- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Nyx nekem se jön be. De van aki Octaviával istenszerű, nekem az is macera...
Frost is erős, akár tanknak is jó. Limbot én speciálisan a derelict kulcsos pályákra használom, illetve spy küldetés mester, de minden másra is jó. Khora azért tetszik, mert lehet úgy macskát használni, hogy van mellé robot kísérő is (mert a Carrier robotocska nélkül megáll az élet...). Ezt megcsinálhatnák egyébként csak úgy minden frémhez, akkor rögtön nem kellene használni a sztázist folyton. És Khorának lenne 2 macskája...

Tanknak szerintem Inaros az alap, mert nem igazán függ se shieldtől, se energiától. Bármi más frame bajban van ha elfogy az energia, mert kikapcsol a pajzs (Rhino is ilyen...), nem mennek a képességek, de Inaros 8000 fölötti hp-val nem nagyon foglalkozik ilyen apróságokkal...
Összességében érdemes kipróbálni minden frémet, mert úgy jön az XP, és csak úgy derül ki, hogy neked melyik jön be igazán. És célnak se rossz, hogy minden frémet begyűjts ami van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Windows 10
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest