#2609) Geth válasza zseko (#2606) üzenetére


Geth
addikt

Úgy tűnik Te távolságra optimalizálsz, én meg időre :)
Sokszor pakolom a (maximalizált) ablakokat egérrel (épp úgy kényelmes): csak egy mozdulat, mert tudom hogy a legfelső pixel az ablak címsávja lesz. Lényegében egy villanás az egész, nem tart továbbb, mint egy rocketjump a quakeben. A távolság ilyenkor nem fontos.

(#2610) zseko válasza karldergroße (#2547) üzenetére


zseko
veterán

"Az oldalra tett tálcán több gomb fér el, mivel a gombok téglalap alakúak."

Hogy mi? Lehet nagyon nem értek valamit, vagy nem veszek figyelembe, de nekem szélességben nagyobb a monitorom, mint magasságban (1920x1200, ugye), és egy ~40x32-es téglalapból akárhogy is számolom, az 1920-ból több jön ki mint az 1200-ból (az 1080-ról nem is szólva).

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#2611) zseko válasza Geth (#2609) üzenetére


zseko
veterán

Nálam a kettő így együtt jár, az alap alsó tálcáshoz képest mindenképp gyorsabb. De azt nem értem mit csinálsz. Ha lehúzom a maximalizált ablakot, onnantól az már nem maximalizált lesz, onnantól már nem lesz legfelső pixel. És oké, hogy egy villanás lehúzni, de utána? A másik ablak? Vagy az amit lehúztál? Hol van? Hová kerül? :F Lehet videón jobban megérteném.

Egyébként meg úgyis az van, hogy ki mihez szokott hozzá, mi vált be neki, szerintem meg még mindig a 9.04-es Ubuntuban lévő Gnome2-es elrendezés volt a legjobb :) (ha a telepített programok, rendszerprogramok, egyebek elrendezését nézem)

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#2612) zolee001 válasza Pyttawrx (#2608) üzenetére


zolee001
őstag

Gondolom 20 éves tapsztalatod van Windows kliens és Linux server avagy forditott üzemeltetésben,Bécs és München városának is jól sikerült.
Igen,utobbi idöben rengeteg idióta hiba van MS oldalon amiért a felhasználók jogosan panaszkodnak,az üzemltetök pedig szivnak

(#2613) Geth válasza zseko (#2611) üzenetére


Geth
addikt

Másik monitor, oda dobom ki valamelyik oldalra, gyakran felülre (maximalizált) :)
Ez esetedben biztos, hogy lassabb, mert ha felfele rántod az egérkurzort, akkor az bizony a tálcán áll, nem az ablak címsávjában.

[ Szerkesztve ]

(#2614) scream


scream
veterán

Hali!

Az komoly, hogy a Ryzen 7 5700G (meg még jópár másik új AMD) lemaradt a kompatibilitási listáról? Az előző, 4. genes R7 (4700G) az ott van a támogatottak között. Vagy a listát még bővítik? :F

Jaj, lehet, hogy nem is valid, amit fent írtam, most nézem és Windows listában már bent van.

Viszont akkor ez a WhyNotWin11 nem igazán van naprakészen tartva. :U

[ Szerkesztve ]

(#2615) Fred23 válasza zolee001 (#2612) üzenetére


Fred23
nagyúr

Szerintem nem véletlen, hogy a hétköznapi ember gyakorlatilag már ingyen kapja a rendszert. Addig jó nekik, amíg közismert, amíg domináns. Esélyesebb így valamivel, hogy nagyobb cégek, intézmények is inkább feléjük húznak.
Lehet, még idén megpróbálom megint a kizárólag linuxra térést, sajnos veszteség azért biztosan lesz, ha meglépem.

(#2616) Pyttawrx válasza zolee001 (#2612) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Nem tudom miért állsz belém! Nem írtam, h nem jogos, nem írtam, hogy nem ért hozzá! Kevesebb hibát hallok linux szerverüzemeltetőktől. Egy javaslat volt. Tudom hogy sok hiba van, ha nem lehet orvosolni, akkor váltani kell.
kérlek vegyél vissza sokszor álltál már belém ok nélkül. :R

(#2617) zseko válasza Geth (#2613) üzenetére


zseko
veterán

Na de akkor már megint plusz idő, amíg kikeresgeted a másik monitoron azt az ablakot ami kell, ha meg még vissza is húzod... :) Főleg ha nem maximalizáltra dobod. Na meg így annyi monitor kell amennyi program :) (mondjuk ha jól értelmezem a leírásodat, neked legalább három van) Aztán a másik monitorra áthúzni mindent az hótziher hogy több idő, vagy legalábbis ugyanannyi, mint nekem eltalálni a célikont :D Bizony, a tálcán áll az egér ha felrántom, ami pont jó, ugyanis ott vannak rajta a nyitott programok ikonjai :P
Egyébként nekem is két monitorom van, de az egyiken csak kb. fixen a streamek mennek. Youtube, Netflix, stb, mikor melyik.

HR24.hu

(#2618) zolee001 válasza Pyttawrx (#2616) üzenetére


zolee001
őstag

Vmi félreértés van,csupán a kommentedre reagáltam bármiféle sértö megjegyzés. nélkül,szal ezt a beléd állást nem értem.
De a kommented szakmai része miszerint álljanak át csak az én kommentemet igazoéja,miszerint nem az üzemeltetési szakmában ténykedsz.
A fenti posztban emlitett 20 server 500 klienses környezetben egy Windows - Linux átállás évek munkája és milliokba kerül majd nem müködik (ez a gyakoribb felállás)
Nyilván nem a jézus szive bt 3 db laptopos cégre vonatkozik ahol szomszéd pistike az admin

(#2619) GoodSpeed


GoodSpeed
őstag
LOGOUT blog (1)

Amúgy Windows 11 kapcsán már mennyi hazugságot hallottam... veri eddig az összeset.

Itt pl a szöszi keménykedik, azóta kiderült, hogy majd egy ablak jelenik meg, aztán akceptálni kell és kész :D

https://www.youtube.com/watch?v=y7rEtZ6Othg&t=589s

Már napok óta használom a 11-et, és a mesterségesen generált TPM 2.0 valamint 8. gen alatt nem települ, miközben igen... - től eltekintünk, egy combos éves frissítésnél nem sokkal több. Szóval továbbra sem értem, hogy:
- Miért kellett ehhez főverziót ugrani, és egyúttal felköpni majd alállniuk?
- Miért most a chiphiány idején. Ha nem lenne ez, akkor egyértelműen felpezsdíteni a piacot lehetne a válasz...
- Miért titokban fejlesztették annyira, hogy az év elején még senkinek sem volt lövése sem róla?!

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

(#2620) Geth válasza zseko (#2617) üzenetére


Geth
addikt

Dehogy kell annyi, alt-tab :) 2 monitor van, tematikusan használva, pl. baloldal kód, jobboldal doksi vagy debughoz felület, nem pakolgatok folyton mindent. Az aktív ablakot dobom át, ott nincs keresgélés.
Ha a tálca miatt rántod fel, akkor viszont van (melyik ikon) :)

(#2621) Livius válasza King Unique (#2602) üzenetére


Livius
őstag

A Windows-frissítések nélkül állapotot azt azért nem szeretném, szóval remélem valami saját felelősségre történő frissítések engedélyezése lehetőség is elérhető lesz.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#2622) GoodSpeed válasza Livius (#2621) üzenetére


GoodSpeed
őstag
LOGOUT blog (1)

Azt ők sem szeretnék, mert az EU is meghúzná őket... ugyanis még az elfogadott, hogy egy 10 éves OS kezét elengedik, addig az eddig példátlan lenne, hogy feltelepül a friss OS, de nem frissül magától.

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

(#2623) Pyttawrx válasza zolee001 (#2618) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Így van nem abban tevékenykedem. Ha viszont valami nem megy/ nem működik, az is okoz(hat) károkat bőven. Ezt nyilván eldönti az illetékes személy, hogy melyik éri meg hosszabb távon.

(#2624) szabonagyur válasza zseko (#2610) üzenetére


szabonagyur
félisten

Szerintem ilyenkor a tálcán nincs ikon összevonás és a klasszikus méret van, tehát ami tényleg téglalap. Na ugye ilyenkor ha balra/jobbra rakod és egymás alatt vannak az ikonok lehetséges, hogy több elfér, mint ha lent/fent egymás mellett.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#2625) King Unique válasza niof (#2603) üzenetére


King Unique
titán

Itt pont nem "erről" van szó, hanem amire felhívták jogosan a figyelmet és éppen ezért nincs miről beszélni, éppen ezért kellene mellőzni "azt".

(#2626) King Unique válasza Livius (#2621) üzenetére


King Unique
titán

Saját felelősségre a telepítést illetve az in-place upgrade-et is lehet engedélyezni, mint az előzőleg linkelt screenshot szemlélteti, aztán hogy a Windows-frissítésekkel pontosan mi lesz, az jó kérdés, majd 5-én vagy utána remélhetőleg kiderül. Ahol ha pl. a nem támogatott hardverkonfigurációkon megvonják a frissítéseket, akkor azért nem valószínű hogy az EU vagy bárki más reklamálhatna, ha előtte eleve tájékoztatta erről a Microsoft a felhasználókat és világosan leírta, hogy olyan hardverkonfigurációkon nem javasolják a W11 használatát. Ami ráadásul nem újdonság, W7, 8.1 esetén is volt/van hasonló nem támogatott CPU-k esetén, igaz ott végül készült rá 3rd party hack, ami ha az előbbinél is megtörténik, akkor technikailag megoldható lehet a frissítés, viszont csak ilyen nem hivatalos kétes tákolással...

[ Szerkesztve ]

(#2627) GoodSpeed válasza King Unique (#2626) üzenetére


GoodSpeed
őstag
LOGOUT blog (1)

Akkor lenne igazad, ha eleve a teszt verziók sem települtek volna fel!

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

(#2628) King Unique válasza GoodSpeed (#2627) üzenetére


King Unique
titán

Nem világos a tesztverzióknak mégis mi köze van a végleges megjelenéshez és hogy az utóbbinál majd pontosan mi lesz, meg mégis miért adna bármilyen jogosultságot a frissítésekre a tesztverziók nem támogatott hardverkonfigurációkra történő telepítése, amikor még külön fel is hívják majd annak hátránya a user figyelmét és hogy nem javasolják ilyen alapon a váltást, + miről is beszélünk egyáltalán amikor a Windows userek többsége még csak nem is hallott a W11-ről és vélhetően csak egy szűkebb réteg tesztelgetni, próbálgatja előre :F :))

[ Szerkesztve ]

(#2629) Heroes fan válasza makoj30 (#2592) üzenetére


Heroes fan
őstag

Akkor procicsere lesz és már is futni fog.

(#2630) szabonagyur válasza Heroes fan (#2629) üzenetére


szabonagyur
félisten

Abban az alaplapban nem fog újabb generáció már futni, tehát hiába cserélgeti ha generáció lenne tiltva.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#2631) makoj30 válasza Heroes fan (#2629) üzenetére


makoj30
aktív tag

Az a konfig már így is maxra ki van bővitve :)

MINISFORUM ELITEMINI HM90+NINTENDO SWITCH V2+NINTENDO WII+TELEKOM T-PHONE PRO 5G (6/128)+NINTENDO 2DS+LG 43UJ635V+SAMSUNG SYNCMASTER C24F390

(#2632) szabonagyur válasza scream (#2614) üzenetére


szabonagyur
félisten

A WhynotWin alapból nem hivatalos MS cucc, szóval max a fejlesztőt lehet vele keresni amiért ingyen nem naprakész :)

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#2633) zseko válasza szabonagyur (#2624) üzenetére


zseko
veterán

Jah, ha úgy, valóban. El is feledkeztem róla, én nem a klasszikus nézetet használom hanem az ikonokat, tök felesleges kiírnia nekem a Messenger ikonja mellé azt hogy Messenger, vagy a TC ikonja mellé hogy Total Commander, vagy böngészőnél, stb, felismerem az ikonjáról. (Ez amúgy működik összevonás nélkül is.)

HR24.hu

(#2634) Heroes fan válasza makoj30 (#2631) üzenetére


Heroes fan
őstag

Akkor sajnos telljes setupot kell csinálnod.

(#2635) BiP válasza zseko (#2633) üzenetére


BiP
nagyúr

Én nem szeretem az összevonást, ezért nem tetszik, hogy 11-ben már nincs választási lehetőség SEM.
Mert ezt a gyakran használt néhányat felesleges, de amikor valamiből (pl. excel) nyitva 5-10 db, akkor tök hasznos lenne, ha ott a file neve is.

(#2636) szabonagyur válasza zseko (#2633) üzenetére


szabonagyur
félisten

Én is összevontan használom, de nagyon sok embert ismerek akinél szét van szedve mivel nem látja át a másikat.

#2635BiP: összevonásnál is kiírja.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#2637) tothjozsi96


tothjozsi96
addikt

-

[ Szerkesztve ]

(#2638) niof válasza philoxenia (#2607) üzenetére


niof
addikt

És, a véleménynyilvánítás ilyetén formája talán szabályellenes? Félre ne érts, tudom mit akarsz ezzel mondani, de úgy gondolom sem korban, sem intelligenciában nem vérpistike szinten létezem.

#2608 Pyttawrx
Sajnos nem lehet mindent linuxal megoldani... Pedig jó lenne! Legalábbis sokak szerint.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#2639) BiP válasza szabonagyur (#2636) üzenetére


BiP
nagyúr

Nem, mert csak az ikon van ott. Ha rámegyek, akkor flyoutban ott vannak, igen. De jobb lenne, ha a tálcán is ott lennének a nevek. (lásd korábbi win-ek "Never combine" opciója)

#2638 niof: ám lehet, de az ilyen M$ meg zintel szintű megnyilvánulások kontraproduktívak, komolytalanná teszik a mondandót. És gondolom nem ez lenne a szándékod.
De szerintem ez túl lett ragozva. Windows topikokban nemkívánatos, így itt sem. (Más kifejezéssel élve: senki nem kíváncsi rá) Még ha nem is szabályellenes. De a moderátor megkért rá, hogy kerüld, légyszi tégy is úgy.
Egy felnőtt, értelmes ember máshogy is ki tudja fejezni a mondanivalóját.

[ Szerkesztve ]

(#2640) GoodSpeed válasza Heroes fan (#2629) üzenetére


GoodSpeed
őstag
LOGOUT blog (1)

Alaplap + RAM csere is kell oda. Nálam legalább csak alaplap és CPU, meg a 32 GB DDR 3200-as (4*8 GB-os modulok), szerencsére 2016 óta időtállóak.

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

(#2641) szabonagyur válasza BiP (#2639) üzenetére


szabonagyur
félisten

Nem tudom, rengeteg Excel, SAP ablakom van mindig megnyitva és összevonással használom de másodpercen belül váltok köztük és megvan amit keresni akarod :)

De persze ez is, mint minden egyéni dolog :)

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#2642) GoodSpeed válasza King Unique (#2628) üzenetére


GoodSpeed
őstag
LOGOUT blog (1)

Elvi kérdés. Sokakat hajtott a kíváncsiság, én is kíváncsi voltam, de nekeme van Blokkszíntű biztonsági mentésem a 10-esről aztán majd 5 -én elválik egyszer, 12-én meg foltozó kedden kétszer. Az biztos, hogy szerintem az lett volna a fair - ha már ilyen módon meghazudtolták magukat, miszerint nem lesz új Windows - ha nem is települ a tesztverzió sem, mert ez azt mutatja, hogy benne van a CPU driver a régiekhez is. Persze utólag ki lehet szedni.

Azt meg én is olvastam, hogy nagyot fordult a világ, még a Vista idején 160 E Ft volt az Ultimate dobozos verzió, most meg az van, hogy - ha magamat nézem, akkor 2009-ben dobozos Windows 7-et vásároltam, arról frissítettem 8.0-ra, majd 8.1-re és 10-re - , hogy a lőtéri kutyát sem érdekli a 11-es annak ellenére, hogy ingyen lehet átmenni rá, ha felmegy a 7.xxx-re, vagy ha EU-n belül új alaplapot + CPU-t veszünk.

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

(#2643) King Unique válasza GoodSpeed (#2642) üzenetére


King Unique
titán

Meghúzott jó előre a Microsoft egy határt a hardverkövetelménynél és megadták a feltételeket, ahol 2 nap múlva több minden kiderülhet, de attól még az előbbiek vsz nem lesznek teljesen visszavonva, a mi lett volna ha pedig felesleges ha aztán végül nem az lesz, ennyi. ;)
Az átlagos és laikus felhasználókat - ők vannak többségben - nyilván nem érdekli annyira, ők nem próbálgatják hónapokkal / hetekkel a hivatalos megjelenés előtt a tesztverziókat és nem követik pl. ezt a topikot sem, majd akkor találkoznak a gyakorlatban Windows 11-gyel, ha Windows 10-re felajánlja nekik a Windows Update és ráböknek a közvetlen upgrade-re, vagy esetleg egy hozzáértőbb és IT-s híreket követő ismerősük fel nem telepíti nekik, vagy eleve Windows 11-gyel előtelepített PC-t vesznek, ami eddig is így ment, nem újdonság. :N

[ Szerkesztve ]

(#2644) niof válasza BiP (#2639) üzenetére


niof
addikt

Persze, hogy nem ez a szándékom. Majd visszafogom magam, és elfojtom. Aztán meg járok agyturkászhoz.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#2645) kinder93


kinder93
aktív tag

Ok.... Mi lehet a megoldás arra, hogy ha gyakorlatilag 2-3 percenként kernel_security_check_failuret kapok.... Valami Intel frissítést próbál az Updater telepíteni. Meg tegnap települt fel a legfrissebb build.
Hogyan tudom ezt megoldani anélkül, hogy újra kelljen telepíteni az egész ...... gépet?

(#2646) kinder93 válasza kinder93 (#2645) üzenetére


kinder93
aktív tag

Update: Leállítottam a frissítéseket, most stabilnak tűnik. Szóval gyanús, hogy ez az Intel System frissítés okozza. Valami 1.41.957 számú. De mi lehet ez, és hogyan lehetne megoldani?

(#2647) ricsi99


ricsi99
addikt

Azt mondták a win7 egy kenyérpirítón is elfut.......
De erre már nincsennek szavak :D

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#2648) Heroes fan válasza GoodSpeed (#2640) üzenetére


Heroes fan
őstag

Igen ez nyílvánvaló hogy húzza magával ezt is.

(#2649) dodoroli


dodoroli
tag

Mikor lesz hivatalos megjelenés?

(#2650) syIex válasza dodoroli (#2649) üzenetére


syIex
veterán

Október 5.

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.