Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
Adamsapple
üzenetére
Az "Auctions (B)" menüpontban tudod feltenni a nem veiled riveneket licit alapon, Előbb keress rá, hogy melyikhez kb. mennyiért mennek, de meg kell mondjam, hogy elég nagy a szórás. Vagy felteszed fix árasnak, és akkor előbb-utóbb valaki megszólít majd, ha online vagy éppen, vagy hagy üzenetet. A villámárasoknál meg te döntöd el, hogy mikor zárod le az eladást, erről a "nyertes" automatikus értesítést kap.
Nekem főleg akkor volt vele sikerélményem, amikor az eladó éppen online volt. Megszólítod, mondod was, aztán megegyeztek. Főleg vettem onnan, azt már többször is, illetve kétszer eladtam. Nem volt gond egyszer sem - maga a csere a játékon belül megy a megszokott rend szerint.
Van egy kérdésem nekem is: csak nekem nem megy a market Firefox-szal? Több különböző gépen is próbáltam, de már az első kattintásnál kapok egy "network error" hibát. Chrome alatt viszont minden OK. Ezt már több, mint egy hónapja csinálja, nem értem, miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wuthering Waves
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs