Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Szerintem az nagy pozitívum ebben a játékban, hogy te magad egyedül is létrehozhatsz egy klánt, tök ingyen. Aztán felépíted az összes labot, és simán megvan minden. Persze nyilván nyersanyag kell mindenhez, de nem kell másoktól függeni. Én is így csináltam, már csak a Bio laborból kell fejleszteni a fegyvereket (rengeteg mutagen sample kell hozzá...), a többi megvan.
Amúgy meg hozzám pl be lehet csatlakozni, ketten vagyunk eddig, szóval hely az van...
Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...A klánba különben bejöhet akárki, aki a fejlesztéseket akarja elérni, ilyen módon tudok segíteni annak aki igényli. Ott a sok blueprint, lehet vinni, aztán csak le kell gyártani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...