Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
BTW:
Mobilevoippal lehet SMS-t küldeni? (vagy egyáltalán voip-pal. OK, értem, hogy a VoIP-ban a V betű voice=hangot jelent....T=text, nincs)[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Csak mint érdekesség:
Mobilpercdíjak Magyarországon 2003-ban feltöltőkártyás csomagoknál:
.........................Pannon.......Westel................Vodafone
.........................Praktikum...Domino......VitaMax......VitaMax City
saját hálózatba
csúcsidőben.........160............58.............85..............54
csúcsidőn kívül......40.............33.............85..............54
hétvégén................20.............25.............30..............24
éjjel.........................................15..............85.............54más hálózatba
csúcsidőben..........160.........110.............85................54
csúcsidőn kívül........40.........110.............85................54
hétvégén..................50...........58.............30................24
éjjel.........................................58.............85................54vezetékesbe
csúcsidőben..........160...........85..............85.................96
csúcsidőn kívül........50..........75...............85.................96
hétvégén..................40..........30..............30..................48
éjjel........................................25...............85[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Ahhhoz képest, hogy itt istenítik, nekem nem jött be a csipsimple. Csapnivaló hangminőség. Biztos nekem kéne zsonglőrködnöm a kodekekkel, amikor egy normális progi ezt megoldja, nem a használótól várja a sült galambot. A Mobilevoippal viszont meg vagyok elégedve.
Legyen minden jó!
-
Slem
tag
Sziasztok,
Csipsimple-vel léptem be egy telefonos konferenciába.
A konferencia végén nem sikerült kilépni....
Végül 50 perc után az akku ki-be segített.
Alcatel OT-997D.Bármilyen tipp/javaslat érdekel, ami a fenti probléma megoldását segíti.
-
Zeki
nagyúr
Most csináltam egy új regisztrációt usa címmel a freevoipdealen, fel is töltöttem netto 10 Euróval, ami nekem a 0.75 Euró (paypal miatt) kezelési költséggel 3362Ft-ba került.
Tehát így 1 perc mobil (120 nap múlva 1 perc vezetékes is) 3.36Ft-ba kerül.
-
TOZ
addikt
CSipSimple Call backhez van Beatamax plugin.
Kiprobaltam, mukodik. -
McLaca
őstag
A mobilevoip droidos verzióját nem ismerem, de szerintem abban nem lehet.
Más, SIP protokollt használó programban lehet, de erről a többiek tudnak bővebben írni, akik android platformon használják ezeket.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
petzsu
csendes tag
Tudok a mikrofonon állítani?
-
McLaca
őstag
Valószínűleg a mikrofon érzékenysége van túllőve, és túlvezérli így a hangod, ami torzítást eredményez.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
petzsu
csendes tag
Wi-fi-n és mobilneten ugyan az a helyzet, ráadásul mikor még működött főleg mobilneten ment, tehát hálózattól függetlenül nem működik most. Köszönöm mindenkinek a segítséget, én arra tippelek, hogy a mobilommal van valami. Remélem egyszer majd jön valami frissítés, amivel fog menni. Addig marad a phone-to-phone ami még így is sokkal olcsóbb.
-
ActionPS
csendes tag
Valószínűleg a mobilnettel lesz a gond. Néhányszor megpróbáltam én is ezzel a megoldással élni, de szinte mindig instabil volt. Egy megoldást találtam amivel nagyjából ment:
- Mobilnet 3G megosztásra képes routerbe és a hálózatra jelerősítő. Ha rendelkezésedre állnak az eszközök ez működik, de csak ezért bevásárolni nem érdemes.Nem tudom mi áll a mobilnet használat hátterében, de ha a nagyfokú mobilitás, akkor inkább egy SPA bridge-t javasolok. Nálunk a Cisco SPA300 IP telefonok vannak [link] ezt vezetéknélküivé tudtuk tenni egy ilyen bridge-zsel. Stabil és bárhova elhelyezhető jelveszteség nélkül.
-
petzsu
csendes tag
A phone-to-phone (azt hiszem az ua. mint a callback) funkció teljesen jól működik, azzal semmi gond nincs, csak egyszerűbb és persze olcsóbb lenne MobilVoip-on keresztül.
-
petzsu
csendes tag
Az összes előző MobileVoip verziót kipróbáltam, próbáltam a YourDialer-t is de ugyan úgy torz a hangom. A SIP-es dolgot meg úgy tűnik nem támogatja az itteni (Angol)szolgáltató. További javaslat?
-
őstag
Régebbi MobilVoip-ot rakj vissza, mostanában többször is frissült, lehet emiatt nem megy nálad.
CSipSimple és Sipdroid hasonló, nem írnak egyenleget, nincs callback funkció, ellenben sok mindent be tudsz rajtuk állítani. Mobilneted nem biztos, hogy támogatni fogja a sip-et (MobilVoip saját szerverén keresztül küldi a csomagokat, ezért azt nem tudják tiltani).
[ Szerkesztve ]
-
petzsu
csendes tag
Nekem egy Sony Xperia J telefonom van. Az első pár hétben tökéletesen működött a MobilVoip de aztán egyik napról a másikra már nem. Én hallok mindent tisztán de engem nem lehet hallani mert iszonyúan torz a hangom. Felvettem a kapcsolatot a helpdesk-kel, végig csináltam az összes törlés/reset stb de semmi javulás, azt mondták talán működik ha kijön a frissítés. A kérdésem az, hogy van e a MobilVoip-on kívül olyan alkalmazás amin tud futni a pl FreeVoipDeal és nem kell phone-to phone-al telefonálgatni?
-
allfinanz
senior tag
No kérem VOIP -> magyar vezetékes ingyen naponta 45 perc!
Íme így kell:
SIP hívás: *0116600@sipbroker.com
Kéri a PIN kódot (itt találod, ha változik): 1122#
Ekkor ad vonalat és hívsz: 00361....# (végén kell a # gomb)Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
McLaca
őstag
Negyed kettőkor ma du. 20-as irányba SIP-en nálam ma rendben volt.
Üdv!
-
szucsrob
csendes tag
Sziasztok,
ma megint nem ment a beszélgetés FVD-vel 0630 irányba. Hívottat hallom, ő nem hall engem.
Kérdés: más "szolgáltató" pl. actionvoip ilyenkor hogy viselkedik? -
vampire17
addikt
Sziasztok!
Nem tudjatok veletlenul, hogy a Facebook elesitette e mar a voip szolgaltatasat Magyarorszagon? Ha nem, akkor mikor fogja? (Ugy tudom, Nyugat-Europaban mar megy...)
-
club1
veterán
válasz Mr. Teddy #3965 üzenetére
Nagyjából 15e Ft-tól indulnak azok az asztali/cordless telefonkészülékek, amik egyszerre tudnak analógon bejövő hívást fogadni, és - hívásindításkor eldönthetően - voip szolgáltatón keresztül is indítani. Ezekhez viszont nem kell az általam beüzemelt analóg-voip adapter, mivel itt a telefonba bekötsz egy analóg kábelt (jellemzően egy telefonközponttól vagy telefonszolgáltatótól közvetlenül származót), meg egy lan kábelt (routerből jövőt). Ezeknél a telefonkészülékben magában állítjuk be a sip szolgáltatót (a voipos hívásokhoz).
Vagy ha van analóg telefonközpontod, akkor arra kötöd rá azt az eszközt, aminek a beállítását leírtam, és a központnál hozzárendelsz egy előhívószámot. Ilyenkor a központra kötött készülékeiden használva az előhívót (pl. 8-as), a voip adapteren/szolgáltatón keresztül mennek ki a hívások. És mivel a freevoipdeal.com -nál is beállítható a kimenő hívószám (felhívnak a beállítandó hívószámon és bediktálnak egy 4 jegyű pinkódot a számod ellenőrzéséhez), ezért a voip hívások esetében is a saját vezetékes telefonszámodat használhatod a kifelé hívásokhoz. -
Mr. Teddy
őstag
-
club1
veterán
válasz Mr. Teddy #3962 üzenetére
www.freevoipdeal.com
Elérhetőségről nem beszélhetünk, ezt csak kifelé hívásra használhatod. Magyar címmel regisztrálva bruttó 3.75 Ft egy perc magyar mobilok irányába róla a hívás, a vezetékes számok pedig a feltöltésektől számítva 120 napig heti 300 perc erejéig ingyen hívhatók (utána a mobilokhoz említett percdíj). -
club1
veterán
válasz pinnacle #3960 üzenetére
Általában minden gyorsabb vezetéken mint wifi-n. A gyorsaság pedig voip esetében minőséget is jelent. Az analóg adapteres megoldásnál az analóg telefon hangminősége határozza meg a leginkább a kapott hangminőséget (persze ha rendes, nem laggoló vezetékes net van az adapter mögött).
-
club1
veterán
Cisco SPA112 telefonadapter beállítása freevoipdeal használatára:
Az adminisztráláshoz Internet Explorert vagy IE-t utánozni tudó böngészőt kell használni, mert pl. Firefoxon egy csomó menüpont nem jelenik meg (hibaüzenet nélkül)! Adminisztrálni az eszközt, a dhcp kiszolgálótól kapott ip címét egy böngészőbe beírva lehet. Kezdésnek célszerű rá beállítani fix ip címet (network setup\basic setup\internet settings), és megváltoztatni az alapértelmezett admin jelszót (administration\user list).
Innentől kezdve már csak a freevoipdeal-nél (vagy bármelyik másik sip szolgáltatónál lévő) számlát kell rajta beállítani:
Quick Setup\Line1:
Proxy: sip.freevoipdeal.com
Display name: felhasználónév a voip szolgáltatónál (natúr, nem kell @ meg ilyenek)
User ID: felhasználónév a voip szolgáltatónál (natúr, nem kell @ meg ilyenek)
Password: jelszó a voip szolgáltatónál
És egy újraindulást követően készen is vagyunk. Bármilyen vezetékes vagy vezeték nélküli analóg telefont (vagy telefonközpontot) az így bekonfigurált 1-es vonalhoz csatlakoztatva a 0036xxxxxxxx vagy 0036xxxxxxxxx tárcsázásával lehet hívni a magyar vezetékes és mobil számokat. Ha valaki 06-al akarja kezdeni a tárcsázást (hogy így megspóroljon két számot a tárcsázás során) a Quick setup\Line1 utolsó pontját (Dial plan) kell erről (az alapértelmezettről) erre módosítani:(*xx|[3469]11|0|00|[2-9]xxxxxx|1xxx[2-9]xxxxxxS0|xxxxxxxxxxxx.)
(*xx|[3469]11|0|00|[2-9]xxxxxx|1xxx[2-9]xxxxxxS0|<06:0036>xxxxxxxx|<06:0036>xxxxxxxxx|xxxxxxxxxxxx.) -
LámaZ
addikt
Köszi, azt hiszem maradok a MobileVoipmál, mert nálam (Digi Move 1 GB/hó 1500 ft-ért)az a legjobb.
Amúgy, a segítségeddel sikerült beállítanom a sipdroid-ot is, de egyelőre nem bonyolítom magam vele.
Viszont, ezeket az appokat mind kézileg töltöttem le, mert a Play-en valamiért nem akar működni, de ezzel kapcsolatban a szaktopikban fogok kérdezni. Még1x, köszi!Ja, és nem akarom elhinni, hogy 3,3 ft/percért hívok mobilokat. Nem is nagyon akarok kiabálni, mert szerintem betesznek neki, megadóztatják, vagy valami. Egyébként én - mivel szeretném, ha a telefonszámom látná a hívott fél - EU-s címmel regisztráltam, és kifizettem az áfát. Ennyit is megér.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
McLaca
őstag
válasz zjani007 #3953 üzenetére
Egyesek (pl. CallingCredit) igen, de az FVD nem. Előbbinek a SIP létezésével is voltak gondok, szóval ott nem csoda, hogy nem stimmel a percdíj.
Üdv!
-
zjani007
csendes tag
válasz elodman #3939 üzenetére
Megerősíteném az előttem szólókat.
Pár napja használok hívásokra MobileVoip v3.9-et (play-ről) FVD accal.
Wifin keresztül hívtam mo-i vezetékes számokat.
Teljesen jól használható, minőség megfelelő (kicsit volt visszhangos, de rövid idő alatt elmúlt).Defy-n, Quarx féle JB 4.2.2 van fent.
Ebben van Internet Call lehetőség, ahol meg lehetne adni síp beállításokat.
Nem próbáltam még.
(Ez ROM függő, de Defy-re van nagyon sok féle, biztosan találsz megfelelőt)
De egy dolog ami ellene szólhat (hogy pl. ne az FVD saját kliensét használd),
ha jól tudom síp-en indított hívásokat más tarifával számolnak egyes szolgáltatók.
Javítsatok ki ha tévednék... -
elodman
aktív tag
Köszi nagyon a sok-sok infot,
ki kéne emelni eme hozzászólásodat - mint afféle "pinned / sticky topic"-okat szokás -, hogy mások is okulhassanak e fantrörpikus tipphalmazból. Remélem, vannak erre megfelelő fórumos eszközök és szerkesztők.
Azért a Rynga és VoipBuster úgy látom, nem csak 4 hónapig ingyenes vezetékes telcsi hívására, de a mobil hívásra tuti a Te javaslatodat rohanom meg.
Bazi nagy +athanx, meg ilyesmiket küldök.
(No meg, ha Retro RPG játék - akár emulátoron -, vagy játékiparba beiszkolási kérdésed van, vagy egyéb, szólj!) -
őstag
válasz elodman #3946 üzenetére
Bocs, akkor picit részletesebben: ingyen másik mobilt akkor tudsz hívni, ha mindkettőn ugyanaz a kliens fel van rakva: skype-skype, viber-viber...
Ha viszont vezetékest vagy mobilt szeretnél olcsón hívni, akkor FVD-t nézd meg. Vezetékes feltöltésenként 4 hónapig ingyenes (összesen 365 napig adódik össze). Az utolsó 7 napban hivatalosan 5 órát telefonálhatsz így ingyen.
Mobil hívás: eu-n kívüli címmel regisztrálj, 10.70 euróért (kb 3.300 ft-ért) kapsz 10 euró feltöltést.
Wifi-n vagy mobilinterneten telefonálva 1 eurócent / perc (3.3 ft). Ha callback-en hívsz mást (kb 10 kbyte net kell hozzá), akkor téged és a másik felet is felhívják, így nem kell folyamatos net a híváshoz. Ekkor: 3.9 (12 ft) kapcsolási díj + 2 eurócent / perc (6.6 ft) a magyar mobil hívása.
Rosszul fogalmaztam: természetesen a mobilcsomagod feltételeit kell megnézni. MobilVoip programot jelenleg egyik csomagban sem tudják tiltani. A voip telefonálás percenként kb 0.5 mbyte / perc adatforgalmat használ.
A feltöltött FVD egyenleged évekig megmarad, nem kell x hónapon belül lebeszélned. Külföldi mobilt és vezetékest is olcsón hívhatsz, rokon Németországból német számról magyar mobilt callback-kel kb 5 forintért hív percenként.
[ Szerkesztve ]
-
-
elodman
aktív tag
Oxy, akkor remélem, egy Club1 -féle alapból Voip támogatós telcsihez lesz szerencsém.
Úgy láttam, egyes Voip progik ingyenesek belföldi vezetékes telcsi hívásra, ezek lennének igen fontosak számomra.
Ilyen progik, úgy láttam : Rynga és VoipBuster és kb. 4 hónapig asszem a FreeVoipDeal is ingyenes vezetékesre.
(A Skype-nál ha jól tudom, a hívott fél mobilján is kell egy Skype, ráadásul a korlátlan belföldi vezetékes telcsihívása is kb. 58 Eur / év)Mobil hívást melyiken tudtok 3.3 ft / percért kicsikarni?
Azt sajna nem értem, hogy a Díjcsomag miért korlátozhatja a Voip képességet. Azt hittem, csak az egyes mobil szolgáltatók tilthatják csak le az ilyesmit, de ezek szerint még külön a díjcsomagokat is át kell nézni.
(Telenor-ra gondoltam, kártyásan, Net-et és Voip-et szinte csak Wifi-ről használnék egyelőre) -
-
őstag
válasz elodman #3942 üzenetére
Ahogy Club1 is írta, van olyan készülék és rom, ami alapból támogatja, külön program nélkül is, de ha nem, akkor 99%, hogy Play-ről rá tudsz rakni voip programot.
Android-on nincsenek akkora különbségek a telefonok között, mint Nokia-n. A régebbi processzorok 256 mbyte memóriával is voip képesek.
Ami miatt izgulj, hogy a díjcsomagod támogatja-e a voip-ot. Milyen voip-ra gondoltál? Skype és Viber ingyenes. Ebben a topic-ban a rendes mobil hívásáról szoktunk beszélni, jelenleg 3.3 ft / percért van, ami sokkal olcsóbb a publikus díjcsomagoknál.
[ Szerkesztve ]
-
elodman
aktív tag
köszi club1, vgyuri!
Még a telcsi nem képezi tulajdonomat, egyébként rögtön kipróbálnám a javaslatot. Boltban meg biztos nem engedélyezik a progi telepítést.
Szóval gondoljátok, h. SIP program telepítés kérdése az egész?
Nem értek egyáltalán a mobile és Voip tech-hez, de azt hittem, hogy Hardware szinten dől el,
legalább is a Nokia listán úgy láttam csak fix készülékekkel biztosítják e lehetőséget.
Talán "elmaradott", nem olyan buzgó ilyen vonatkozásban a Nokia.
Itt:
http://www.developer.nokia.com/Community/Wiki/VoIP_support_in_Nokia_devicesKösz és üdv.
-
elodman
aktív tag
Üdv.
A vonatkozó telcsi topicjában már/még nem kaptam választ arra, hogy a Motorola Defy Plus vajon SIP Voip képes?
Talán ti tudtok segíteni ebben?(csak Nokia kütyükhöz találtam relevánsocska listát)
Köszi és üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz csimpas #3921 üzenetére
Értem. Igazából még nem teljesen jön át ez a voip dolog. Most enternet voip alapú telefon előfizetésünk van. Adtak hozzá két linksys egységet, amibe bemegy az utp kábel és kimegy két analóg telefonvezeték. Nem tudom, hogy a linksys ki lehetne-e cserélni egy korrektebb központi egységre, vagy miképp történik ez a dolog?
Mert most van 2 ilyen egység, abból 2-2 analóg megy ki, létezhet, hogy kapnék ip alapú telefonközpontot ami tud mindenféle telefonközponti funkciókat?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
CSipSimple-lel mi volt a baj? Betamax-ot válaszd, azon belül FVD-t, nevet és jelszót kell csak utána beírnod. Pont ez a sip kliensek lényege, hogy nagyon sok mindent be tudsz állítani rajtuk: codec, visszhang csillapítás, hangerő (nem az alap androidos), mikrofon hangereje, stb... MobilVoip-ban nincs ilyenre lehetőség.
-
club1
veterán
Mondjuk ha itt a témán belül használod a fenti gyorskeresőt (és beírod oda, hogy 'sip.freevoipdeal.com'), találatként kapni fogsz néhány (tényleg nem sok) freevoipdeal-os sip beállítást segítségként. Egyébként pedig a sip kliensekben mindenütt a felhasználói név. a jelszó és a sip proxy címe a lényeg. Előbbi kettőt te tudod, utóbbit pedig leírtam már egy párszor (sip.freevoipdeal.com).
-
LámaZ
addikt
válasz Tesztelo.hu #3932 üzenetére
A freevoipdeal nem csak a saját progijaival használható?
Legyen minden jó!
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Van jobb program a mobile voipnál? Azért kérdem mert nekem az ace-emen a hangerő állítása talán egyszer sikerült de én úgy gondolom hogy a nem gyári rom hibája.. Vagy nem? A lényeg az hogy visszhangzik a hívott hangja. Olvastam a CSipSimple-t valaki említette. Le is töltöttem de ennek beállítását nem értem. Freevoipdeal-t használok. Telenor adatkapcsolatával? 2G/3G milyen tapasztalatok vannak?
-
ther
aktív tag
Én egy androidos samsunggal használom, elvileg nem kéne ilyen problémának lennie, netezni stabilan tudok rajta. Most felraktam a CSipSimple-t hívtam vele párat, én mindent nagyon jól hallottam, akit hívtam az azt mondta, hogy kicsit visszhangos, illetve kb. az első 3 mp-ben szerintem nem hallanak még engem.
Aálírás
-
Zeki
nagyúr
-
elodman
aktív tag
köszi a nagyon fontos mobilevoip infot !!!!!
Azt tudjátok-e, hogy vajon csak a Nokia-nál hiányos a készülékek Voip támogatottsága
(lista itt:
http://www.developer.nokia.com/Community/Wiki/VoIP_support_in_Nokia_devices)és esetleg más gyártók készülékeihez is kellene efféle voip listát találnom ( de eddig nem sikerült), vagy elég az op. rendszer támogatottságát figyelni (nem Nokia készülékeknél)?
Köszi nagyon, üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Itt vagyok a wifi routernél, net van, a mobilevoip meg nem tud telefonálni, mondván network quality poor.
Na most 4 perc után jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
csimpas
tag
válasz Mr. Teddy #3920 üzenetére
nekem egy VIP-330S LinkPro készülékem van, ennek a menüjében be lehet állítani, hogy pl este 5től reggel 5ig ne hívjanak, vagy pl este 5-től reggel 7ig átirányítsa a hívásokat.
ha pl a hívás átirányítást választod, akkor max átirányítod egy mobil hívószámra addig a hívásokat, és akkor az ingyen van...
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Lehet nem pont ide tartozik, de hátha valakinek a nyelve hegyén van az eszköz pontos neve.
Üzletbe szeretnénk rakni egy olyan egységet, aminél be lehetne állítani, hogy nyitvatartási időben engedje át a vonalat a kézibeszélőre, nyitvatartási időn belül felvegye és automatikusan mondja be, hogy az üzlet zárva tart.
Jelenleg enternetes ip alapú telcsit használunk, ott lehetne ilyen szolgáltatást kérni, de havi 2000ft, és ha változtatni akarunk az is pénzes, így az eléggé sok lenne. Tudja valaki, hogy milyen néven keressek az ilyen eszközökre? -
elodman
aktív tag
Köszi az FreeVoipDeal híreket, konfigot.
Tudja-e vki:
-Vajon a VoipBuster és Rynga meddig kínálja az ingyenes magyarországi vezetékes hívásokat?
-Telenor-os mobiltelcsin vajon letiltják-e az efféle remek voip hívásokat? Vagy melyiken nem?
-Telefonok főbb O.P. rendszerein többnyire gond nélkül használhatók eme voip app-ok?kösz üdv.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség reggeltem usa címmel és a feltöltésnél elakadtam itt. Válasszon egy módja annak, hogy fizessen. Az ország usa de Lent usa irányítószámot kér meg utca nevet meg valami telefonszámot keressek vala milyet?Vagy állítsam át felül Magyarországra és adjam meg a sajátomat? vagy bármit írhatok? -
club1
veterán
Próbálta már valaki cégként adószámmal regisztrálni magát? Csak azért kérdezem, mert ebben az esetben az ÁFA-t nem számíthatnák fel (tehát nettó összegű számlát kell hogy adjanak), hiszen az ÁFA-t EU-n belül ilyenkor a szolgáltatást igénybe vevő cég székhelye szerinti kulccsal kell bevallani majd visszaigényelni a könyvelés során...
-
szilard28
aktív tag
Bármilyen nem eu-s cím jó, semmiféle ellenőrzés nincs beépítve. Full kamu is jó, nem létező utcával és irányítószámmal, a lényeg a nem-eu-s ország kiválasztása.
-
-
Zeki
nagyúr
Arra jó, hogy mondjuk a Tescomobile ingyen ad havi 10MB netet, ez meg bőven elég, hogy callback hívást csinálj a mobilevoip programmal.
A freevoipdeal netes felületén ez phone to phone néven fut, és bárkit bárkivel össze tudsz így kapcsolni.
Beírdo a két hívandó számot, a rendszer felhívja őket, és összekapcsolja. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DIGI kábel TV
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest