Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz ActionPS #4300 üzenetére
A Skype-al méregdrágán lehet mobilszámokat hívni (Skype kliens és aktív mobilnet vagy wlan még mindig csak az előfizetők 10%-ának telefonján fut (én speciel már leirtottam, mert memóriazabáló volt)).
A Bluemobile nem szolgáltató, hanem csak egy márkanév. A szolgáltató a Bluemobile esetében a Magyar Telekom Nyrt. -
Zeki
nagyúr
A skype ki fog múlni.
A fiatalok már nem használják. Van helyette tucatnyi másik voip szolgáltató az egymás közti ingyen dumára.
És arra is van másik tucatnyi, ha vezetékest vagy mobilt akarunk hívni voip alapon.
A skype már csak a régi júzerekből él. Nem tud lépést tartani. Vagy nem is akar. -
allfinanz
senior tag
200 Ft-os Digifonnal mennyi a percdíja a 0621-es Neós számok hívásának?
Hívott már digis telefonnal valaki ilyet? Konkrét percdíj kellene, nem a weboldal, meg az ÁSZF linkje.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
McLaca
őstag
Tegyük hozzá: mobilon. PC-n azért továbbra is a skype-nak áll a zászló, főleg, mióta a Messenger használókat is áttérítette, én is használom konferenciázásra, amikor 3-an, vagy 4-en beszélgetünk egyszerre.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
őstag
Félreértetted a dolgot. Voip-hoz szükséges internet, ha valaki út közben is szeretne telefonálni, akkor mobilinternet. Blue-nál és a Domino-nál is van akciós mobilnet csomag, erről beszélgettünk, hogy kinek melyik éri meg, hogy lehet minél olcsóbban előfizetni rá. Mobilhívásra a Blue 33 forintos tarifája 10x-ese az FVD-nek.
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
FVD-nél van kapcsolási díj még?
Mert mintha valamikor azt olvastam volna, hogy van kapcsolási díj...
Azóta mi változott, vagy mi nem?Köszi.
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Nisida
aktív tag
Az skype egy őskövület , az összes "alternatív" VOIP szolgáltató évek óta simán szolgáltat SIP-en és vannak spec mobil kliensei, az árai pedig mindenben leverik a skype-ot. A Skype a saját rendszerét erőlteti, és azt hiszi hogy a 10 évvel ezelőtti ár és minőségi és kényelmi színvonalon majd versenyképes lesz.
A skype connect egy vicc , ki a f.. fizet 10 eurot havonta azért hogy a skype-os hívásait becsatornázzák a sip-es PBX-re vagy telefonszámára ? úgy, hogy 10x essen túl van bonyolítva a regisztrációs rendszere, nem lehet rajta változtatni és kb 30 sec mire a skype átlövi a dolgokat a sip-re. Ja igen és deklaráltan arra van, hogy a skypeot kiküldje sipre de vissza fele már nem megy mert egy irányú
Az évszázad vicce, hogy ha van egy céges skype nevem akkor nem tudom ráhúzni a skype connectre csak ha csinálok egy másik "accot más névvel" mert a rendszer annyira sz.. , hogy még ezt sem képes lekezelni.Ma amikor a Line ami semmit nem tud igazán csak "bazi nagy emoticonakat" 100 milliós felhasználói tárbort szed össze ha jól emlékszem 1 év alatt. A többi szolgáltató is elment már rég a skype mellet , és ha a google is kiterjeszti a google voice szolgáltatást Amerikán kívülre akkor már simán semmi keresni valója nem lesz a skypenak még a massanger összes megmaradó ügyfele ellenére sem.
Valaki előttem írta a fiatalok már nem használják , persze mert kb. a most 30 éveseknek volt újdonság a hangot ingyé .. ma már ez a minimum.
"Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"
-
futár
senior tag
segítsetek már egy kicsit!
az FVD-nél az a kapcsolási díj, ha jól értem arra vonatkozik, hogy ha nem vagy internet közelében, akkor felhívod az FVD-t, az FVD nyit neked egy csatornát és, mint a régi dugdosós telefonközpontok?
Valahogy így működik?Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
club1
veterán
A kapcsolási díj arra vonatkozik, ha callback-et akarsz. Callback két módon intézhető: Vagy a voip szoftverben van ilyen menüpont, vagy a www.freevoipdeal.com oldalon bejelentkezve a phone-to-phone menüpont alatt tudod indítani. Tehát kell hozzá net addig, amíg a hívásindításkor megadod a magad és a hívott fél számát. Ettől kezdve viszont mindkettőtöket az FVD hív fel, tehát a hívás indításától kezdve nincs szükség a netre.
A callback ára ez az összekapcsolási díj és a kettőtök felé menő hívásdíj. -
futár
senior tag
-
twine
veterán
Akkor még egyszer :
Percdíj az első percben:
Callback(phone to phone)
kapcsolási díj(cca14 forint) +2xpercdíj(cca. 7 forint)
(összesen cca.21 forint)Percdíj a második perctől:
2xpercdíj(cca.7forint)
(összesen cca.7 forint)Ha van stabil neted,igen, érdemesebb Voip hívást kezdeményezned,,,
Ha viszont azt veszed észre szaggat, nem jó a sávszélességed etc....akkor jöhet képbe a callback...Szerk:
Pöppet lekéstem,,, Ufó beelőzött[ Szerkesztve ]
-
őstag
FVD phone to phone (callback = mindkét felet felhívja), szerintem a kliensben is benne van. MobileVoip-ban is voip call (végig net kell hozzá) és callback (csak az indításhoz kell net) van a hívás indításánál.
Weboldalon nem csak a saját beregisztrált számról lehet felhívni más számot. Nem volt túl jó ötlet, de az OTP ügyfélszolgálat számával callback-eltem egy ismerőst (mintha az OTP hívná őt), majd később panaszkodtam neki hogy a bankosok még vasárnap este se hagynak engem békén, mire Ő: képzeld, engem is felhívtak. Elmagyaráztam neki, hogy csak átverés volt.
-
őstag
válasz pinnacle #4324 üzenetére
Bármilyen számot be lehet írni, "Your Phonenumber:"-hez az ismerős (nincs a caller id-k között) számát írtam, "Destination Phonenumber:"-hez +3613666666. Ismerősnél csörgött, hogy hívja a +3613666666, felvette, utána az OTP menürendszerét hallgatta 23 mp-ig: "xx-May-2013 xx:xx:xx Phone-to-Phone +3620xxxxxxx +3613666666 00:00:23 € 0.049".
[ Szerkesztve ]
-
futár
senior tag
hol található a kapcsolási díj mértéke? Valahogy azt nem értem, hogy én is beírtam a 0613666666-os számot, aminek a hívása ingyenes, én nem vettem fel a hívást, akkor csak a kapcsolási díjat kell, hogy számolja, de az a 0.039 EUR?
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
Nisida
aktív tag
Figyu , azért a bárki számát nem lehet hozzá adni mert van hitelesítés.
Vagy SMS-ben küld egy számot vagy felhív és ott mondja be és ezt neked meg kell adni a rendszernek és csak utána fogja kijelezni a hívásnál azt a számot.
Mert ennyi erővel a fél Al-kaida Obama számával hívná a 911-et az USA-ban.
Még így is necces mert ha elveszed más telefonját 2 percre és beregeled a számát és az sms-t megkapod utána leokézod , simán a más számát kijelezve tudsz hívni , kvázi a hívott felé leclonoztad a számot[ Szerkesztve ]
"Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"
-
futár
senior tag
Én fordítva csináltam. A your numberhez írtam a +3613666666-ot és a destinationhoz a sajátomat. És lőn világosság, hívott az OTP. Szerintem ebben az esetben csak a hívásnak kell felépülnie. Vagyis a your numbert fel kell vennie valakinek. Így akár 1x 2x az Obama számával is telefonálhatnának.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
tlac
nagyúr
40-es számot szeretnék hívni callback-kel a mobilevoip-val, de azt mondja érvénytelen szám, használjam a nemzetközi formátumot
ebben a formában adtam meg: +3640222222
mi lehet a gond? működni kellene, nem? -
allfinanz
senior tag
Szeretnek egy olcso android mobilba adat-sim kartyat betenni es wifin osztani. Vkinel mukodik ez?
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
g0dl
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi a tuti beállítás ( kodek, DTMF) ahhoz, hogy voip-ból is jól menjenek a különböző cégek tárcsázós menürendszerei? Konkrétan a digi (1272) nem reagál semmilyen billentyű leütésre voip-ból ( de pl. mobilról igen, csak hát az meg drága a sok reklámszöveg stb. végighallgatására).
-
allfinanz
senior tag
Telenor adat sim-mel lehet voipozni? Lassitas van tullepes eseten?
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
club1
veterán
Én a hétvégén próbáltam az Alföldön lassított Telenyomor mobilnettel MobileVoippal EDGE-n telefonálni. A kapcsolat létrejött, én hallottam - bár kissé szakadozva - a hívottat, ő viszont csak hangfoszlányokat, amiből nem tudott értelmes szavakat összerakni. 3G-n lehet hogy működött volna rendesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest