Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Telefonos app-al nem éred el, viszont a böngészőből igen.
A NAS-n az alkalmazásoknál konfiguráltad a Transm..?
Webes ügyfél hitelesítés,( név jelszó)? Webes kliens elérése:
Itt látod ezt: http://192.168.xxx.xxx/transmission/web/''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz flegga92 #4021 üzenetére
Nem tudom te milyen WD NAS-ról írsz, de a WD Mycloud Mirror, meg az EX2 Ultrában is van ventilátor.
A torrent meg 10-15 MB/s körül jön minden féle mokolás nélkül.
Az tény hogy nem sebesség bajnok, de pld nálam, meg egy ügyvédi irodában 5 éve megy 0-24-ben probléma nélkül.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Bogyesz+1978 #4014 üzenetére
Model Number? [link]
Mycloud ex2-->NO OS3 már nem megy ki a netre.
My Cloud EX2 Ultra-->YES''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Győri Csaba #4011 üzenetére
We are currently experiencing a service interruption that is preventing customers from accessing the My Cloud, My Cloud Home Duo, My Cloud OS5, SanDisk ibi, SanDisk Ixpand Wireless Charger service. Our team is working urgently to resolve the issue and restore access as soon as possible. We apologize for any inconvenience this may cause and appreciate your patience. [link]
Jelenleg szolgáltatáskimaradást tapasztalunk, amely megakadályozza, hogy az ügyfelek hozzáférjenek a My Cloud, My Cloud Home Duo, My Cloud OS5, SanDisk ibi, SanDisk Ixpand Wireless Charger szolgáltatáshoz. Csapatunk dolgozik a probléma megoldásán és a hozzáférés mielőbbi visszaállításán. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, és köszönjük türelmét.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
-
-
Noxy
veterán
válasz direwolf #3955 üzenetére
Nekem ezek évek óta mennek 24-ben.
Nem torrent bajnokok, de probléma mentesen dolgoznak.
2 iroda meg 2 lakás van a rendszerben. Heti 1 alkalommal szinkronizálnak egymás között.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz direwolf #3953 üzenetére
Köszi. Megvan a link. Még amikor a Google dri..n volt akkor is tudtam róla.
Megpróbálom nem vesztek semmit, mert most itt van HDD-k nélkül. Az OS5 miatt le kellet cserélni egy Gen 2-re.
A távoli mentesek miatt nem akartam mást venni. 4 ilyen NAS-t kötöttem össze a backup-k miatt.[ Szerkesztve ]
-
-
Noxy
veterán
válasz redingitell #3944 üzenetére
Nem, de maradjál mert ennek a NAS-nak nevezett valaminek, nem hiszem hogy van külön topikja.
Rá kerestem. Nincs.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz redingitell #3942 üzenetére
Rosszul hiszed. Ezekből nincs 2 gen.
Ez egy Western Digital My Cloud Home. [link]
Meg van a Western Digital My Cloud Home Duo (2 lemezes)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz redingitell #3937 üzenetére
Mi nem viszi?
Milyen lejátszó eszközzel éred el a NAS-t?
Pld nálam egy RPI 1 WI-FI-n (700 MHz ARM11 processor.
512 MB of RAM) csak 720 kezel akadás nélkül.
1080-nál már néha megakad.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Az OS5-l kapcsolatban egy észrevétel.
Hozzam került frissítésre egye My Cloud NAS. Rendben meg is történt, de az istennek sem tudtam IPhone-n app-n keresztül elérni.
Az oka meg az volt, hogy az egyik megosztásban ékezetes betű volt.
"Xy..iPhone képek"
Ez OS 3-ban nem volt gond, mert működött.
Ja és egy iPad mini-n csináltam szemüveg nélkül. I''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz direwolf #3926 üzenetére
Ügyes vagy. Köszi. Nekem is meg volt a Go..drive-n, de ezek szerint ide költözött.
Van egy WDMyCloud-Gen2 OS 5-l (most frissítettem) amire fel akarom hegeszteni a Transmission_2.92-1.bin-t. Nem tudom hogy felmegy e rá? Nem akarom téglásítani, mert nem az enyém.
Szerinted nem küldöm haza, ha megpróbálom?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz freeapro #3909 üzenetére
Másolást felejtsd el.
Klónozni kellene.
Én ezt használom évek óta. [link]
Ha nem akarod meg venni, 30 napod van a költözésre.
Ja és visszaállításkor rákérdez, hogy csak a 4TB akarod használni, vagy lénybe veszed a 6TB-s helyet.
De sztm van egy két ingyenes hasonló program is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz humigabi #3905 üzenetére
Hát nem tudom, de nekem 2 db WD My Cloud Mirror GEN2
NAS-m van. Semmi probléma nincs az OS5-n a Transmis.. sem pedig a Twonky médiaszerver-l. [LG] webOS TV NANO793NE simán kezeli.
Az öreg samu tv-re meg egy RPI van rákötve. Szintén OK.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Nem ismerem a My Cloud Ex2 Ultra menüjét, de az enyémbe (WD My Cloud Mirror Gen 2) az alkalmazásoknál ott van a Twonky Server.
"A DLNA Media Server. With Twonky from Lynx Technology, you can quickly discover your media libraries of digital videos, photos and music in your home, control them from mobile devices, and enjoy them on connected screens and speakers."
Bekonfigurálod és utána már látja a TV, PC, stb..''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Ne aggódj. Nekem 2 db GEN 2-s NAS-m frissült os5-re.
Az egyik 1 hétig is szüttyögött mire végzett mindennel.
Ezután kb megint jó pár nap volt mire kicserélődtek a bizt.. másolatok. Az egyik 5 a másik 6 éves vinyókal.
A telon az app meg olyan lett amilyenek már régen lennie kellet volna. (nem file név, hanem az exif adatok alapján rendezi a képeket, videókat)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Buncaman #3871 üzenetére
Két 1 TB-s HDD futna benne RAID 1-be kötve.
Így az összes hely 1 TB-s lenne ami nem igazán sok.
Van a NAS-n olyan megoldás hogy helyi bizt.. másolat, ami a kijelölt mappákról (pótolhatatlan adatok) ütemezve, másolatot készít a másik HDD-re. Így nem kell RAID-ba rakni mert a fontos adatok így is duplikálva lennének meg.
A virágbolti adatok meg sztm pótolhatóak. (de ez csak tipp a részemről)
Van ilyen NAS amin nem megy a torrent, de az a WD My Cloud Home.
WD MyCloud Mirror 2 meg a gen 1 is fut a Transmission.
Bármilyen NAS-ba való HDD-t berakhatsz. [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Köszi az infót.
Mentés az most is folyamatos egy USB-s külső HDD-re, csak ezt mindig hozni vinni kell.
Megpróbálom ahogy írtad. Ha meg nem jön be, akkor lesz egy unalmas délutánom.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Olyan gondok lenne, hogy van 2db MyCloud Mirror gen 2, meg egy Gen 1 Nas-m. A Gen 2-k frissültek Os 5-re.
A gond az hogy a Gen 1-röl nem lehet távoli bizt.. mentést csinálni a Gen 2-re.
Ez azért gond mert a Gen 1 egy ügyvédi irodában van, ahonnan fontos lenne hetente menteni.
Kerdes az lenne hogy tudom a Gen 1- ből legegyszerűbben át rakni a HDD-ket (amik RAID-ban vannak) egy Gen 2-be. Főleg Word meg PDF doksik meg képek vannak. (Kb 2 TB az összes adat)
Köszi Noxy.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz #75501312 #3836 üzenetére
Mennyire gyors a felülete?
Olyan gyors, hogy nem is látod.
Semmi konfigurálás, vagy torrent kliens vagy egyéb alkalmazások. Max a képeket mentheted rá PC-ről vagy mobilról.
Ez egy NAS-nak egyáltalán nem neveztethető hálózati valami.
Helyedben bottal sem piszkálnám.
Keres használtat, de ne HOME-t.
Pld nálam 2db My Cloud Mirror megy 3-4 éve 24 órában.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz #37935104 #3816 üzenetére
Röviden és tömören: Ez egy NAS-nak nevezett valami hálózati adattároló.
Semmi extra azon kívül amit a leírásába találsz.
Csak az, semmi más.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
válasz stickermajom #3780 üzenetére
Na azért nem egészen úgy van.
Pld nálam egy RPI 1-n fut a Kodi.
Csont nélkül, zökkenőmentesen lejátsza a HD filmeket a NAS-ról Wi-Fi kapcs.. keresztül.
A NAS meg ConnectBox router 1 szintel feljebb van.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Freddy S #3633 üzenetére
WD My Cloud HOME NAS, nem egyenlő a topik címében szereplő Wd My Cloud NAS-l.
Jobb lenne ha vki nyittana, a NAS-nak alig nevezhető Wd My Cloud HOME kütyünek egy külön topikot.
Így csak àllandó keveredés, félre értések adódnak.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Freddy S #3627 üzenetére
Alapból gyárilag ott van a Public mappa a megosztásokban közösnek beállítva. (Magyarul, jelszó nélkül hozzá lehet férni a tartalmához.)
Ezen belül kell lenni még 3 mappának.
Shared music
Shared video
Shared pictures
Ha ez nem így van nálad, akkor valaki már piszkálta, konfigurálta.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Freddy S #3622 üzenetére
1x is a torrentkliensnek a NAS-n kell futni, amiben beállítod hogy mit hova töltsön le.
2x a PC meg azért kellene hogy a torrent fájlt letöltsd neki.
Innentől kezdve a NAS-n futó torrentkliens intéz mindent.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz foto gén #3607 üzenetére
Sehogy.
2 lemezes (duo)
NAS-l viszont meg lehet csinálni.
Amúgy meg semmi értelme nem lenne 1 db HDD-t ezért particionálni.
A My Cloud Home NAS elég korlátozott funkciókkal rendelkezik. Ez is egy NAS, de ezt a WD kicsit “másképp” gondolta.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz kiribati75 #3599 üzenetére
képek archiválására,
Csak erre. A többit el lehet felejteni.
1X olvass User Manual-t: [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz kicsiii #3594 üzenetére
Én sem ismerem mert wd my Cloud Mirror NAS-m van, de mindent meg lehet találni a Googleban.
https://support.wdc.com/product.aspx?xTRXWSVsx3h/glc0VaODiA==
Ráadásul az user manual meg magyar nyelvü. (Távoli bizt.. mentést kell keresni.)[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
kimondottan élvezek egy kis moddingot..
1 gen WD-re is ment Transmission....Ha szereted moddingot.., akkor erre hegesszél Transmission-t.
-
Noxy
veterán
Soha nem a tudatos vásárlókkal van a probléma.
2 hónapja én is vettem egy mezei 2 TB WD My Cloud NAS-t a szomszédomnak, csak a képek mentésére.
No torrent + egyéb szolgáltatások.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz MAJOR86 #3561 üzenetére
My Cloud Home ez egy NAS, csak ezt az eszközt WD másképp gondolja.
Magyarul semmit nem tudsz rá felrakni.
Ott a pontos kez.., meg használati útmutató az oldalon. Azon kívül semmit nem tudsz vele csinálni.
Páran már beszo.. akik úgy akartak használni mint más “normális”
NAS-t.
(Majdnem én is de még időben utánna olvastam.)[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz #54715584 #3536 üzenetére
Alapszabály, hogy bármilyen probléma esetén a NAS újraindítása után kezdjük el csak a hibakeresést.
Az esetek nagy százalékában a restart megoldja a problémát.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz stickermajom #3513 üzenetére
Én sem, de nem kapcsolgatom ki.
-
Noxy
veterán
válasz stifi82 #3511 üzenetére
Pedig ott van a NAS beállításaiban. Energia ütemezés menü pont alatt.
Meg ott van a felhőalapú hozzáférés
irányítópultja.“Engedélyezheti és letilthatja az interneten keresztüli hozzáférést ehhez a webes felhasználói felülethez úgy, hogy a routeren lévő egyik külső portot beállítja és továbbítja az eszköz belső alapértelmezett portjára (80-as port).”
Ezután azt csinálsz a NAS-l telefonon keresztül, amit akarsz.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz stifi82 #3508 üzenetére
Nem kell kihuzkodni. Ki lehet szoftveresen is kapcsolni. De ha egy kicsit is körülnézel a beállításokban lehet üzemezni is, a ki be kapcsolást.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Se a MyCloudMirror Gen1 sem pedig a Gen2-n nem áll vissza alapra FW frissítéskor.
Amúgy meg ha így lenne, lehet bizt..mentést csinálni a beállítsokról és ezt bármikor vissza lehetne tölteni.
Agyfa..t kapnák ha újra kellene mindig konfigurálni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz enterlaci #3423 üzenetére
Igen, innen--> [kép] és működött is.
Én Kodit használom helyettem azért nincs most fent. (sztm meg elég jól fogta a NAS-t és leszedtem.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Meglepő, de a Trasmission beállításaiban. [kép]
Itt azt adsz meg amit akarsz.
Az is meglepő lenne, hogy psw + SSH-l védett NAS-bol kivett HDD-t bármilyen más eszkozon olvasni lehessen.
Van a NAS-ban egy olyan menüpont, hogy bizt..másolatok. Nézd át részletesebben.
Mit csinálsz akkor ha ellopják, vagy valami miatt megsemmisülnek a Hdd-k is? Pld vízkár, tűzkár, villámcsapás, stb...[ Szerkesztve ]
-
-
Noxy
veterán
válasz szrobert #3294 üzenetére
Amúgy meg még arra sem vetted a fáradságot hogy leszed az AppStore-böl a NAS-hoz készült app-t amivel bárhonnan, bármilyen net-l elérheteted a NAS-n lévő tartalmat, vagy akár feltöltheted pld iPad-n lévő képeket.
-
Noxy
veterán
válasz szrobert #3292 üzenetére
Ezt mi honnan tudjuk? Neked kell látni hogy milyen portot használ.
De már írtam (írták) hogy ez nem hálózatok topik, ahol megtudhatod mi a helyi IP, mi a nyilvános, meg mi a PORT, meg mi a port továbbítás.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Hogy éred el?
Így: 192.168.0.212:9092/transmission/web/A NAS IP CÍME -->>192.168.0.212
Sztm ha NAS-ni akarsz akkor keres rá itt a Ph-n a helyi hálózat és internet megosztás topikra. Minimális hálózati ismeretek nélkül nem fog menni. Ez a topik meg nem erről szól.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Mi a bonyolult?
Az hogy hosszan rányomsz a torrent letöltésére, majd a felugró ablakban MÁSOLÁS.
Safari, Transmission: torrent hozzá adása, majd BEILLESZT.
Nem tudom te mit látsz a Safariban a Transmissionnál,
de nekem ott van az áthúzott piros kör amivel a kiválasztott torrentet lehet törölni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz szrobert #3275 üzenetére
Igen meg lehet oldani, de ahhoz a NAS-n futni kellene a Transmissionak, amit távvezérlésel tudsz kezelni.
Én is így használom, de nekem WD My Cloud™ Mirror Gen 2 van.
Ebben viszont támogatva van az általad hiányolt app-k.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest