Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dewri

aktív tag

válasz ViZion #5527 üzenetére

Szerintem az nagy pozitívum ebben a játékban, hogy te magad egyedül is létrehozhatsz egy klánt, tök ingyen. Aztán felépíted az összes labot, és simán megvan minden. Persze nyilván nyersanyag kell mindenhez, de nem kell másoktól függeni. Én is így csináltam, már csak a Bio laborból kell fejleszteni a fegyvereket (rengeteg mutagen sample kell hozzá...), a többi megvan.

Amúgy meg hozzám pl be lehet csatlakozni, ketten vagyunk eddig, szóval hely az van... :) Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...

A klánba különben bejöhet akárki, aki a fejlesztéseket akarja elérni, ilyen módon tudok segíteni annak aki igényli. Ott a sok blueprint, lehet vinni, aztán csak le kell gyártani. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés