Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz szilard28 #5999 üzenetére
Így van, nem tehet különbséget, max körzetszám alapján.
De az átlag user nem tudja, hogy a 21 es az ilyen "büntetett" körzet.
Max az fog neki feltűnni, hogy 7 jegyűAki használja ezt a PBXes rendszert, fel tudna villanyozni, hogy a gyakorlatban milyen előnyt nyújt?
Mert egymillió beállítás van rajta...[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz instantwater #5997 üzenetére
Ezen tűnődtem korábban, hogy T-Home figyeli-e, hogy az a budapesti szám internet alapú szolgáltatáshoz tartozik. Szerinted nem tesznek különbséget, csak a 21-es körzetre vonatkoztatják ezt a kitételüket?
-
addikt
-
andatti
senior tag
válasz instantwater #5992 üzenetére
Hogy téged hívjanak olcsón... - Ezt eddig is tudtam, rooming kivédésére és egyebekre én is szoktam ajánlani... Asszem az ephone-nál /fonio, megamax, stb./ van hangposta is, így egy földrajzi számmal megkérve még cégnek is ideális lehet...
annak jó akinek nincs mobilnet, viszont van ingyen perce vezetékes irányba. - Hát ez az... Ők lehetnek pl. a hoppá díjcsomagosok, bár amennyibe az kerül simán kijönne olcsóbbra az általunk ismert technikákkal és NDSL-el. De ettől még az általam leírt "pénzégetés" még vígan fennáll... /Nem is tudok olyat, hogy valaki ingyen hívjon vezetékest, csak a vodafone red és társainál, de akkor meg minek a voip, hisz mindenkit ingyen hívhat... /
-
addikt
-
andatti
senior tag
na ja, akkor 20 mp-ig éri meg az a szolgáltató a 12 Ft-os mp alapú percdíjával... Ezek szerint nekem tutti nem lenne jó...
Most vagy 100 hszt kellett elolvasnom, nagyon termékenyek voltatok...
Szóval ezt az angol-magyar-netes vezetékes szám beállítási mizériát nem igazán értettem...
Ha van net, akkor 3,3 Ft/percdíj mellett lehet telefonálni a sipdiscount-al, vezetékest meg ingyen... FVD-n meg kb. 4 Ft/percért, a többi ugyanaz. Esetleg még a voipjumper, bár az épp a kettő között van mobilhívás díjában, de a vezetékes 1,6 Ft/perc...
Ezt bonyolítottátok túl (most nekem) az angol (és a többi) vezetékes szám ide hozásával.callback esetén ugye dupla díj van, de ha van vezetékes szám, akkor csökkenthető szimplára. Mivel a mobilon/pc-n elérhető a regelt földrajzi, vagy sima voip vezetékes szám és az csörög ki először callback esetén és akkor csak 1x kell hívni a mobilhívás díját, + kapcsolási díj... /12 Ft/
Ezt el lehet intézni böngészőből simán.Callback behívószámmal szerintem plusz macera... FVD-ről, ha hívod ingyen a pesti vezetékes számot, akkor ugyan az történik, először kicsörög a mobilra telepített földrajzi, vagy rendes számod és utána a hívandó mobil/vezetékes szám... De kapcsolási díj, akkor is van, 12 Ft. Így hiába hívnám ingyen a pesti behívó számot, a kapcsolási díj nagyon megdrágítja a konstrukciót. Főleg ha csak kicsörög és fel se veszik, akkor csak "elégetem a pénzt". Míg az adott szolgáltatót használva ingyen, vagy max. 4 Ft-ért hívok percenként, de ha nem veszik fel. legalább nem változik az egyenlegem...
Szóval nagyon nem értem ezt a lelkesedést a behívószámért és 3 vezetékes szám telepítését mobilra, vagy pbx-re... Bocsi, biztos nehézfejű vagyok, bocsi, hogy értetlenkedek... de szeretném megérteni... (igaz, nekem 10 esetből 9x csak "égetni" sikerült eddig...)
-
gabor#
tag
Megadtam FVD -n egy nem EU-s de közeli címet de gyanakszanak... USA címhez kell USA IP is?
For security reasons, we need to verify your phone number in order to validate your account. Please enter your phone number
-
gyula38
tag
Dehogy haragszom, ezt a szolgáltatót csak megemlítettem, az érdekesség kedvéért, mivel itt még nem esett szó róluk és mert magyar cég. Anno töltöttem rá 2000 Ft-ot, szerintem 1600 körül még mindig van rajta...
-
addikt
-
gyula38
tag
Mvoippal használva, mivel Dellmont alapú, kijelzi az egyenleget, forintra, fillérre.
-
gyula38
tag
Bocsika, az este bealudtam... Az órajel a média beállításoknál található, a beszédhang frekvenciája állítható ezzel. Nekem ez 16 kHz volt eredetileg, ezt levettem 8 kHz-re. Úgy vettem észre, picit érthetőbb a beszéd, engem is jobban, kevésbé visszhangosan hallanak. Egy próbát megér. A Legjobb percdíjra visszatérve, a számlázásuk ténylegesen mp alapú, a híváslistát ugyanúgy meg lehet nézni, mint a nagy Fvd-nél. Ami még lényeges, forintban töltöttem fel és NINCS ÁFA! Számla is jön, korrektek.
-
szilard28
aktív tag
válasz gyula38 #5977 üzenetére
már egy félperces hívás is ezzel 6,5 ft, fvd-vel 3,3-4 ft vagyis olcsóbb.
20 mp alatt egyenlítődik, ki, de annál mindig hosszabban beszélek.http://legjobbpercdijak.hu/joginyilatkozat/
"dellmont-tal mint szolgáltatóval kötsz szerződést"
miért is lenne jó ez a cég? még a mp alapú számlázásban sem vagyok biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz instantwater #5981 üzenetére
A Nokia sip-jében újra eszi az FVD az iLBC-t.
-
addikt
-
gyula38
tag
A CSIP Simplében az órajel frekvenciát levettem 8 khz-re, így egy picit jobb lett a minőség.
-
gyula38
tag
Tapasztalatom szerint a hívások minősége abszolút kiszámíthatatlan, néha szinte hd, aztán meg alig hallanak... Na de hát valamit valamiért.
-
addikt
Arra egyébként van valami checklist, hogyha egy bizonyos készülékről hívva egy bizonyos tmobilos számot, akkor visszhangzik, vagy nem hallanak semmit, ugyanonnan egy telenorost hívva minden jó?
Miket lehetne végignézni?
Majd feltolom a csipsimplet arra is, hátha segít.Amúgy a vpn projekttel van valami előre lépés? Koleszból csipsimplevel nem lehet telefonálni, csak mobilevoippal. Illetve lehet telefonálni csak hang nincs egyik irányba sem, de a számláló ketyeg.
-
gyula38
tag
Azért az a mp alapú számlázás a percdíjakat csökkenti, kb. 30-40 %-al. Persze, hosszabb hívásokra marad az Fvd, na meg a Voipyo... Én a rövidebb hívásaimra sűrűn használom, elég jó a minősége sip és mvoippal is és korrekt a számlázás.
-
Sitib89
csendes tag
Nem ismerős a cég, bár korrektek a percdíjai. Viszont a behívószámokat drágán adják.
-
gyula38
tag
Legjobb percdíjak nevű cég mond valamit nektek? Mp alapú számlázás, voip szolgáltató.
-
Sitib89
csendes tag
-
gyula38
tag
Akkor jól gondolkoztam, beállítottam 200-ra, így talán jó lesz! Köszönöm a topic helpdesk segítségét!
-
addikt
-
gyula38
tag
Köszi, megtaláltam. Bejelentkezési időtúllépés a menüpont?
-
addikt
-
gyula38
tag
A szerkesztő menüben nem találtam ilyet, de más helyen volt hasonló, külön a wifihez, külön a mobilnethez, 40 és 180 közötti beéllításokkal.
-
addikt
-
gyula38
tag
Akarom mondani, klienst...
-
gyula38
tag
Köszi a tippeket, beállítottam a wifi üzemmódját, remélem, ez is segít a gondomon! A másik kilens meg mindjárt ki is próbálom... Azért kíváncsi vagyok, mivel vígasztal majd az ügyfélszolgálat.
-
csimpas
tag
válasz gyula38 #5961 üzenetére
ugyan azt írta le ő is amit én.
nyilván nem a készülékben ,hanem a kliensben kell keresni
nekem asztali készülékem van, lehet a csipsimpleben nincs ilyen beállítás.
az is lehet gond, hogy alvó állapotba kerül a telód, olyankor bontja a netet a készüléken, és ezért nem tudsz hívást fogadni (de ez csak az én véleményem)
próbáld ki ezt a klienst
(linket szerkesztettem, erre gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
Sitib89
csendes tag
válasz gyula38 #5961 üzenetére
Mobilon nem tudom Én egy Linksys SPA-n tudtam ezt csak beállítani, eddig.
Próbáld meg a routereden beállítani, hogy ne kapcsolja le a netet tétlenség esetén. Telón viszont a wifibeállítások közt tudod megadni a (teló nem router) wifi kikapcsolásának házirendjét: beállítások-->> wifi beállít-->>opciók gomb-->speciális beáll-->>alvási házirend. Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
gyula38
tag
A Zoiperben megtaláltam, beállítotam a javasolt 300-ra az értéket, remélem, így jó lesz... A CSIP Simple beállításai között viszont nem találtam hasonló jellegűt...
-
gyula38
tag
Sitib89, hol találom ezt a beállítást? A teló menüjében, vagy a kliensében?
-
gyula38
tag
csimpas, igen, olvastam azt a hozzászólást, de nem teljesen illett az én problémámra, legalábbis szerintem... Kerestem ezt a beállítási lehetőséget a CSIP Simple menüjében az előbb, de nem találtam ilyesmit... Ja, köszi a választ!
-
Sitib89
csendes tag
válasz gyula38 #5952 üzenetére
Nekem is voltak ilyen problémáim másik szolgáltatónál! Amit az egyik hozzászóló idézett az ügyfélszolgálatostól az oldotta meg nekem is a hibát! a register expires-ben azt adod meg hogy milyen gyakran jelentkezzen be a szolgáltatóhoz az adott eszköz. Ez alapból 1 órára (3600sec) van állítva! Az a baj hogy vannak olyan hálózati eszközök amik ha nem forgalmaznak rajta adatot egyszerűen tétlenbe teszik a netkapcsolatot, azaz ha jönne be egy hívás 2 óra tétlenség után tényleg nem jönnek be e bitek a telóra mert "alszik" a neted. De ha te hívsz valakit úgy jön helyre "felébred", hogy észre sem veszed! Jellemzően a routerek vannak így belőve sajna.
Állítsd át az értéket olyan 100-150 másodpercre, mert olyan 2-3 perc tétlenség után zárják a bejövő adatforgalmat a routerek, és így a gyakori bejelentkezések folyamatosan ébrentarták a neted máshogy nem tudok fogalmazni.
De lehet, hogy más a hiba -
addikt
-
Siriusb
veterán
lMost Lelki szemeim előtt megjelentek azok a régi filmekből ismert jelenetek, amikor a kurblit megtekerte a hívó fél és a telefonközpontban ülő asszonyka ide-oda dugdosta a madzagjait, hogy létrejöjjön a kapcsolás. Ha még most is ezt a technológiát használják, akkor megértem a kapcsolási díjat.
(#5956) betyarr
A mobilflottás topikban mostanában beírtak 1-2 külföldi tarifát, tescósat és mást. Tényleg nem tud már mást csinálni az ember, csak röhögni, mert ha nem ezt tenné, kiegyenesítené a kaszát.[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Siriusb #5954 üzenetére
egy olyan országban,ahol a sarcot is megsarcolják,senki se csodálkozzon,hogy az emberek alternatív lehetőségekhez nyúlnak,mint akik voip szolgáltatást használnak.a minap rálestem a Tréhóm telefonszolgáltatására és az árakra és nem tudtam,hogy sírjak,vagy nevessek...a mobilszolgáltatókról meg nem is beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Most ott tartok, mivel úgyis magáncélra használnám, mobilevoip-on regisztrálok, s mivel magyar vezetékes számokat ingyen lehet hívni, visszahívok mindenkit, ha rámcsörögnek. Azt hiszem, ez a legegyszerűbb és leginkább költséghatékony megoldás, pénzéhes telekommunikációs cégek meg mehetnek, ahova akarnak.
Mondjuk már akkor is hülledeztem, amikor matáv bevezette a kapcsolási díjat, amíg más (fejlettebb) országokban helyi hívások alapból ingyen voltak. -
csimpas
tag
válasz gyula38 #5940 üzenetére
ha eddig csak "olvasgattad a fórumot", akkor biztos hogy láttad az egyik hozzászólásom is, amiben hasonló gondokkal küzdöttem,csak nekem 10ből kb 9szer nem csörgött ki...
írtam az ephone-nak, válaszoltak is rá, eme sorokat írták nekem válaszul:
Hívásfigyelés eredménye alapján az Ön eszköze nem elérhető, habár be van
regisztrálva a hálózatunkba. Ilyen problémával akkor találkozunk, ha a
készülékben található "register expires" érték nagyon magas. A legtöbb
készülékben ez a beállítás 3600 (másodperc) vagy 60 (perc/min). Ezt az értéket
kellene megváltoztatnia 300 másodpercnek megfelelő értékre, majd újraindítani a
készüléket.Amennyiben ez nem oldaná meg a problémát kérem válaszoljon erre az üzenetre!
beállítottam a fentiek szerint a beállításokat, valamivel jobb lett, de most sem az igazi...
írtam válasz üzenetet, hogy még most sem jó, ez után kb 10szer hívtak az ephone-tól, de csak megcsörgettek,
mailre ezek után nem reagáltak.próbáld ki a fenti beállításokat, ha nem jó, dobj egy mailt az ephonenak
ezen a linken írj nekik, add meg az ügyfélszámod is
[ Szerkesztve ]
-
gyula38
tag
Üdv Mkinek! Az 5940-es hozzászólást ajánlhatnám becses figyelmetekbe? Vagy csak az öreg rókák játszanak? Viccet félretéve, van valakinek tapasztalata az említett szolgáltató (Ephone) minőségéről? Az ügyfélszolgálatuk sem méltatott válaszra...
-
Jamcsabi
tag
válasz instantwater #5948 üzenetére
Igen, megy. Az iLBC kodek 15 kbit/s körül eszik a sávszélességből.
De van! G711 = PCMA + PCMU
-
addikt
-
schferenc77
aktív tag
Van, de az nem az amit ismernek a barátok/rokonok. A cél az, hogy megtartani bejövő hívásra a mostani mobilszámot, és e mellé valahogy nagyon olcsó mobilnetet szerezni. Ha egy simben gondolkodom, akkor klikk, ha dual simben, akkor meg "eldobható" expressz 500 ft-os sim, ráaktiválni a klikk-et és 3 hónap után csere majd újra klikk. Kicsit munkásabb, mint az egy simre klikk-et opció, de cserébe sokkal olcsóbb :-)
-
edk-
őstag
válasz schferenc77 #5945 üzenetére
Az 500 Ft-osnak is van normál száma beszédszolgáltatással.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy a legolcsóbb net a mobilra ez a telenor-os sim 500 Ft-ért + 3 hónap ingyen klikk és aztán sim csere? Ez 3 hónapra 500 Ft, havi 100MB.
De ez csak akkor jó, ha dual sim-es telót használsz, különben elvész a normál számod. Ha kell a normál hívószám is, és nem dual sim-es telód van, akkor sima praktikum sim (1590 Ft), arra 3 hónapig ingyen klikk, utána meg 999 Ft/hó/100MB.S4 Mini Duos-ban gondolkodom, de itthon csak szürkén lehet kapni, amitől kicsit fázom.
-
Siriusb
veterán
Amennyibe a helyi hívás kerülne, azzal a kitétellel, hogy pl. T-Home nem engedi internet alapú hívószámokra alkalmazni a kedvezményeit, pl Hoppá díjcsomag. Mondjuk ezt a 21-es körzetnél rendben van, de azt nem tudom, figyelik-e, hogy 1-es körzetű telefonszám is voip-on megy-e.
-
gyula38
tag
Sziasztok! Eddig csak olvasgattalak Titeket, de most lenne egy kérdésem. Régóta használom a VOIP telefonálást, MVoip-pal ill. SIP módszerrel is. Van egy Ephone vezetékes számom, ami CSIP Simple kliens segítségével kapcsolódik a szerverhez. Azt vettem észre, hogy kb. minden második hívás csörög ki ezen a számon, akár mobilról, akár vezetékesről hívom. A teló pedig be van jelentkezve, mobilnetről. (30-as) Wifiről valamelyest jobb a helyzet, de ott is sűrűn előfordul. Ez elég kellemetlen, mert munkaügyben használom a számot, akik hívnak, hallhatják a hívott szám jelenleg nem elérhető szöveget... Mi lehet ennek az oka? Mobil(net) oldali, vagy szolgáltatói huncutság? Próbáltam más klienssel is, de a Zoiper esetében sem jó a hívási arány. Érdeklődve várom a tapasztalatokat ez ügyben...
-
Jamcsabi
tag
válasz instantwater #5937 üzenetére
Azért, mert
- gyors kapcsolat esetén PCM (G711)- mel sokkal jobb minőségű a hívás.
- iLBC- nek lassú kapcsolat esetén is jobb a hibatűrése, mint a G729-nek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
Jamcsabi
tag
válasz schferenc77 #5928 üzenetére
Én ezeket a kodek beállításokat ajánlom a FVD szolgáltatónál:
Gyors kapcsolat: 1. PCMU 8 kHz, 2. PCMA 8 kHz /fontos a sorrend/
Lassú kapcsolat: 1. ILBC 8 kHz, 2. GSM 8 kHz, 3. PCMU 8 kHz, 4. PCMA 8 kHz /fontos a sorrend/
Ajánlják még lassú kapcsolathoz a G729 kodeket, de azért fizetni kell. -
Siriusb
veterán
És tényleg. A disznók... Különösen abban a megvilágításban, hogy analóg telefonvonalakat már nem is lehet rendeli tőlük, csak IP-t.
(#5931) betyarr
Kapzsik ezek. Mostanában több negatív tapasztalatom is volt a T-Home-mal, akár rendelésről, akár hibaelhárításról volt szó.Szerk:
úgy tűnik nem igazán van megoldás a problémámra.[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
hehe,akkor itt is kemény voip-ellenes harc folyik!
Siriusb: elvileg annak számit,csakhogy van egy kis bibi...
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz Siriusb #5929 üzenetére
Hmmm, ez érdekes: http://www.flynumber.com/virtual-phone-number/hungary
-
schferenc77
aktív tag
válasz schferenc77 #5908 üzenetére
Sziasztok!
annyit változtatnék a #5908-on, hogy ha én hívok, akkor nálam tök csönd van, a másik oldalon meg hallani engem, de úgy mintha a pincéből beszélnék lassítva :-) Nagyon mély, felismerhetetlenségig eltorzított és lelassított hang, nem lehet érteni semmit. Wifin van indítva a hívás. Kodek: PCMU; G722; ILBC; SILK 24KHz, PCMA, de ezek sorrendét már próbáltam változtatni...
-
club1
veterán
válasz betyarr #5926 üzenetére
Részlet a hoppá díjcsomag kivételei közül:
A beszélgetési kedvezmények NEM vonatkoznak: A helyi 7 jegyű internet behívószámokon bonyolított forgalomra, A nem földrajzi számokra (pl. 06/91-es szám), valamint a 06-51-es irányra, így a Nyílt internetre sem, Vezetékes SMS küldésre, Nem helyhez kötött VoIP szolgáltatókon keresztüli forgalomra, Hívókártyákra, Helyi adatforgalomra. -
Siriusb
veterán
Üdv!
Szeretném megtudni, hogy megoldható-e a következő: megszüntetném a vezetékes telefont, helyette az otthoni wifivel androidos telefonról használnék valamilyen klienst. Az odáig rendben van, hogy én tudok vezetékes számokat hívni ezen keresztül, de szükség lenne arra, hogy magyarországi "vezetékesnek" minősülő hívószámom is legyen e szolgáltatáson keresztül, melyen ingyen tudnak hívni azok a barátok, akiknek olyan előfizetésük van, hogy belföldi vezetékes számokat ingyen tudnák hívni (T-Home Hoppá).
Van erre lehetőség? Vagy csak egy jó gondolat volt, de nem megvalósítható? -
betyarr
veterán
válasz instantwater #5905 üzenetére
Húú, hát nagyon baba dolgok vannak itt kéremszépen
Szóval regisztráltam egy megafone.hu accountot. Lehetne náluk is 21 es számot kérni, de nem kértem.
Utána kértem a net-telco.net oldalon egy 02-es körzetű (London) angol vezetékes számot, amit SIP accountra irányítanak rá, oda megadtam a user@sip.megafone.hu címemet.Utána beállítottam a megafone accountot a csipsimpleben, így tudnak angol vezetékes áráért (ingyen ) hívni bárhol a világban
ez nekem valahogy nem világos.végig csináltam ugyanezt,de nekem nem csörög ki a csipsimple-n.illetve az inygen hívást az egész világon,azt úgy gondolod,hogy valaki a saját fvd-jéről hív?
-
addikt
Na gyerekek, csak, hogy egy kis bogarat ültessek mindenki fülébe.
A fvd re ahogy írtam beregisztráltam egy angol számot, meg egy magyar 21 est.
Mivel vezetékesnek minősül, így az sms aktiválás kiesett, maradt a hívás alapú megerősítés.
Ez úgy néz ki, hogy felhív egy droid, és bemond 4 számot, amit a neten be kell írni.
Angol szám aktiválásakor tisztábban hallottam a robotlányt mint a 21 es neophone aktiválásakor. Az angol szám megafonra irányítódik, onnan kapom meg a klienssel.
Létezik, hogy a megafone minősége ennyivel jobb mint a neo, vagy csak épp jobb kedve volt a mobilnetnek?Királyság 32kb/s el hívást fogadni. Szegény telenyomor :-D
-
addikt
Értem, hogy többen is hívhatnak kifelé, de ez hol jobb mint több külön fiók mondjuk az fvd nél? Mert úgy tudom magas percdíjakkal büntetik, ha egy usert használnak többen egyidőben. Gondolom a pbx egy fvd fiókkal kifelé csak egy hívást tud indítani egy időben. Vagy nem? Vagy képes többet kezelni, és amelyik szabad azon megy?
Ez érdekel, mesélj még :-) -
csimpas
tag
válasz betyarr #5916 üzenetére
megafoneos "virtuális" szám az a 6 jegyű szám,(ha erre gondolsz) azt csak megafone-megafone között lehet használni.
sip szerver a:
sip.megafone.hufelh név a 6 jegyű számod, nem az amire az oldalra belépsz.
a beállításokat itt találod részletesen: klikk IDE
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
akkor emelkedtek a fvd árai?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
betyarr
veterán
ez a megafone-os virtuális szám hogyan hívható?nincs előhívó száma?
-
g0dl
addikt
válasz instantwater #5913 üzenetére
Hát pl. több számot is fogadhat, és többen is hívhatnak kifelé, illetve az angol szám mellé nem kell más szolgáltató a fogadáshoz.
-
addikt
Egyébként azt nem értem, hogy miért nem fekszik rá a Google a Google Voicera, és tesz bele emberi percdíjakat, hogy megérje úgy mint a FVD, mert a telefonos felhasználóbázis ami nekik van (Androidos mobilok) azzal simán meg lehetne szorongatni a fél világ telefonszolgáltatóit, de valószínűleg megállapodtak, hogy ilyet nem csinál Google barátunk.
Pedig lazán megtehetné, nagyságrendekkel nagyobb mint a Dellmont. -
addikt
Mire jó egy központ?
Azon kívül, hogy a rá belépettek ingyen telefonálhatnak egymással?(#5910) pinnacle
Nincsenek ingyenes vezetékes perceim, így nem tudom mire használni a local accesst, viszint meg is lepődtem, hogy kiadott számot, mert a mobilvoippal néztem, ugyanúgy "nem található" t adott magyarországra.(#5909) ther
Már én is[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
válasz instantwater #5905 üzenetére
Még egy kicsit cifrázhatod. pl. regisztrálsz egy ingyenes voip központért a pbxes -nél
-
pinnacle
nagyúr
válasz instantwater #5896 üzenetére
Jó ötlet. Feltöltés után 120 napig ingyen hívhatók a vezetékes számok. Vannak még kisebb gondok. +3618088122 hívásakor először, néha másodszor is azt mondja, hogy ki van kapcsolva a számkijelzés, pedig nincs. Ha sikerül beírnom a hívott számot (ami nem látszik, a végén # kell), akkor néha nem megy ki a hívás, a háttérből olyan zajok vannak, mintha tényleg kapcsolnának. Ezt a Locall Access-t, hogy kell a MobileVoip-ban aktiválni? beírtam, elfogta, de mégsem működik.
[ Szerkesztve ]
-
ther
aktív tag
válasz instantwater #5897 üzenetére
Én már most 0,02 EURót látok magyar mobilra, Landline 0,005 EUR.
Ahogy néztem a betamax klónokat, sok helyen "Superdeal" megnevezéssel van a magyar mobil hívás, amihez csak ennyit ír: ** VoipStunt reserves the right after a certain amount of calls to start charging the default rate.
Mennyi lehet az a bizonyos mennyiségű hívás?
[ Szerkesztve ]
Aálírás
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Beállítottam a CSIPSimple-t Android-on az otthoni Frtizbox egyik mellékeként. Ha nem otthon vagyok a Fritz-et OpenVPN-en keresztül érem el. A Fritz-es mellékeket szépen tudom hívni a CS-ből, hangminőség kiváló, de amint külső számot hívnék, teljes némaság, senki nem hall semmit. A hívás felépül (FVD-n megy ki minden hívás a Fritzből), látszik mind a Fritz-en, mind az FVD webes felületén, mint free hívás (Bp-i vezetékessel tesztelek). Stun-ként be van állítva fritz IP-je. Merre felé keresgéljek, miért nem lehet semmit sem hallani? Több számon is próbáltam, mindenhol ez a jelenség, se én nem hallok semmit, se a másik fél.
-
McLaca
őstag
Nekem kiment a SIP hívás a tesztelős számra (111), egyenleg nélkül. Telószámot hitelesíteni visszahívással nem lehet?
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
addikt
válasz betyarr #5904 üzenetére
Húú, hát nagyon baba dolgok vannak itt kéremszépen
Szóval regisztráltam egy megafone.hu accountot. Lehetne náluk is 21 es számot kérni, de nem kértem.
Utána kértem a net-telco.net oldalon egy 02-es körzetű (London) angol vezetékes számot, amit SIP accountra irányítanak rá, oda megadtam a user@sip.megafone.hu címemet.Utána beállítottam a megafone accountot a csipsimpleben, így tudnak angol vezetékes áráért (ingyen ) hívni bárhol a világban
Ezenkívül:
Regisztráltam a neophone.hu nál is.
Spambe tette a regisztrációs levelet, kicsit kutatnom kellett, de meglett.
Beállítottam a Neophone fiókot is a csipsimplebe, így van egy 21 es számom is
(Neophone SIP re nem sikerült a net-telcos angol számot ráirányítani, így megmarad a megafone account is )A neophone regosztrációs emilben volt egy ilyen szekció:
A SZOLGÁLTATÁS ÉRVÉNYESSÉGI IDEJE:
- Amennyiben a NeoPhone telefonszámáról 180 napig nem kezdeményez vagy fogad hívást, akkor az Ön szolgáltatása a most regisztrált telefonszámmal automatikusan törlődik adatbázisunkból, és a szerződést megszűntnek tekintjük.
- NeoPhone egyenlege a feltöltés napjától számítva 180 napig használható fel, a fel nem használt egyenleget nem írható jóvá. Ha 180 napon belül újra feltölti egyenlegét, akkor annak érvényességi ideje újabb 180 nappal meghosszabbodik.Ez azt jelenti, hogy 180 naponta fel kell hívnom a 21 es számot, és megmarad a szám attól FÜGGETLENÜL, hogy feltöltöm-e?
Ez magyarázhatja, amit pár napja írttok, hogy régen nem használta valaki a neophonet, mégis él a szám. -
betyarr
veterán
válasz instantwater #5903 üzenetére
ezt összefoglalnád?nagyon elvesztettem a gondolatmenet fonalát,pedig visszaolvastam
-
addikt
Örömmel jelentem, hog a Net-Telcos ingyenes UK 02 számot sikeresen ráirányítottam egy MegaFone SIP accountra
-
addikt
Ingyen UK szám:
Net-Telco
Ők adnak 01,02 es számokat is.UK Number
Ők csak 056 os voipo, és reméled, hogy nem büntetik a voip szám hívást, mint itthon. Amőgy az oldal azt állítja, hogy landline tarifával hívható a 056Én ezekkel próbálkoztam tegnap, de a FVD nem akarja fogadni a hívást.
Van valami ajánlott SIP szolgáltató aki ingyen ad accountot? -
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest