Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
PistiSan
üzenetére
Köszi, de úgy fest, hogy végül a Synology DSM-et sikerült rávarázsolni. Más dimenzió a többihez képest, érezhetően gyorsabban reagál, nem fagy ki, nem dobálja el a kapcsolatot. Elsőre működött az FTP, szóval rendben van. Azt írják, hogy kikapcsolni/újraindítani csak SSH-val lehet, de ennyi belefér ha cserébe ilyen szépen működik és egyelőre úgy fest, hogy nagyon rendben van. Telepíteni nem egyszerű én EZalapján csináltam (eleve recovery módba erőszakolni is egy külön műsor, aztán Windows alatt nem működött a TFTP server, szóval linux alól kezdhettem újra az egészet), de most megy. Még írok majd tapasztalatokat ha már lesz is rajta adat. Köszi még egyszer mindenkinek a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- S21 Dobozában 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest