- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poki79
tag
A sima Mycloud Gen1-ben nincs venti, én is azt használom.
Nekem ha túl nagy a sávszélesség akkor lehal, emiatt nem töltök max 1 Mbit/s-al. Lehet öreg a masina már, nem jöttem rá miért lehet ez a baj, portalanítottam is. De nagyon nem zavar. 1080p se nagyon megy már rajta, max 720p. -
oké oké, de minek pörög ha nem kell??
lenne csak atakarékos módban. igazság szerint nagyon ritkán kell. fényképek vannak rajta, illetve a telefonok töltik fel a fotókat automatikusan. van egy régebbi film, zene állomány, amit igen csak ritkán matatok, mert mindent láttam már. ezért kéne nekem, hogy ha nem kell ne pörögjön. jelenleg 44 fokos a winyo. ez eddig a my os3-al kb 10 fokkal kevesebb szokott lenni, mert az még lekapcsolta. -
Johnzy
tag
Mindenképpen egy biztonsági mentéssel kezdeném külső HDD-re, biztos ami biztos, akár kettőre.
Létezhet, hogy a Gen 2 képes beintegrálni a Gen1-es lemezeket, nekem sikerült EX2 Ultraból PR4100-be integrálni, csupán megkérdezte, majd 1-2 perc várakozási idő és készen is volt.
De én mind a generációs + Gen-1-OS vs. OS5-ös különbség illetve a RAID miatt (ha jól értettem, akkor az első generációs is két lemezes és RAID 1-ben van) inkább "szűzre" formáztatnám a két lemezt, biztos ami biztos.
Sok sikert! -
stickermajom
addikt
Leírtam milyen filmeket nézek. Ha azokat Te lejátszod wifin a födémen keresztül, ráadásul egy Rpi1-en, akkor meghajolok előtted. Netflix 4K-n 8-16000kbps-es adatfolyamot generál, ez még mindig max fele egy 1080p remuxnak, ráadásul lassabb sebességnél visszább is vesz, hogy a felhasználói élmény meglegyen.
Szerintem a wifi nem komoly adatmennyiség átvitelére szolgál, inkább egyfajta kényelmi funkció. Mondom ezt úgy, hogy két szinten két AP szórja 2,4GHz-en és 5GHz-en itthon, mert a kényelmet azért szeretem.De bármi, aminél necces a zavar, be van kábelezve (NAS, HTPC, PS, a gép amin dolgozom).
-
flegga92
senior tag
Meg azért egy társasházi környezet odavág rendesen. 7 éve elég volt egy ASUS RT-N18U router, vitte a full hd-t wifin. Majd jött a Digi az optikával és a korábbi 5-6 látható wifi megemelkedett 25-re amiből 10 max erősséggel látszott, a sok nyugdíjasnak ha csak telefont kér akkor is adják a wifis ONT-ot és valamiért a wifit nem kapcsolták ki. Nem volt szabad csatorna már egy 720-as film lejátszásánál is bufferelt, telefonokon sem lehetett videót nézni, az 5 Ghz volt a megoldás, szerencsére csak nekem van
-
kenand
veterán
Sajna arra egyelőre nem megy, egy hete volt egy újszerű eladó olcsón, de pont ezért nem vettem meg..
Inkább egy Synology 212-t vettem kisebb HDD-vel ugyan annyiért, annak a szoftvere sokkal többre képes. És mivel olyannak szánom ajándékba aki nem tud moddolni, jobban fog járni vele. -
kenand
veterán
Persze amire kitalálták, jó, de én mindig szeretek kihozni többet az eszközökből... kimondottan élvezek egy kis moddingot... (Xeonok dektop alaplapokban, AC-s Wifi update régi laptokokban, TV boxra LibreElec)
1 gen WD-re is ment Transmission....
Ár értékben jó, de pont a gyenge, korlátozott sw miatt olcsóbb jóval-főleg használtan-mint egy hasonló hardver kiépítésű Synology NAS -
törölt tag
Többször újraindítottam, ezért volt fura, nem történt semmi bő 2 napon keresztül.
Volt néhányszor, hogy visszatért közben a kék fény, de akkor sem láttam a hálózaton és rövid idő után újra villogott.
Remélem most megjavult, mert nem értem mi történt vagy hogy én bénáztam-e el vmit? -
stifi82
aktív tag
Úgy néz ki annyit tudtam vele csinálni hogy telefonra raktam fel 1 alkalmazást ami felmásolja külső hdd tartalmát ránézésre 1 az 1ben igazából ez kell nekem mert eladom a régit az újon meg meglegyenek a cuccok.
(De a win 7 gép nem akarta látni külön meghajtóként azt nem sikerült még bekapcsolnom) -
kepler8
csendes tag
Köszönöm a válaszod. A manual csak az egyik eszközről a másikra való backupot említi, viszont nekem arra lenne szükségem, hogy három különböző helyszínről backupoljak egy eszközre. Ezt csak egy külsős FTP-s backup programmal tudom megoldani, vagy a gyári programokkal is (értelemszerűen VPN nélkül)?
-
szrobert
tag
Elnézést, hogy kérdeztem, de gondoltam ha valakinek működik ez a dolog, el tudja mondani, hogy mit, hogyan állítsák be, hol nézzem a továbbítandó portokat, stb..
A hálózatok topicban meg majd elküldenek, hogy ezt miért nem a WD My Cloud topicban kérdezem..Mégegyszer köszi, sokat segítettél...
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA® driverek topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 25GR75FG-B 25" UltraGear FHD 360Hz 1ms
- Zászló és fokozat kijelző LED panel szimulátorhoz (Simhub vezérelt)
- Állítható magasságú, 3D nyomtatott videókártya támasztók, a kínálat folyamatosan bővül.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Egyedi ékszerdobozka