Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Szerintem az nagy pozitívum ebben a játékban, hogy te magad egyedül is létrehozhatsz egy klánt, tök ingyen. Aztán felépíted az összes labot, és simán megvan minden. Persze nyilván nyersanyag kell mindenhez, de nem kell másoktól függeni. Én is így csináltam, már csak a Bio laborból kell fejleszteni a fegyvereket (rengeteg mutagen sample kell hozzá...), a többi megvan.
Amúgy meg hozzám pl be lehet csatlakozni, ketten vagyunk eddig, szóval hely az van...
Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...A klánba különben bejöhet akárki, aki a fejlesztéseket akarja elérni, ilyen módon tudok segíteni annak aki igényli. Ott a sok blueprint, lehet vinni, aztán csak le kell gyártani.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...