Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van grafikus megoldás torrent futattására WD MyCloud esetén? Sztem nekem még a régebbi verzió van, nincsenek applikációk rajta.
Esetleg olyan megoldás, amihez nem kell PC, hasonló, mint egy remote dolog?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Az egyik eszközre ha másolok, pár perc után iszonyatosan elkezd kattogni, mintha leállt volna az egész merevlemez és nem tudná folytatni az írást vagy megakadt volna. Ilyenkor nem lehet elérni sem a kezelőfelületet sem a felcsatolt meghajtót a gépen, sőt, képes az egész PC lefagyni. Elindítottam a diagnosztikát, ami néhány másodperc után leállt hibával. Ilyenkor mi történik? Meghalt a HDD egy része?
-
törölt tag
-
törölt tag
Többször újraindítottam, ezért volt fura, nem történt semmi bő 2 napon keresztül.
Volt néhányszor, hogy visszatért közben a kék fény, de akkor sem láttam a hálózaton és rövid idő után újra villogott.
Remélem most megjavult, mert nem értem mi történt vagy hogy én bénáztam-e el vmit? -
törölt tag
Sziasztok,
Vettem még egy eszközt, csináltam resetet, másoltam is rá, majd 2 nap után elkezdett fehér (kicsit pirosas?) fénnyel villogni a led az elején.
A gép nem látja a hálózaton, pedig van osztott IP címe, és meghajtóként is csatlakoztatva van.
Tudtok segíteni, mi lehet a baj? -
törölt tag
Köszönöm szépen a sok infót.
Közben sikerült utánaolvasnom és megnéznem néhány videót. A 2 eszköz között funkcióbeli különbségek vannak, ezért olcsóbb a mirror. Tudja a JBOD köteteket, tehát lehet tükrözés nélkül is használni.Még az alkalmazás része nem teljesen tiszta, mert az nincs a sima egylemezes verziókon.
A Wordpress érdekelne, de gondolom találok majd róla infót a neten. A másik egy exchange szerver jellegű dolog, de ez még nem teljesen világos számomra. -
törölt tag
Sziasztok,
Ahogy nézegettem a termékeket, láttam a Mirrort és az EX2-t, ami 2 öblös. Ezek közül bármelyiket lehet használni nem tükrözésre? Ezek kezelőfelülete mennyire egyezik meg a sima My Cloud szoftverével?
Van 2 HDD-m, amin már van adat, betenném őket egy NAS-ba, de külön szeretném elérni a 2 kötetet. Ez melyik verzió esetében lehetséges?Amikor beteszem a 2 HDD-t, mindenképpen formáznom kell őket?
A NAS-on futó szoftevr hová van telepítve? Van flash memória a NAS-ban vagy vmelyik HDD-re kell feltenni?
Válaszokat előre is köszi.
-
törölt tag
Erre nekem is kellene megoldás. Reseteltem a routert, MAC alapján új IP-ket osztottam ki, így nem tudtan elérni az előzőleg fix ip-re állított 2 NASt.
Az egyiket tudtam resetelni, de a másiknál beesett a reset gomb, nem tudok rányomni, dashboard sem jön be.
Nem tudom elérni SSH-n, az andorid app sem jelentkezik be rá.
Hogyan lehet resetelni adatvesztés nélkül? -
törölt tag
Sziasztok,
Mi a különbség a régebbi My Cloud és az újabb My Cloud Home között?
-
törölt tag
Hogyan lehet beállítani, hogy bizonyos időközönként mentsen le egy mappát valamelyik eszközömre?
Kell ehhez valami extra vagy akár win alól is megoldható? -
törölt tag
válasz BornToBePuli #3079 üzenetére
Kihúztam, majd pár perc múlva visszadugtam, a hálókábelt is megigazítottam, hagytam kicsit és kb. 15 perc alatt helyreállt szerencsére.
De előtte villogott, majd fehéren világított, most már látom a kéket. -
törölt tag
Sziasztok,
Áramtalanítás után visszadugtam mindkét NAS-t, de az egyik nem indul, csak villo a fény, ami valahol a fehér és a vörös között van, szóval egyiksem, de mégsem sárga.
Megnéztem már a LED leírásokat, de nem tudok rájönni mi baja van.
Ötletek? Húzzam ki, hagyjam kicsit és majd dugjam vissza? -
törölt tag
-
törölt tag
Mi a különbség a My Cloud és a My Book Live között? Mindkettő hálózati tároló, és ha jól értelmezem a netes találatokat, a My Cloud újabb és gyorsabb hardver van alatta.
A MBL is megfelelne hálózati filmlejátszásra? -
törölt tag
válasz #54715584 #2913 üzenetére
Másik kérdés: honnan tudom, hogy NFS vagy SMB megosztást használ a NAS? Hol tudom ezeket a beállításokat megnézni?
Mediaplayeren lejátszás közben a nagy méretű fileok akadnak, elmegy a hang, megakad a kép.
Használtan vettem a 3TB verziót, de csináltam rajta teljes resetet és full testet is futtattam, nem jelzett hibákat.
Nem tudom itt lehet-e defragot csinálni vagy hasonló dolgokat?
Lehet a NAShoz kapcsolódó hálózati problémám van, ezért szeretném az infókat.
Elsőre is köszi. -
törölt tag
Hogyan lehet ellenőriztetni a NAS-ban a rossz szektorokat? Az tudom, hogy van a Utilities alatt egy Full Test, de ha az lefut, nem történik semmi. Hogyan tudok meggyőződni róla, hogy a lehetséges rossz szektorokon nincs adat, vagy ha van rajtuk, akkor pakolja el őket máshová és többet ne másoljon oda?
-
törölt tag
Leáramtalanítottam a gépet, modemet, routert, de a NAS-t nem.
Mióta újraindult minden, azóta a webes felületen nem tudom elérni a NAS-t, kb. fél órája.
Ez helyreáll majd magától? -
törölt tag
Éjszaka működött a sleep mód. Addig nem is pörgött fel a HDD, míg a PC-t be nem kapcsoltam reggel és próbált a meghajtóhoz csatlakozni. Azóta is pörög, nem állt le.
A napi 1-2 indítás / parkolás is ártalmas lehet?SSH kicsit összezavart.
Nem tudok belépni bizonyos mappákba.
MC-re találtam telepítési leírást, de az sem működik a 3. parancs után és még el is gépelték a leírást.
Tegnap felmásoltam 2 terrányi adatot, abból most 43 giga csücsül az other mappában.A find parancs sem hozott eredményt, pontosabban nem történt semmi.
Mivel nem nagyon értek hozzá, csak leírások alapján tudok infókat összeszedni, de azok sem mindig bizonyulnak helyesnek.
Ami még fura, hogy Win8.1 szerint a HDD NTFS-re van formázva, míg ha jól tudom ezt elvileg nem ismerhetné az eszköz?
Amikor reseteltem az eszközt, kapok levelet, hogy kreáljak passwordöt a mycloud.com-on
Ha rákattintok a linkre, akkor nem történik semmi, megnyitna egy weboldalt, de nem tölt semmit, csak fehér háttér van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #54715584 #2876 üzenetére
Csináltam egy full restore-t, kb. 12 órába telt. Viszont így is megmaradt a 810MB-os Other mappa.
Most elkezdtem felmásolni adatokat rá, egy részét simán az Other mappa alatt számolja, pedig mindegyik videofile volt és a Shared Videos mappa alá kerültek.
Ez hogy működik? Nem értem miért az Other mappa mérete növekszik, amikor olyat nem is látok és nem is oda másolok.
Van sleep mode a NAS-ban, de reggel, mikor megnéztem pörgött a merevlemez rendesen. Nem kellene sleep módba tennie magát bizonyos idő eltelte után, ha semmi nem használja az eszközt? -
törölt tag
Sziasztok,
Megérkezett a NAS. Mivel használt volt, nem tudom mire kell figyelnem?
A firmwaret most updateltem, gondolom van reset funkció is.
Az előző user még megtalálható a menüben, azt törölni fogom.
Mit kell még tennem, hogy más ne érhesse el a NAS-t, csak én? -
törölt tag
Sziasztok,
Tápkábelt honnan lehet szerezni a 3TB-os típushoz?
A héten jön angliából egy, de itthoni csatlakozós tápkábelem nincsen hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OpenWRT topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest