Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
nTom
aktív tag
aki Groundware progit használ, meg tudná mondani, hova menti a felvételeket?
-
asdf_
veterán
Az A540IP meg nem kifuto. Legalabbis nagykerben meg nem, es ha valami kifuto lesz, az eloszor a nagykerben lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
válasz instantwater #25697 üzenetére
A Gigaset az egy furcsa tarsasag. Nem tudom mi lesz az ujnak a neve, feltetelezem, hogy mas kulsoben ugyanazt a belsot fogjak adni.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
addikt
-
whbear
senior tag
válasz stevelawyer #25695 üzenetére
Szabad tudni mit csináltál? Nekem is segített vasárnap reggel az amerikai chat support. Nem jelent meg a feltöltés mert tranzakció közben megszakadt a net.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
stevelawyer
csendes tag
-
drpele
senior tag
Windows 10 mobile-ra ki-milyen SIP klienst használ?
Zoiper-t ptóbáltam, az egyetlen problémám vele, hogy nem integrálódik a gyári tárcsázó híváslistájával..."Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
tibor23
senior tag
-
MIG21
tag
Elfogyott az egyenlegem a Stuntcalls szolgáltatónál, ezért nézelődtem egy kicsit a piacon. Ha jól látom, akkor a DiscountVoip a legolcsóbb SIP protokollal is használható szolgáltató:
Hungary (Landline) € 0.0012
Hungary (Mobile) € 0.0118Míg a Stuntcalls tarifái:
Hungary (Landline) € 0.0030
Hungary (Mobile) € 0.0120 -
Stanlee
őstag
válasz aAron_ #25685 üzenetére
Ha lehet, akkor probalkozz celhardverrel. Nekem eddig az jott be.
De ha mar a mennyiseget leirtad, akkor igaz iranytol fuggoen, de szerintem a stuntcalls-sal sem fogja igazan megerni. Akkor mar inkabb skype havi korlatlan Mo.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
aAron_
őstag
válasz tibor23 #25684 üzenetére
Elég változó, de tippre átlag havi 2000 percet fogok telefonálni hívó félként.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Flottás egyelőre felesleges macerának tűnik, azt inkább hosszabb távú befektetésként tűnik jó választásnak.
Stuntcalls-t lehet megpróbálom még. Célhardver és laptop között mekkora a differencia? Nem mintha az előbbi hatalmas összeg lenne.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
-
Stanlee
őstag
válasz aAron_ #25678 üzenetére
engem ezert itt le fognak oltani, de en a helyedben kiprobalnek egy dellmont klont, hogy nalad az mennyire jol/rosszul mukodik. en home office-bol dellmont klonnal intezem a hivasaim, nekem semmi bajom nem volt veluk eddig. Masnak lehet, hogy nem jon be egyaltalan.
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
Munkához szükségem van egy olcsó percdíjas megoldásra. Korlátlan szolgáltatói csomagra nem fogok váltani, mert az ahogy eddig néztem, mindenhol legalább egy éves hűségidővel jár.
Legfontosabb a megbízhatóság, minőség. Beleolvastam a topicba, ha jól látom leginkább a Skype alkalmas ilyen feladatokra. Jól gondolom? Tudtok mást is ajánlani esetleg?
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
Stanlee
őstag
válasz instantwater #25674 üzenetére
en nem latok semmi kulonbseget, csak annyit, hogy az egyiket mar nem aruljak a masik meg mar kezd kifuto termekke valni.
-
addikt
Azt meg tudná valaki mondani, hogy a Gigaset A510 IP és az A540 IP között tudásban van-e valami különbség?
Köszönöm
-
Stanlee
őstag
válasz radio100jozs #25670 üzenetére
Szia! az ephone nem kuld ki tetszoleges szamot, csak es kizarolag azt, amit megvettel a szolgaltatashoz. ez nem dellmont klon, nem lehet szabadon allitani a kijelzett szamot.
-
padzso
tag
Ok, köszönöm! Azt szoktam, de halvány sejtésem se volt tegnapig, hogy a szám nem stimmel!
Nem tudom, hogy felbukkant-e már előzőleg a probléma, de csekkoljátok az sms-t, nehogy keserves meglepi legyen!
-
radio100jozs
őstag
Zoiper mobilalkalmazásban Ephone szolgáltatáshoz beállítható valahol, hogy a hívott félnél kiírjon egy adott számot, amit megadnék a Zoiperben? Nem vásároltam hívószámot, mert csak kimenő hívásokra használom a Voipot mobilról, de páran megijednek, ha hívás fogadásnál nem ír ki számot, ezért gondoltam, hogy megadnám a mobilszámomat, amit ilyenkor kiírhatna.
-
padzso
tag
Üdv mindenkinek!
Dellmont alapú voip-ot használok, tegnap rájöttem valamire: az sms-küldésnél a Telekom a beállított számokat önkényesen lecseréli +3630 3444 673-ra. Bluemobile dettó. Így értelmetlen üzit küldeni. Létezik erre valami megoldás?
-
Zeki
nagyúr
válasz stevelawyer #25665 üzenetére
Playről a linktel.
Teljesen jó skype tárcsázó.Tudja valaki hogy lehet beállítani a telefonban (droid), hogy Alapértelmezettként legyen beállítva mondjuk ez a Linktel a hívásokhoz?
[ Szerkesztve ]
-
ben-ga
tag
Sziasztok, ha még csak ma telepítem először az immmr-t akkor meddig megy ingyen?
-
joelke HU
senior tag
válasz < CyberBob > #25659 üzenetére
Reenger a MobilVoip appon nem beállítható csak a Stuntcalls. De egyébként szerintem oly mindegy. Nekem a Stuntcalls van, hogy mind a kettőn ramagy és van, hogy mind a kettővel szuper. Próbáld ki mind a kettőt aztán rájössz neked melyik válik be. Sokszor azon is múlik milyen mobilt és rendszert használsz. Szerintem az ios-es MobileVoip app a legjobb hangminőségben.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
< CyberBob >
őstag
Reenger-hez vagy Stuntcalls-hoz a Zoiper vagy a MobileVoip alkalmazás a jobb?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
embe
nagyúr
A Mobilevoip mellé feltettem a Zoipert. Úgy emlékszem, ennél nem kellett külön gombot nyomkodni, hogy csatlakozzon a bluetoothos kihangosítóhoz, mint a Mobilevoipnál.
Régen használtam ezt is.Van valami ajánlott beállítás hozzá?
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
boxfan
tag
válasz < CyberBob > #25650 üzenetére
Tegnap óta nem jön be, korábban ment
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
nOvOp
senior tag
Próbálnám, de error-t dob bármelyik böngészőben, ha az ingyenes igényre kattintok. Másnál is vagy csak nálam?
-
Stanlee
őstag
Hja, mar 2015-16-ban ha ide merte irni valaki, hogy a Digi nem indit par honapon belul mobil szolgaltatast, akkor egybol jottek a hoborgok, hogy milyen hulyeseget beszel az ember, a teljes halozat kiepitve, a szakembergarda felveve, a gozheger felporgetve var a magyar piac letarolasara.
Erre ott a friss penzt kero papirokban, hogy nem igazan erzik a magyar mobil piacban a lehetoseget. Vettek 10 mrd HUF-ert egy pici savot, amiert evente fizetnek tovabbi kb. 900 milliot. Es iden sem inditjak el, tehat mig mondjuk a 2015-os evben nem is lehetett olyan nagy ervagas, azert barmilyen nagy cegrol is beszelunk, evente kb. 3 m eurot kiadni olyas valamire, amibol nem jon penz, elegge furcsa dolog. Not my problem.
-
Zeki
nagyúr
-
Stanlee
őstag
válasz tibor23 #25636 üzenetére
Habar az embert itt es kb. mindenhol leoltjak, ha ketsegbe vonja a Digi magyar mobil szolgaltatasanak az inditasat, jo olvasni hogy maga a ceg hivatalosan is csak max. 2018 utanra teszi ezt. Furcsallom is, hogy nagyon mashol errol nem is irtak eddig.
-
nOvOp
senior tag
Valaki próbálta már a skype ingyenes próba használatát? Ahogy nézem Magyarországon csak vezetékes számot lehet hívni ezen időszak alatt. Kíváncsi lennék a mínőségére, ezért próbálnám ki.
-
outdoor
aktív tag
Fél évi hibátlan használat után egyszercsak elnémult a bejövő hang a Zoiperben.
Egyidejűleg a GS Wave-ben is elnémult, míg a Sipdroidban és immmr-ben továbbra is működik.
Négy különböző Dellmont klónnal használom, ugyanazt tapasztaltam mindegyikkel.
A droid újratelepítése, a legfrissebb verziójú Zoiper sem segített.
Mi lehet a gond?
A proper digital assistant could be my best friend
-
nOvOp
senior tag
válasz Oroszlánom #25626 üzenetére
Igaz én note 3-at használok, de nekem sikerült nagy nehezen, de a minősége miatt inkább visszatértem a MobileVOIP-ra.
-
tomazin
veterán
Tegnap rászántam magam, hogy végre nekilássak megcsinálni ezt a dolgot. Stuntcalls-al próbálkoztam. Letöltöttem a mobilevoipot, majd mivel nem tudtam kikapcsolni a tárcsázási hangot le is töröltem, helyette zoipert raktam fel. Csináltam egy kamu profilt, megerősítettem a mailcímet, hogy ki tudjam próbálni, de nem tudtam róla ingyenes hívást kezdeményezni se mobil se vezetékes irányba, pedig a "Try us for free" felirat nem ezt sugallja. Tudjátok esetleg hogyan lehet kipróbálni, enélkül hogy töltenék rá pénzt?
Ugyanis ahogy néztem 7,5eur a legkisebb összeg amit fel tudok tölteni, az meg arra kicsit sok, hogyha nem tetszik akkor letöröljem. -
tibor23
senior tag
válasz < CyberBob > #25634 üzenetére
Én kb. 100 perc alatt már töltöm is fel, vagy még előbb.
Az "ügyfélszolgálat" rosszul tudta:
Van ugye ez a Reenger fedőnevű szolgáltatás, de a Nordtelekom hálózatán fut, a díjat pedig a Beltáv-nak fizeted. Nem csoda, hogy nincs érdemleges ügyfélszolgálat, és szerintem ebben az árszintben nem is várható el. De engem az érdekel csak, hogy szépen működik, kiváló hangminőséggel.Más:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/lehet_hogy_jovore_sem_indul_el_az_uj_magyar_mobilszolgaltato.4.248959.html -
nagyúr
válasz < CyberBob > #25634 üzenetére
gondolom akkor elveszik
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
tybsen
addikt
válasz stevelawyer #25625 üzenetére
Ez az office meg 1 TB hogy működik? Én a korlátlan skype magyar opciót használom, nem mindig tökéletes sajnos, de eddig ez a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz < CyberBob > #25629 üzenetére
lejárt az előző felhasználási határideje?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
TIT
veterán
Sziasztok!
A diginél a zoiperrel pc-n nem tudok telefonálni,mert híváshibát ír SIP 400 bad request-et.
Portot is nyitottam de lehet nem is kell.
Falnak megyek már,digi alig adott meg 1-2 beállítást,pedig sokkal több lehetőség van.
felhasználói név után írtam a register001.digikabel.hu-t. -
Zeki
nagyúr
válasz Oroszlánom #25626 üzenetére
Passz.
-
stevelawyer
csendes tag
Visszatérve a skype vs. stuntcalls-hoz, mivel nagyon sokat használom a 400 perces csomagját a skype-nak, el is fogyott. Így a stuntcalls-t használtam androidon, iPaden és a minősége eléggé változó. Nekem speciel még mindig a skype a nyerő. Sőt, jár hozzá egy office 365 használat +1TB onedrive is, ha valaki előfizet. Teljesen korrekt ajánlat, ha még azt vesszük, hogy USA címmel kínai pénzzel fizetve nekem 1952 Ft-volt 400 perc nem rossz. De ezt is lehet egy picit faragni mert paypalon fizetve, alapértelmezetten nagyobb a konverzió. Egy kis trükkel ezen is lehet faragni. Nem mintha 5% oly sok lenne, de mégis. Szóval ezzel a csomaggal elég jól árasított a skype.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Persze nem kötelező használni. Aki akarja, és megfelelőnek találja, az használja majd.
-
Zénó75
tag
Az immmr xar és az is marad.
...hiszen a szolgáltatónak nem érdeke, hogy jó legyen.
-
noorbertt
őstag
válasz zeon.hu #25620 üzenetére
Nem kérek megbízhatatlan minőséget.
Sok embernek felcsillan a szeme ha azt olvassa hogy ingyenes valami de ha hívást kell intézni akkor meg majd jön a koppanas.
-Jah hogy a fontos hívást csináljam fizetős módszerrel ami tuti jo? Hát nálam ha hívok valakit azért hívom hogy meg tudjak beszélni valamit és nem a vonalról beszélni hogy szar
Ami idáig meglepően minőségi az a zoiper és stuncall kombó és pofátlan olcsó -
embe
nagyúr
Friss IMMMR. 1.1.194-60
-
outdoor
aktív tag
Hard reseteltem a mobilt. Újratelepítettem elsőnek a zoipert. Így sem hallani semmit a hívásoknál. Engem viszont hallanak.
A készülék hibáját kizárhatjuk, mert a Sipdroiddal hallható a hang mindkét irányban.
Mi lehet a gond a zoiperrel??
A proper digital assistant could be my best friend
-
< CyberBob >
őstag
válasz tibor23 #25609 üzenetére
Még nem töltöttem rá (nem járt még le), csak gondoltam megkérdezem tőlük. Azért fura, hogy mást mondtak mint ami a gyakorlat. Majd kiderül.
Amúgy a 200 perc el szokott fogyni a korábbi előfizun is, csak néha marad fél óra.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
tibor23
senior tag
válasz < CyberBob > #25607 üzenetére
Én többet beszélek havi 200 percnél, 3 hónap alatt 5x töltöttem fel, legutóbb azonnal egymás után, és mindig hozzáadta, valamint kitolta egy hónappal a lejáratot. Most van még 195 percem és Június 29.-én jár le.
Ha nem beszélsz le havi 200 percet LEHET, hogy elveszik ha nem töltsz rá újra a lejáraton belül.
35 perc durván kijön 500Ft-ból Domino Most-tal, tehát ha ez alatt vagy akkor felesleges Voip-olni. -
tibor23
senior tag
válasz < CyberBob > #25607 üzenetére
Szia!
Nekem igen, de te valami lejárt egyenleggel kombináltál - nem? -
asdf_
veterán
válasz tibor23 #25605 üzenetére
06 80 sajat halozatbol (ertsd: nem roamingolva) hivva ingyenes. Ha mobilrol indittott hivasra nem szponzoralja a hivott az ingyenesseget, akkor bemondast kapsz, hogy mobilrol nem hivhato.
06 40 regen helyi I. percdijas volt, amivel az volt a gond, hogy a mobilos elofizetoket a szolgaltatok telibeszopattak, mert nagyon sok tarifacsomag hiaba tartalmazott x perc (ami akar vegtelen is lehet) lebeszelhetoseget, a 06 40-es hivasokat kulon tarifan jol kiszamlaztak mindenkinek. Nem olcson. Ezt szuntettek meg vegre a tavalyi ev kozepen, hogy ennek hivasa ingyenes, talan meg azt hiszem egy evig, utana teljesen megszuntetik a 40-es szamokat es felszabadul a szammezo. A cegek egy resze amugy nem vallalta be az ingyenesse tetelt, es egy mezei pesti szamra valtoztatta az ugyfelszolgalat elerhetoseget (akar arra, amit eddig kulfoldrol hivhato szamkent publikaltak, mert jellemzoen az is valami egyszeru szam volt).Hogy ez a 8 eves tortenet mennyire valid (akar most, akar akkor, na azt viszont nem tudom).
-
tomazin
veterán
válasz tibor23 #25605 üzenetére
rosszul tudod.
a 80as zöld szám belföldről ingyenesen hívható. minden szolgáltatótólAz innen indított hívások már csak egy kis szeletét teszik ki a teljes forgalomnak.
honnan? 80as számról?A 40-es "helyi tarifával hívható" számnak sincs már semmi értelme.
az előbb írtam le, hogy most már ez is ingyenes, 80assal egyenértékűezt a telekomra érvényes dolgot felejtsd el kb 200 telefonszolgáltató van az országban.
-
tibor23
senior tag
válasz tomazin #25604 üzenetére
Javítsatok ki ha rosszul tudom, de a 80-as "ingyenesen hívható"-nak hirdetett számok csak a T vezetékes hálózatából hívhatók ingyenesen. Az innen indított hívások már csak egy kis szeletét teszik ki a teljes forgalomnak. Nem tudom hol van ilyenkor a fogyasztóvédelem, mert ezek a számok hagyján, hogy nem ingyenesek, de még jól meg is váratják az embert mire valaki felveszi a telefont. Nem ritka 15 perces menülépkedés, várakozás. Mobilról hívni ezeket egy agyrém.
A 40-es "helyi tarifával hívható" számnak sincs már semmi értelme. Ez is csak a T földrajzi hívásokra érvényes, ha van még egyáltalán helyi hívás kategória - de minek is van? -
tomazin
veterán
válasz #79335424 #25603 üzenetére
40-es számokat továbbra is lehet hívni, ha jól tudom év végéig, csak most már ingyenesek ezek is mint a 80asok (azaz megszüntették a kék számot).
Emiatt, hogy ingyenes lett a szolgáltatók is leszoktak róla, hiszen nincs meg a visszatartó erő, hogy fizetni kell egy kicsit a hívásért. Így lett az, hogy inkább sima vezetékes számot használnak, de igen ált. ki van írva a vezetékes szám is ami a színes alatt van.21-es szám: Helytől függelten vagy nomadikus számoknak hívják ezeket, lényegük, hogy nincs fizikai régióhoz kötve a szám (mint pl. 52-es számot csak a debreceni körzetben tudsz használni).
Ilyenkor érdemes panaszt tenni, amivel kénytelenek foglalkozni, ugyanis lvl1-es gizikétől szinte sosem fog oda eljutni a probléma, aki be tudná verni a rendszerbe az shs=21-et. (én 31-es upc mobillal csináltam meg ezt pár helyen)Amennyiben az a kérdés, hogy az a szám amit hívtok melyik szolgáltatóhoz tartozik itt lehet megnézni.
Ez a honos szolgáltató, amennyiben hordozva van a szám, akkor pedig itt lehet megnézni. -
törölt tag
válasz tibor23 #25602 üzenetére
Ha jól tudom, akkor ilyeneket már nem is használhatnának.
Nekem az Allianz rendszerével gyűlt meg a bajom. Az egyik partnerirodájukban a hölgy addig nem tudott ránézni a biztosításomra, amíg nem pötyögte be a telefonszámomat. Csakhogy a rendszerük nem enged 21 -es körzetet megadni. Szerinte az érvénytelen. Mondtam a hölgynek, hogy kapja fel a telefont, tárcsázza, és meglátjuk, hogy mennyire érvénytelen. Hümmögés volt, megoldás viszont nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest