- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz #54715584 #3734 üzenetére
Ha transmission telepíthető akkor web címen, Transmission GTK-val stb elérhető
Pl gen2-re,Sima egy lemezes My Cloud Homera úgy tudom nincs transmission (gyári nincs és hackleni sem lehet rá)
-
Freddy S
tag
válasz #54715584 #3624 üzenetére
És azt látnám Windowsból és VLC applikációból is és csak oda kellene másolni videófájljaimat?
Celtis,
Találtam itt valami leírást, ugyan nálam már jóval újabb firmware van,
https://support.wdc.com/knowledgebase/answer.aspx?ID=11046
Majd próbálkozom[ Szerkesztve ]
LGB - Lets go Brandon ugyanazt jelenti mint FJB csak takartabban. FJB pedig F - Csúnya szó, J - Joe, B - kitalálhatod!
-
Freddy S
tag
válasz #54715584 #3620 üzenetére
Már nyitottam én egy public könyvtárat windows total commanderen keresztül és másoltam oda tartalmat, de továbbra is üres
Celtis,
Ez engem is érdekelne. Hogy fog a nason a torrent futni ha pc-n indítom el?[ Szerkesztve ]
LGB - Lets go Brandon ugyanazt jelenti mint FJB csak takartabban. FJB pedig F - Csúnya szó, J - Joe, B - kitalálhatod!
-
Noxy
veterán
válasz #54715584 #3536 üzenetére
Alapszabály, hogy bármilyen probléma esetén a NAS újraindítása után kezdjük el csak a hibakeresést.
Az esetek nagy százalékában a restart megoldja a problémát.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Johnzy
tag
válasz #54715584 #3455 üzenetére
Nekem csak EX2 Ultra-m, így csak arról tudok nyilatkozni;
Ezek közül bármelyiket lehet használni nem tükrözésre? Igen
Ezek kezelőfelülete mennyire egyezik meg a sima My Cloud szoftverével? Az EX2 felülete szinte majdnem megegyezik.
Van 2 HDD-m, amin már van adat, betenném őket egy NAS-ba, de külön szeretném elérni a 2 kötetet. Ez melyik verzió esetében lehetséges? EX2-ből nekem az Ultra-s van, ott most konkrétan így megy, ahogy írtad. Szerintem a sima Mirror illetve egy Gen2-es Mirror is használható tükör nélkül.
Amikor beteszem a 2 HDD-t, mindenképpen formáznom kell őket? Sajna igen, ez ilyen (más fájlrendszert ír rá a NAS)
A NAS-on futó szoftevr hová van telepítve? Van flash memória a NAS-ban vagy vmelyik HDD-re kell feltenni? Nem kell telepítgetni, mint az egyfiókosok esetén, flashben van benne. (Persze az első számú HDD-re azért odapiszkit egy picit, némi puffer, stb... de nem vészes.)
Mint írtam a fenti válaszok az EX2 Ultra-ra vonatkoznak, egy Gen1-es vagy Gen2-es Mirror ettől eltérhet, bár ha jól tudom a hardware-oldali erőviszonyokat tekintve nincs köztük jelentősebb eltérés.
[ Szerkesztve ]
Pörögjünk!!! - mondta a papagáj és belerepült a ventilátorba...
-
-
FrezeR
senior tag
válasz #54715584 #3094 üzenetére
Eléggé le van korlátozva a forgalom rajta, mert nekem szinte semmi feltöltésem sincs, így nagy forgalmat nem is generálok vele. Letöltés filmnézés közben nem volt.
Ha a NAS procijának/memóriájának terhelését nézzük esetleg a transmission futtatása miatt, akkor akár lehet ez is gond amennyiben erre utaltál. -
törölt tag
válasz #54715584 #2913 üzenetére
Másik kérdés: honnan tudom, hogy NFS vagy SMB megosztást használ a NAS? Hol tudom ezeket a beállításokat megnézni?
Mediaplayeren lejátszás közben a nagy méretű fileok akadnak, elmegy a hang, megakad a kép.
Használtan vettem a 3TB verziót, de csináltam rajta teljes resetet és full testet is futtattam, nem jelzett hibákat.
Nem tudom itt lehet-e defragot csinálni vagy hasonló dolgokat?
Lehet a NAShoz kapcsolódó hálózati problémám van, ezért szeretném az infókat.
Elsőre is köszi. -
Poki79
tag
válasz #54715584 #2877 üzenetére
ssh-n bejelentkezve nézd meg mi van az other mappában. Egy mc-t érdemes hozzá feltelepíteni.
A sleep nem fog működni, mivel bármi hálózati kérés akár egy ping is felkelti és sose kapcsol ki. Kevesebbet fogyszt ha ez a mód nincs is bekapcsolva, úgy nem áll le és pörög újra a winyó, akár 2 percenként is ismételgetve. Élettartamnak biztos nem jó az állandó parkolás és pörgés váltakozva. Korábban már ezt elemezték itt is. -
törölt tag
válasz #54715584 #2876 üzenetére
Csináltam egy full restore-t, kb. 12 órába telt. Viszont így is megmaradt a 810MB-os Other mappa.
Most elkezdtem felmásolni adatokat rá, egy részét simán az Other mappa alatt számolja, pedig mindegyik videofile volt és a Shared Videos mappa alá kerültek.
Ez hogy működik? Nem értem miért az Other mappa mérete növekszik, amikor olyat nem is látok és nem is oda másolok.
Van sleep mode a NAS-ban, de reggel, mikor megnéztem pörgött a merevlemez rendesen. Nem kellene sleep módba tennie magát bizonyos idő eltelte után, ha semmi nem használja az eszközt? -
flegga92
senior tag
válasz #54715584 #2871 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól emlékszem olyan az adaptere, hogy lehet cserélni EU/UK fejre gyárilag és mindkettő benne is volt. Legalábbis az itthoni változatban. De délután megnézem. Amúgy meg vegyél egy ilyet. 1000 Ft körül megkapod itthon is, ebayen 500 környékén már jó minőségű is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- E-roller topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 4G
- További aktív témák...
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Sony bdp-s 570 3D, SACD, BD3D!!!
- SONY STR-DB1080 QS 6.1 Házimozi erősítő
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás