Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
iPhone 6 Plus iOS 9.3.3 jó vasnak számít voiphoz? Mondjuk zoiperhez?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
hgabor19
aktív tag
Én mióta felhagytam androidon a ROMolgatással, és visszatértem a Xiaomi.eu ROM-hoz és stock kernelhez, azóta lekopogom alig van problémám a dellmont(Megavoip) hívásokkal.
Mindez telenyomor 4G-n, fele időben kocsiban, fele othon.
Tehát jó ez a voip dolog teljesen használható, csak jó vas+ROM kell hozzá, meg hálózat. -
anadroid
senior tag
válasz whiskeys #25992 üzenetére
Jó eszközzel mindkettő jó, alkalmatlan eszközzel (és harmatgyenge internetkapcsolattal) meg egyik se. Mindkettő mögött ugyanaz a műszaki háttér. A Freevoipdeal előnye a 120 napos ingyenesség elég sok irányba (magyar vezetékesre is). A 120 napot legalább 10 € feltöltéshez kapod. Ha viszonteladón keresztül töltesz, akkor 5 € is lehetséges, ekkor azonban a feltöltéssel arányosan kevesebb időt kapsz.
Ha 10 €-nál többel töltesz, akkor a tisztességes viszonteladó részletekben tölti fel, és így több lesz az ingyen napod (365-öt azonban nem lépheti túl).
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
whiskeys
őstag
FreeVoipDeal vagy Browsercall minősége a jobb szerintetek? Tölteni szeretnék valamelyik számlára. Mennyivel lehet minimum tölteni?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
tibor23
senior tag
válasz Alfonso #25985 üzenetére
Sajnos nem írtál meg egy csomó dolgot, ahhoz hogy érdemben válaszolni lehessen a kérdésedre, és nem szeretném 100-adszor elismételni önmagam, de ha pl. valami dellmont klónnal próbálkozol, azzal sose leszel elégedett - még ha itt némelyeknek be is válik.
Nekem pl. fut a PC-men egy Jitsi nevű voip kliens program, ami egy melléke a Fritzbox-omnak és a hangminőség így is gyakorlatilag tökéletes a Fonio, Neophone, és Reenger szolgáltatókkal (az első 2-őn általában csak hívást fogadok) ha a PC nincs leterhelve.
Próbálkozz a Reengerrel, 500Ft-odba kerül, ha az sem válik be akkor szerintem felejtsd el a voip-ot, főleg Digi telefonos lehetőséggel. -
Stanlee
őstag
válasz lugosi #25988 üzenetére
Ne is mondd, nekem igy is bajos, hogy kell a magyar szam es azon felul meg van egy tonna nemet vezetekes es mobil szamom is, de nem tudom oket egy helyrol managelni.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Stanlee
őstag
válasz lugosi #25986 üzenetére
Egyertelmu. hopgy erdemes szukiteni a szolgaltatok szamat, nekem azert van 3-4 mert:
- egyik a nemet vezetekes iranyba ad korlatlant, ill. azon hivnak amugy is minket;
- munka miatt van egy amirol a kulfoldi hivasaim bonyolitom
- egy kell amin a magyar vezetekes szamom megy, szinten munka miatt, mert ez igy olcsobb a kuncsaftoknak
- egy negyedik arra az esetre, ha betojna az osszes tobbi, ill. azon megy a callthrough, ha ratyi lenne a net es nem tudok maskepp kulfolddel beszelni.A dellmontok kozul en sem tartok tobbet, meg akkor se ha percnekent mondjuk 1 cent lenne a kulonbseg, mert sajnos a sok macera miatt nem igazan eri meg az, hogy alljon a penz a szamlakon.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
MODERÁTOR
válasz Stanlee #25978 üzenetére
Én mostanában arra jutottam, hogy leépítem a különböző voip szolgáltatásaimat 1-re, mert most per pillanat 3 különböző szolgáltatónál van egyenlegem és tök felesleges. Lefogyasztom az egyenlegeket és használok majd egyet, mert nem az a drága, ha egyiknél kicsit magasabb bizonyos irányba a percdíj, hanem az, hogy több ezer Ft pihen feleslegesen itt-ott.
Szerintem hangminőségi és megbízhatósági dolgok miatt marad a Skype és jónapot. -
Taktoj
aktív tag
Megegy telora telepitettem a mobilevoip alkalmazast. Kijeloltem hogy a vezetekes telefonom szama legyen a alapertelmezett... ha hivok ezzel a vezetekes kijelzessel akkor privat hivo jelenik meg.
A tobbi telefonon ahol hasznalom az alkalmazast nincs ilyen hivoszam kijelzeses problemam.
Tudna valaki segiteni mi lehet a baj?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
hali.. Hogyan tudnék szerb cimmel... a feltöltésnél az áfát ne számolja... regisztrálni egy szolgáltatónál ha regisztrálásnál kéri a telefonszámomat?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
anadroid
senior tag
válasz #08205312 #25977 üzenetére
Nincs. Csúcskategóriás viszonteladó viszont fel tud tölteni 5 eurót is, az így megnövelt egyenlegedből már menne.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Stanlee
őstag
válasz Alfonso #25975 üzenetére
VoIP esetén érdemes szem előtt tartani a következőket:
1. nem a netkapcsolat sebessége a mérvadó, hanem annak stabilitása és minősége. Tehát hiába van 1000 Mbit-ed, ha a VoIP szolgáltató felé magas a ping, nagy a packet loss vagy a jitter.
2. a VoIP szolgáltató felé rossz a routolás, nem egyszer van úgy, hogy feleslegesen végigmegy Európán az adat, pedig országon belül is van direct peering. Ilyenkor az 1. pontban felsorolt minőségi paraméterromlások rögtön előjönnek.
3. a szolgáltatód is mástól veszi a szolgáltatást, aki megint mástól, és lehet, hogy 2-3 köztes kereskedőn is keresztül megy a hívás mire odaér ahhoz, aki ténylegesen felépíti a kapcsolatot a hívott fél szolgáltatójával.
4. nincs megfelelően beállított QoS, tehát töltesz le-fel valamit, és már házon belül tettél azért, hogy romoljanak a VoIP-nak a minőségi feltételei.
5. Okostelefonon sokszor rosszabb a minőség, mint célhardver használata során.Hiába írom ide neked, hogy nekem nincs semmi gondom a 3-4 különböző VoIP szolgáltatóval, amit használok, lehet, hogy neked már az is segítene, ha a QoS-t reszelnéd, ill. monitoroznád, hogy mi a helyzet az 1. pontban felsorolt minoségi paraméterekkel. Nekem volt olyan idoszak, amikor a UPC Ny-Európa felé rosszul routolt, de már az is elég volt, hogy a délutáni-kora esti időszakban túlterhelt volt a hálózatuk és így nem volt jó a telefonálás minősége...
-
törölt tag
üdv mindenkinek!
Kérdés: van-e mód arra, hogy 2 stuntcalls fiók egyenlegét összevezetessem?
Mind a kettőn ~5-5 euró van, szeretnék egy spanyol digimobil sim-et feltölteni stuntcallsról, de 5,8 euróba kerülne.Köszi, üdv. B
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Alfonso #25975 üzenetére
Mint ahogy írod, ez ilyen. Az olcsóság ezzel jár. Majd biztosan lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy tessék célhardvert vagy ios-t használni. De nyílván azokkal sem fogsz mindig tökéletes eredményt kapni. Ha nem tudjátok elfogadni az alkalmankénti gyenge minőséget, akkor váltani kell valami másra. Flotta ésatöbbi...
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Alfonso
csendes tag
Üdv Voiperek!
Kb. 3 hónapja váltottam DIGI vezetékesről nomadikusra. A hardver: 1 windows mobil, 2 droidos és 1 Linksys 3102 ATA adapter a router után. A szoftver Zoiper, a mobilnet: blue mobile. Az ok, amiért belevágtam, a 6Ft-os mobilhívás... de úgy érzem, hogy nem azt kaptam amit vártam.
Visszaolvastam a 2017.-es hozzászólásokat, sajnos hasonló minőségi gondokkal küzdök (sokszor), akadozik a hang, vagy amikor én hallom a másik felet, ő engem nem, esetleg fordítva. Ami lehangoló, hogy a 100 Mbites neten lógó adapternél is gyakran érzek minőségi romlást a vonalas telefonhoz képest.Van valakinek hasonló tapasztalata?
A nejem már rágja a fülem, hogy jobb volt a régi vezetékes... igaz, hogy nem lehetett mobilról ilyen olcsón, de... ez sz@r. És igaza van.
-
hari73f
aktív tag
válasz radicspeter1 #25973 üzenetére
elég érdekes meglátás..
És mi a véleményed az admin/root jogosultsággal bíró víruskeresőről?
-
radicspeter1
őstag
válasz pinnacle #25972 üzenetére
Sokszor megmosolygom aki androidon még nem sajnál "vírusírtót" futtatni! Érted írtó jól hangzik, de hogy mekkora hülyeség is... Nézd itt a behatolások ellen csak egy védelem van, a gyári rendszerfrissítések, vagy havi biztonsági frissítések alkalmazása. Ilyen olyan felhasználói módban futó vírusírtók úgysem tudnak észlelni, vagy megjavítani egy rendszer szintű módosítástól... Ezek csak egy valamire jók, mint a rendszerkarbantartók a gépeken. Erre pedig a legjobb az SDMaid.
A legjobb vírusírtó TE vagy, ha megválogatod az alkalmazásaidat. Jah és csak Google Playről töltesz le
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
tibor23
senior tag
Régi-új Dellmont turpisság: Tarifát szed, számolja a másodperceket, miközben nem veszik fel a hívást. Általában több csengetési visszhang után kezd számolni. Most néztem vissza, mert a telefon is számolta a mp-eket miközben csengetési visszhang jött. Mostanában többször csinálta, de nem néztem vissza, számol-e díjat...
-
tomazin
veterán
válasz McLaca #25969 üzenetére
Van egy kis tapasztalatom a temaban:
Ha hivsz valakit, mint szolgaltato legyen szamod(igen tudom, ha tobb kimeno hivas indul,mint a trunkhoz tartozo tartomany akkor nem lesz szam)
Ha hivsz valamirol legyen visszahivhato. Nem kell kezelohoz kapcsolnia, de dobjon be ivrba, hogy tudja az ember ki hivta. Sot ha behajtas, akkor tudja, hogy x ceg behajtas,ergo ha csak elfelejtette, befizeti es nem is kell kezelovel beszelnie->profit.
Tanacsadast majd kesobb szamlazom le -
McLaca
őstag
válasz tomazin #25965 üzenetére
Indokolhatatlan látens gőg és/vagy túlfejlett egó. Semmi más. Ennél már csak az a rosszabb, aki csak a telefonkönyvében lévő számot veszi fel.
Ha olyan hív, akivel nem akar az ember beszélni (termékbemutatósok, "házalók"), egyszerűen leteszi.
Munkahelyemen (közműszolgáltató) is szám nélkül mennek ki a végpontok egy részéről a hívások, mert azok a végpontok közvetlenül nem visszahívhatók, meg ha azok lennének, sem tudnák felvenni a júzerek. Ugyanakkor "non commodity" termékeket is kínálunk - valamiből meg kell élni - , és ott vannak kimenő hívások, amik számmal mennek ki. Tehát Gőg úr nem veszi fel a szám nélküli hívást, amivel épp arról akarunk egyeztetni, hogy tud-e róla egyáltalán, hogy tartozása van és baromira kikapcsoljuk a szolgáltatást, ha nem fizet izibe' (amúgy pozitívan fogadják az ilyen értesítést), ellenben felveszi azt a hívást, amiben ultrahangos medvecsapdát adnánk el neki. Értelmes...Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
zeon.hu
nagyúr
-
tibor23
senior tag
válasz tomazin #25965 üzenetére
Engem csesztek le itt a fórumon, mert leköcsögöztem, aki nem vesz fel egy 0621...-es hívást, pedig nem kerül neki semmibe + nem ilyen számokról hívnak akik el akarnak adni valami szemetet, azok pont T-s számokról hívnak.
Engem sokan már ezen hívnak vissza, átírták a mobilszámomat. Pedig némelyeknek fájdalmas lehet a kedves szolgáltatók csomagjai miatt a nomadikus számok hívása. Pl. Hoppá plus díjcsomag. -
tomazin
veterán
válasz tibor23 #25963 üzenetére
miért tennénk ilyet?
ezt a nem veszem fel a telefont ha szám nélkül hívnak, ismeretlen számról hívnak meg nem értem. ha elütik a gyereked/szülőd és téged hívnak akkor nem veszed fel?
idegen emberrel kell beszélni? el akar adni valamit? (az mondjuk pont annak a hibája, akit hívnak, mert hívható a száma) vagy mi az a dolog ami miatt fáj felvenni a telefont? -
< CyberBob >
őstag
válasz Dluinet #25960 üzenetére
Azt még megértem, hogy nem merik csörgetni, de felvenni nem kerül semmibe. Amúgy én vidéki vonalas számnak gondolnám.
Egyébként jól mutatja mennyire nem merik használni a lakossági csomagokat a rosz tarifák miatt. Én mindig flottás voltam ezért fel sem merült hogy ne merjek felcsörgetni egy számot.zeon.hu: van valami látható különbség a Zoiper frissítés után?
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
whbear
senior tag
válasz < CyberBob > #25959 üzenetére
Nekem sem vették fel páran. Ezért is lett mellékszereplő sajnos.
[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
nagyúr
válasz < CyberBob > #25959 üzenetére
nekem nem vették fel, hiába állítod hogy igen
valószínűleg nincsen közös halmaza az ismerőseinknek
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nTom
aktív tag
A reenger feltöltés 30napra szól?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz < CyberBob > #25952 üzenetére
Reenger?
Teljesen jó, nem tudok belekötni a minőségébe.
(2 android telón használom)#?*@&!
-
< CyberBob >
őstag
válasz < CyberBob > #25950 üzenetére
Amúgy a hétvégén beszéltem rajta bő negyven percet (4G) előtte pár nappal meg egy órát és hibátlan volt. Simán hozza a Skype minőségét, de inkább jobb. Ennyit arról, hogy Androidos telefonon nem jó.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
zeon.hu
nagyúr
-
v-man
őstag
Lefogyóban a stuntcalls feltöltésem, most melyik a legjobb dellmont klón? Köszi szépen!
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
zeon.hu
nagyúr
És a Reenger megint nem megy...
#?*@&!
-
zoka.
tag
Ez a probléma megoldódott, most bedugtam újra és működik
Úgy néz ki a hozzá adott 2eres kábel nem jó, csak a phone oldalon, a másikra 4eset kér.Már csak a hangerőre kellene valami megoldás.
-
zoka.
tag
Sziasztok!
Vettem egy SPA3102-t, és egyenlőre új vagyok a témában, kellene egy kis segítség.
a VoIPot tudom mi, használom is több éve mobilon, most jött el az idő, h itthon is bevezessem
Szóval, odáig jutottam, hogy sip fiókot beregisztráltam, tudok is telefonálni az analóg vezetékessel voipon. A másik irányhoz viszont nem tudom, hogy mit kellene beállítanom. Ha felhívom a bele kötött analóg vonalat úgy hallani, mintha csörögne, de a rá kötött telefon nem csörög. Mit kellene engedélyeznem/beállítanom?
Illetve a kimenő hívások(freevoipdeal) túl halkak. Ezen hol lehetne állítani?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Kapcsold ki az adblock-ot
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
olle
senior tag
Stanlee
csipuka
Köszi srácok megpróbálok mindent.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Stanlee
őstag
Javaslom a skype-on belul a korlatlan Mo. vezetekes es Mobil iranyba havi elofizetest. en amikor UK-ban dolgoztam, akkor volt korlatlan europa skype-om, es mukodott 3G-n is, pedig az angoloknal nem egy jo minosegu volt a halozat akkoriban. eleg sok adatot fogyasztott, de el lehetett vele jol lenni.
[ Szerkesztve ]
-
olle
senior tag
válasz csipuka #25927 üzenetére
Azok az emberek akiket hívok erősen analógok a munka meg munka még akkor sem áll meg amikor az ember nyaral. Véremet és életemet a cégért. Ezért gondoltam a skypera.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
csipuka
senior tag
Inkabb vegyel helyi SIM kartyat:
En a H2O-sat hasznalom.
Van benne:
- korlatlan amcsi hivas/sms
- 3GB data
- korlatlan vezetekes khivas 50 orszagba. Magyarorszag benne van!
- 10$ kredit nemzetkozi hivasra. Ez magyar viszonylatban 42 perc mobil hivast jelent.
- AT&T halozatot hasznal, jobb a lefedettsege a varoson kivul. -
olle
senior tag
Sziasztok.
Nemsokára Amerikába utazok pár hónapra. A munkám a telefonhoz köt. Néztem hogy van Skype egyenleg. Szeretnék kintről Magyar vezetékes illetve mobilszámokat hívni. Vajon ez működhet?
Skypeos topicba is betettem.
-
betyarr
veterán
nekem kinai pénzben volt a legolcsóbb.usa régiót adtam meg a vpn-ben és usa lakcímmel.
mod.: a fentiek az előfizetésre vonatkoznak.ha jól emlékszem,ha csak kreditet veszel,az talán nem olcsóbb más pénznemben sem.
olle: igen,működik,de inkább előfizetést vegyél,az jobban megéri.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Skype kreditet szeretnék venni.
Hogy a legeslegolcsóbb? Melyik országba állítsam számlázási címemet, milyen pénznemben? Kell vpn/proxy trükközés? Magyar MC bankkártyával venném.Köszi!
-
Zénó75
tag
Skype: Anno volt vmi 3 éves akció, nem néztem azóta, illetve amennyire láttam csak drágább lett.
Ha lejár marad az ephone.Internet nélkül hogyan fogadok/indítok? Nyilván sehogy.
Iphoneban vodakártya van. Ipadban telekom.
Múlt héten mikor a vírus miatt akadtak meg a szolgáltatók, a mobilnetek mentek, a gsm hívások akadtak csak.Előtte vmikor ősszel mikor egy napra megállt a telekom, az irodai wifin ment a móka tovább... síma gsm-en - akkor pédául - egy napig nó kommunikáció.
Összefoglalva: úgy gondolom több benne a lehetőség, mintha egy szolgáltató gsmjére lennék szorítkozva.
Nyilván atomtámadás esetén, nem működik. -
whbear
senior tag
válasz zeon.hu #25896 üzenetére
Neked nem melegszik a mifi? Én tokban tartom és nagyon meleg mikor kiveszem a táskából. Nekem Ephone a bejövő a hívószám miatt, a 21-es számon annyira csodálkozott mindenki hogy inkább egy budapesti körzettel használom a SIM mentes eszközökben.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
allfinanz
senior tag
[ Szerkesztve ]
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
-
MODERÁTOR
válasz Zénó75 #25900 üzenetére
Az amcsi tmobil megoldása elvileg butatelón is működik. A te megoldásod nem. Egyébként még annyi, hogy így automatikus, nem neked kell beállítanod, és feltételezem, hogy a rendelkezésre állási ideje is jó.
Amúgy jó, hogy írtad, megnéztem, hogy mennyibe kerül a skype-szám, nem lenne rossz de közel 2200 Ft/hó és nekem annyit nem ér meg. Kicsivel többért van egy lehúzós díjszabású vezetékes számom, ami még hagyományos telefonvonal, nem netes telefon (nem azért mert hülye vagyok, hanem mert kötelező előírás, hogy legyen ilyenem).
Buli lenne egy olcsó vezetékes szám, de csak ha tényleg olcsó, lévén hogy ma már nagyságrendekkel több embernek van mobilja, mint vezetékes telefonja, és általában az ment át a köztudatba, hogy mobilról olcsóbb mobilt hívni, mint vezetékest (ami nagyjából azért igaz is).
Az lenne a legnagyobb buli, ha a meglévő vezetékes számomat migrálhatnám egy ilyen megoldásba (amúgy szerintem a tmobil megoldása ezt is valószínű, hogy tudja).
-
nagyúr
válasz < CyberBob > #25899 üzenetére
Fejlesztés miatt biztos nem
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.