- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
3300 - 3201
32089 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-17 11:05 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Háát, én is belelkesedtem ezen a talk.to ingyen sms küldő és chat rendszeren... Hozzáadtam a chrome-hoz, hozzáadtam a Fb-t, majd hitelesítettem (volna) a telefonszámom, de sehogy se sikerül, ha 4 jegyű kódot kérek, akkor csak homokórázik órákig az enterezés után, most épp már 300 percnél is több ideje. ha meg elütöm, egyből kiírja, hogy rossz a kód. Ha meg telefonost kértem, akkor is azt írta rosszat ütöttem be. (biztos nem értettem a gép milyen számokat mondott, amikor felhívtak). amúgy meg normális netem van és működik is, ezért nem értem ezt az órákon keresztül való nagy semmit... Ötlet? Javaslat?
update 1:
Megint nekiugrottam telefonos hitelesítést választva és most meghallottam, hogy egyel több számot mond és 1 mp is elég volt neki... A hitelesítéshez...akkor az sms kódnál miért agyalt annyit?

-
McLaca
őstag
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
club1
veterán
-
Rodzser Mór
senior tag
Beállítottam a "verified" számomra. Majd csörögtem, nem írta ki a számomat. Majd a honlapon is megnéztem. Ott még nem szinkronizálta, ott is átállítottam. Megint csörögtem, még mindig nem írta ki számomat. Aztán megprbáltam 1-2 perc elteltével. Akkor már kiírta
Köszi.Egyébként nem kéne szinkronizálnia a szoftverről az adatokat a weboldali adatokkal (és viszont)? Vagy várni kellett volna ahhoz is kicsit több időt?
-
porse
őstag
Helló
Kérdésem az lenne, hogy melyik voip ra telefon egyenlegéből tölteni? Régen voipyo n tudtam sms küldéssel.

-
club1
veterán
A szoftver info oldalán:
Click here to edit your profile, onnatól pedig egyértelmű... -
Rodzser Mór
senior tag
Bocs, ha már volt téma:
freevoipdeal-nél ha a számítógépen lévő programmal hívok mobiltelefont (vagy vezetékest), akkor nem jelez ki számot. Van arra lehetőség, hogy kijelezze azt a mobilszámot, amit a regisztráláskor megadtam?
-
jbl
senior tag
-
jbl
senior tag
MobileVoip frissült.
-
allfinanz
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
McLaca
őstag
De az adatot bele kell tenni egy adatcsomagba és az is adat. Max. kb. 400kB igénye van az iLBC-nek percenként, saját méréseim szerint (oda˝vissza összesen). A G729 sem fogyaszt számottevően kevesebbet (kb. max. 50kB oda-vissza együtt), viszont rosszabb a hangminősége és a hibatűrése.
CineDOG: A Te telódban van iLBC?
Üdv!
-
Zeki
nagyúr
Ööööööö..... mi?
Van egy PC-s progi, amibe különböző sip/voip beállításokat tehetsz be, és úgy használhatod.
De mi köze ennek a tesco-s nethez?
Összekötöd a pc-d a telóval, és a teló netjén telefonálsz a pc-ről?
Nincs otthon vezetékes neted?Másrészt nem jöttem rá, hogy kell rajta beálítani, mert nem érdekel.
Én a telefonomról akarok SIP telefonálni. Az meg mükszik. -
OgKush
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
allfinanz
senior tag
-
OgKush
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
_csocso_
senior tag
Lenne még pár kérdésem.. Mobilevoip .. skype.. Nokia SIP-VOIP együtt működik? Mikor fenn volt a mobilevoip, a skype-ot nem telepítette, leszedtem, skype felment, utána az mv nem, csak töltöget, és feldob egy ikont, amivel végtelenszer lehet telepíteni az mv-t de nem csinál semmit. Még egy kérdés, fringgel valóban lehet videohívást kezdeményezni E52-n, feltettem de csak telefonhívás volt a progiban.., ha igen akkor hogyan lehet használni? Köszi.
Leszedtem most a skype-ot az MV már nem megy fel még egyszer, nem igazán szeretik egymást, hard reset nélkül megúszom valahogy?
-
allfinanz
senior tag
Ingyen sms app ios/android: talk.to
-
Zeki
nagyúr
-
_csocso_
senior tag
-
wardemi
senior tag
Nálam az imo jött még be (face, gtalk egyszerre kezeli) adatforgalom nálam minimális adatforgalommal.
-
McLaca
őstag
Vibert használom text chatre, bár nem túl gyakran (heti néhány alkalom), de nagyon minimális a forgalma. A viber az oldalán írja is, kb. mennyi egy üzenet, készenlétben sem eszik sokat. De symbianen semmi sem eszik sok netet.
Rendesen ki se lehet lépni belőle, hiába lépsz ki, ha ír valaki és neten van a teló, megkapod (ez mondjuk nekem pont tetszik), teljesen kilőni csak taskmanagerből lehet, de épp az lenne a lényege, hogy mindig online legyél, a mai okostelókkal meg ez legtöbbször így is van (nekem is itthon wifin, házon kívül mobilneten van folyton a teló, csak ha alszom, akkor fosztom meg a nagyvilágtól).Üdv!
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Már az sms sehol sem olcsó valamiért.
Megfordult a világ ezen a téren.
Még mondjuk 8-10 éve tele volt a net ingyen sms küldő oldalakkal, meg ingyen csengőhang, meg ingyen operátor logó küldés, addigra ezek megszűntek, vagy erősen leredukálódtak. Ellenben mára jött helyette a hang. És ott az adatfolyamos chetelés.
Nem tudom a VOIP sms melyik ország és szolgáltató üzenetközpontján megy keresztül (régebbi buta Nokiák ezt az üzenet adatainál kimutatták), de ha az nem hekkelt, vagy nem 1 fillér, akkor nincs ingyen.Amúgy ingyen dumálni régen is lehetett, mobilról akár külföldre is, csak az nagyon nem volt legális.
Valakiről hallottam is, hogy a bíróságon kötött ki.
Erről csak annyit, hogy hangpostázás.Én jobban szerettem az üzenetközpont számát írni valamelyik nyitott külföldiére, és rajtuk keresztül küldözgetni az sms a telómból. Az is ingyen volt.
-
club1
veterán
-
allfinanz
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
McLaca
őstag
Meg JAVA alapon csak callbacket lehet indítani, rendes voip hívást nem bírna a platform, callback viszont megy böngészőből is, szóval létjogosultsága nincs egy java alapú appnak.
Üdv!
-
Zeki
nagyúr
-
McLaca
őstag
-
OgKush
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
arn
félisten
-
vgyuri
őstag
Sip kliens-sel vagy MobileVoip-pal nincs kapcsolási díj, és 3.2 ft / perc a magyar mobil hívása, a havi 2.500 forint kb 30 perc roaming hívástól már megtérülne. A kapcsolási díj és a dupla percdíj miatt ha sokat telefonálnál haza ( 5-6 óra / hó ), akkor a voip-on is olcsóbb lenne, mint callback-kel.
-
McLaca
őstag
Mert ott már rájöttek, hogy szívesebben fizet, vagyis azért fizet a nép, amiért kap is valamit. Nálunk ár van, szolgáltatás nincs, a népek inkább kerülő megoldást keresnek.
A call back pedig azért lett annyi, mert van 3,9 cent kapcsolási díj, de utána a percdíj percenként 2×1 cent.Üdv!
-
arn
félisten
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges olyan VOIP alkalmazást találni, amivel wifin ingyen tudok korlátlanul hívni a vonalas számról?
Eddig amiket találtam x perc volt ingyenes, meg regisztrálni kellett ilyenek.
Olyan kellene, ami végülis a vonalas telefon csak mégis a mobilom, Nem tudom ez mennyire volt érthető
Szóval ha hívnak vonalason akkor a mobil is csörögjön. Egyszer volt itt ph-n egy cikk, egy fórumtárs megcsinálta, hogy ha wifin csatlakozott a teló, akkor a vonalasról is tudott hívni, de ahhoz ő valami külön routert használt.

-
arn
félisten
-
arn
félisten
-
vgyuri
őstag
-
Zeki
nagyúr
-
vgyuri
őstag
-
allfinanz
senior tag
-
club1
veterán
1., A német nem fizet a fogadásért, csak ha külföldön (nem Németországban) tartózkodik.
2., A callback nem ingyenes, fizetned kell egy magyar + egy német mobilszám felhívásának voip díját.
3., A német nem fizet fogadásért.
4., A magyar fél a mobilnetért fizet kint, ha azt roamingolva éri el, azért. De csak a hívásindításig. Utána a voip díjat fizeti (lásd kettes pont).
5., A német a mobilnetért fizet (vagy wlan-t használ) és fizeti a voip hívás díját (magyar mobilhívás).A roaming alapelve: A roamingoló fizet, ha ő roamingol az nem okozhat plusz költséget a hívott félnek.
A voip alapelve: Ha ingyen netet valahol elérsz (tök mindegy hol vagy a világban), akkor csak a voip hívás díját fizeted (attól függően mit hívsz), callback esetében a saját és a hívott fél hálózatába irányuló voip díjak összegét. -
arn
félisten
tehat, ha jol fogom (bocs, de a gsmes temaban sem vagyok otthon)... nemzetkozi hivasdij nincs, csak roaming?
a lenti peldanal maradva (gsm halozaton merve) par eset:
1. magyar szam => nemet szam normal eset: a magyar fizet egy nemizetkozi hivasdijat, a nemet egy fogadasi dijat
2. magyar szam => nemet szam callback: ingyenes
3. magyar szam nemetorszagban => nemet szam normal: a magyar fizet roaming dijat, a nemet nemzetkozi fogadasi dijat
4. magyar szam nemetorszagban => nemet szam callback: magyar fizet roaming dijat, masiknak ingyenes
5. nemet szam => magyar szam nemetorszagban callback: nemetnek ingyenes, a magyar fogadasi roamingdijat fizet -
szilard28
aktív tag
-
arn
félisten
Ez a callback dolog a vilag ket barmelyik pontjan levo gsm telo kozott mukodik, akar roaming eseten is? Marmint gsm szempontjabol ingyen?
-
VaZso
senior tag
-
chungee
addikt
Köszönöm a listákat

-
foxi69
tag
-
Zeki
nagyúr
-
McLaca
őstag
-
Zeki
nagyúr
-
McLaca
őstag
-
allfinanz
senior tag
-
chungee
addikt
-
McLaca
őstag
Ha jól emlékszem, 500-asod van, az nagyjából ugyanaz szoftveresen, mint a 701, ami nekem van, csak az 500-asban nincs benne dedikált grafikai proci. Nálam igen ritka, hogy nem épül fel elsőre a hívás, kb. 20-30-ból 1×, vagy még ritkábban, de akkor már amúgy is ráfér a telóra egy újraindítás, mert máshol is csinál furcsaságokat. Vagy egy net elvétel, visszaadás, ezzel a SIP szerverre újra bejelentkezés, de az elmúlt 2 hétben nem volt ilyen.
A kérdés, hogy wifin, vagy mobilneten tapasztalod ezt, mert ha utóbbin (és épp T-mobile net), akkor amit néhány HSZ-szel feljebb írtam, azokat is csináld meg, azaz töröld az AMR-WB és AMR kodekeket.Üdv!
-
solarix45
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a leírást! A második részét hagytam ki!
Sikerült is beállítani, csináltam egy-két próbahívást, de utána már nem akart működni
. Úgy csinált, mintha hívna, de nem csörgött. Úgyhogy még próbálkozom vele.
Hangminőségre sokkal jobb volt, mint az androidos telefonomon.Amúgy az ugye nem csak nálam gyakori, hogy csak a második-harmadik próbálkozásra valósul meg a hívás?
Szintén freevoipdeal. -
McLaca
őstag
Szívesen!

Először ki kell jelentkezni a SIP szerverről, mert csak úgy hagyja módosítani a beállításokat, tehát névjegyzék, földgömbös fül, opciók/kijelentkezés.
Ezután a beállítások/kapcsolatok/rendszergazd. beállítások/internetbeállítások/advanced voip settings/voip services-en belül ráböksz a profilra, majd a codecs-re, és a törölni kívánt kodeken hosszan bökve megjelenik egy kis menü, ahol remove opcióval törölheted. Később opciókból/add paranccsal vissza lehet tenni, tehát a törlés csak a listáról történik meg.
Én a freevoipdeal-hez két profilt csináltam, az egyik sorrendben a PCMU, PCMA, iLBC kodekeket tartalmazza, a másik csak iLBC-t, semmi mást. Utóbbival indítok hívást mobilneten, ha van 3G lefedettség, előbbivel wifi közelében, vagy otthon (szintén wifin).
T-mobile-lal mobilneten csak akkor indul el a SIP hívás, ha az AMR-WB, és AMR kodekek nincsenek a listában, tehát ezeket mindenképp törölni kell a kodekek közül, ha mobilneten is akarod használni a SIP-et.
Ha végeztél a beállításokkal, akkor vissza a névjegyzékbe, fölgömb-fül, bejelentkezésre bökni, és visszaregisztrál a szerverre.Amúgy sikerült életre lehelned a leírás alapján?
Üdv!
-
foxi69
tag
-
McLaca
őstag
A probléma hamarosan megoldódik, mert megszünteti a 30 megás netet a T, így min. 1000 ft-ért lesz net náluk. A véleményemet most hagyjuk (csak annyit: digi 20/10 2.700 pénz).
CineDOG: az iLBC kb. ugyanannyit forgalmaz saját méréseim szerint, mint a G729, de jobb a hangminősége, sokkal nagyobb a hibatűrése (csomagvesztésre kevésbé érzékeny).
Karte: droidon sem forgalmaz adott kodek többet, csak a kérés nélkül netre pofátlankodó appok dobják meg a forgalmat.
Egy észrevétel a SIP-kodekekhez: az iLBC (és a többi kis sávszéligényű társa) némileg halkabb, mint a PCMU/PCMA kodekek.
Üdv!
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
phoma
csendes tag
Így van, én is használom másra is a netet a mobilomon. De ha megrendelem a legolcsóbb 30 MB-os csomagot 600 Ft-ért, nem zavar a 32 kbit/s-ra lassítás. Azonban mivel ezen a sebességen a MobileVOIP nem használható, ezért az internetcsomagom oldaláról is merül fel többletköltségem egy nagyobb csomaggal, ha voipozni akarok.
Így adódott a kérdés, hogy a voip percdíjakhoz az adatforgalom miatt még mennyi jön hozzá, mondjuk percenként számítva.
Köszönöm a válaszokat Neked is és a többi fórumtársaknak is!
-
_csocso_
senior tag
Szia! E52-őm van, 091-es szofttal, korábbi verzióval már használtam a saját voip rendszerét, de ezzel nem bírom működésre bírni. Akkor simán kitöltöttem a proxy és regisztrálószerver részt is, és automatikus létrehozással működött a rendszerem. A te beállításaidat próbáltam lekövetni, de sehogy sem akar összejönni. Más szolgáltató simán csatlakozik, és használni is tudom.. Nem tudom mi tévő legyek
Csatlakozás is nagyon lassú, utána pedig nem megy ki a hívás.. -
csimpas
tag
ti tapasztaltatok már olyat hogy, ha létrejön a hívás, akkor sistergés hallatszik?
ha a hívott fél beszél, akkor abba marad a sistergés, de ha én beszélek, akkor sistereg.
mindezt a sistergést a hívott fél nem hallja.csipsimple, mobilvoip és asztali sip készüléknél is ezt tapasztalom,újrahívás álltalában megoldja a problémát.
mi lehet ez? mitől van? hogy lehetne megszüntetni?
-
Zeki
nagyúr
-
sumsang
aktív tag
A webes felületről nem tudom mennyi adatforgalmat generál. Azonban a mobilevoip klienst, vagy klónjait telepíted, azokról a 10MB kb. 150-300 callback hívásra elegendő. természetesen ezen belül a kapcsolódási idő függvénye, hogy 150 vagy 300 hívást tudsz a 10 MB-ból kezdeményezni. Alapból a mobilevoip készenlétben nem használ netforgalmat, tehát csak a kapcsolási idő forgalma a lényeges.
Természetesen ez akkor működik csak, ha van root jogod, és minden mást tiltasz a tűzfallal, mert különben pillanatok alatt lezabálja bármely alkalmazás a 10 megát. -
club1
veterán
Szerintem kijössz a 10 MB-ból feltéve, hogy a telefonod egyéb alkalmazásait le tudod tiltani a mobilnet használatáról. (És tényleg csak callback-re használod.)
A 2G-vel az lehet a gond, hogy ott a beszédforgalom priorizált így az adatforgalomban időnként elég nagy késések vannak, ettől pedig a voip hívás megszakad. Nem terhelt és közeli cellával még akár gprs-en is lehet voip-ozni (bár még erősebben necces). -
csimpas
tag
Valóban ott van. Nem is tudtam róla

-
atillaahun
veterán
-
csimpas
tag
van egy s3 telóm,meg egy nexus7 tabletem, de egyiknél sem láttam beépített sipet. ez hol van? milyen menüben?

-
atillaahun
veterán
-
McLaca
őstag
Lépésről lépésre:
SIP VoIP settings Symbian 3-ra való verizója Nokiától letölt, feltelepít (többé leszedni se lehet
, de nem is kell, rendszer kiegészítés, nem "app").
Beállítások/kapcsolatok/rendszergazd.beállítások/SIP beállítások
opciók/új SIP profil
-profilnév: tetszőleges, de jó, ha utal a VoIP szolgáltatóra
-szolgáltatásprofil: IETF
-alapértelmezett célállomás: internet
-nyilvános felhasználónév: sip:felhasználóneved@sipszerver, pl: sip:mclaca@sip.freevoipdeal.com (az elején kell a sip: )
-tömörítés használata: nem
-regisztráció: ha szükséges
biztonság használata: nemLegalul: regisztrálószerver (a proxyt nem kell beállítani)
-reg.szerver-cím: sip:sipszerver címe (pl. sip:sip.freevoipdeal.com)
-tartomány: regisztrálószerver címe (pl. sip.freevoipdeal.com, itt nem kell elé a sip: )
-felhasználónév: értelemszerűen (csak a felhasználónév kell, semmi más elé, se utána)
-jelszó: értelemszerűen
-átvitel típusa: UDP
-port: 5060Most adj a telónak netet!
Ezután a rendszergazdai beállítások/internetbeállítások/advanced voip settings-et választod ki (ez a menü akkor jelenik meg, ha fel van telepítve a sip voip settings symbian 3)
-Create new service - itt feldobja a new sip profile lehetőséget és az előbb kitöltött és elnevezett profilt, válaszd az utóbbit
Kis gondolkodás után átdob a névjegyzékbe, ahol egy új, földgömbös fül alatt megjelenik a bejelentkezés.
Ráböksz, bejelentkezik, és hagyd is így, ezentúl mindig be fog lépni a SIP szerverre magától, ha a teló netet kap, ezt felül az ikonsoron egy sematizált földgömbös telefonkagyló jelzi.
Ezután jelenik meg a névjegyzékben a hívási lehetőség a regisztrált profilnévvel egy profil esetén, és internethívás megnevezéssel több profil esetén.A névjegyzékben ezentúl mindig ott lesz a földgömbös fül felül, ahol ha kell, ki tudsz jelentkezni a szerverről, hogy pl. módosíthasd a beállításokat. Érdemes is a kodekeket, csak PCMU, PCMA és iLBC-t érdemes bent hagyni.
Üdv!
-
solarix45
senior tag
Köszi a választ!
Hát, ez nálam nem jelenik meg
. A SIP profil jól van beállítva, mert ha úgy állítom be, hogy mindig kapcsolódjon, akkor írja, hogy regisztráció sikeres. De a névjegyekben, meg a tárcsázóban semmi nyoma ennek.
Letöltöttem a SIP beállítós alkalmazást, de az csak ugyan azt csinálja, mint ami eleve szerepel a telefonban.Nokia 500, legújabb firmware.
Kellene még valami?
-
csimpas
tag
android gyári sip?
-
vgyuri
őstag
Ha nem támogatott kodeket választottam, akkor csinált ilyet. Milyet állítottál be?
-
McLaca
őstag
Névjegyzékből kiválasztod a hívandót, megjeleníted a számait (névjegyzékben egy bökés, tárcsázóból hosszú bökés), és a számainál megjelenik azon a néven a hívási lehetőség, amilyen nevet adtál a sip profilnak, több profil esetén „internethívás” jelenik meg, arra bökve választhatsz, melyik profillal menjen a hívás.
Az utoljára tárcsázott hívások közt földgömbbel jelöli a sip hívásokat, a hívás alatt is a kagyló ikon alatt földgömb látszik.
Több profil esetén az utoljára tárcsázott listából indított hívást azzal a profillal fogja újrahívni, amelyikkel eredetileg is tárcsáztad, azt viszont itt semmi nem jelöli, hogy ez melyik volt, így én mindig kikeresem a számot és onnan indítom a hívást (több profilt használok).Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3300 - 3201
32089 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi.

)

. Úgy csinált, mintha hívna, de nem csörgött. Úgyhogy még próbálkozom vele.
Csatlakozás is nagyon lassú, utána pedig nem megy ki a hívás..