Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz Dluinet #23399 üzenetére
Értem. Megnézem majd. Csak ez az alkalmazás utoljára tavaly volt frissítve.
A telón android 6.0.1 van. ha nem igazították hozzá rendesen nem biztos, hogy tökéletes lesz.Az öcsém Samu Ace2 telójára feltettem a Zoipert. Azon még 2.3.6-os droid verzió van. A telón beépült a tárcsázóba. Ha kiválasztottam egy névjegyet, és hívni akartam, megkérdezte, hogy a Tárcsázóval, vagy a Zoiperrel akarom hívni. Nekem a 6.0.1-es droiddal ezt nem tudja.
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
nagyúr
lassított 4G neten simán működik,
érted a másikat, folyamatos a beszélgetés, de torzított, sercegő, monoton hangú a beszédhang, csak akkor javaslom, ha más nem működikpróbáld ki: denwa phone alkalmazással, 729-en kívül minden kodeket tilts le
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
embe
nagyúr
válasz KILLERLALA #23397 üzenetére
Ja nem írtam, a múltkor ismét feltettem a Zoipert, és végül maradt az. A bluetoothos autórádióval szuperül együtt működik.
Ez a G.729-es kodek hoz érzékelhető változást?Nekem ennek a Betanak a dizájnja jobban bejön. Próbálgatom.
-
KILLERLALA
tag
Feltettem, de le is töröltem !
A régi jobb szerintem !Fontos:
Eddig senki nem írt róla, de jobb ha tudjátok !
Zoiper-ben van egy menü, amiben alapként be van állítva az " automatikus hangerő " !!!
Na azt gyorsan ki kell kapcsolni !
Nem tudom mihez viszonyitja az erősséget, de nekem hangosabb a beszéd amikor kikapcsolom !Üdv:Laller
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Az új Zoiper Beta-val van valakinek tapasztalata?
-
amstro555
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget! Valamiért nem kapcsolja össze a hívószámot és a névjegyzékben található nevet a telefon bejövő voip hívás esetén. A szám megjelenik a kijelzőn, de a név nem. Illetve a szám is fura formátumban jelenik meg: 0619876543@ip_cím. A hívásnaplóban már jól szerepel. Mi lehet a gond? Android 4.4.2 KitKat (SM-G357FZ), gyári menübe telepített sip voip kliens. (korábbi ötlet nem jött be: +36 v. 0036 és a gmail)
Köszi! -
joelke HU
senior tag
válasz #79335424 #23355 üzenetére
Vonzó lenne, de ahogy nézem a vezetékes hívó mostmár 9 Ft a telenornál. Ennyiért már nem éri meg mert a stuntcalls tarifáival már 12 Ft felett járok. Ellenben látom van ilyen perccsomag a telenornak és az is bármely irányba 9 Ft. Vagy 6-7 Ft-ért ott a callback. Annyi blues netem mindig van 2G-s terepen, hogy azt elindítsam.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
kazan23
aktív tag
A gyári tárcsázóban nem tudom megadni úgy, mint a mobilevoip-ban, vagy hasonló app-okban.
Ha megadom a honlapon a beállításoknál, akkor természetesen mindenhol azt használja.A kérdés így hangzana újra: Hogyan állíthatok be két különböző telefonon két ID-t az alap android (5.0.1)tárcsázó "internetes hívás beállításainál" ugyanúgy, mint a mindkét telefonon futó pl.: a mobilevoip appban?
-
-
4Grider
nagyúr
Pl. azt, hogy vannak olyan díjcsomagok, amiben vezetékes számot ingyen vagy igen olcsón hívsz. Ellenben mobilt drágán.
A publikus ajánlatok között is van olyan vezetékes irány, amit 10 Ft alatt hívsz percenként. Ahhoz hozzáadva a voip 3-6 Ft-ját, még mindig kedvezőbb lehet a hívásdíj, mint a mobil hívásirány. Ráadásul a local access elég jó minőségű, ott nem függesz a mobilnet minőségétől. -
KTU
addikt
válasz kazan23 #23380 üzenetére
Weben belépsz,
settings fül,
SIP server access: Enable,
lentebb a Phone numbers-nál bejelölöd hogy melyik számot küldje el.(#23379) fa4hu:
Igen, az adott mobilos csomag vezetékes hívás áráért.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
kazan23
aktív tag
válasz outdoor #23374 üzenetére
Sziasztok,
Annak ellenére, hogy MobileVoip app-ot használok hosszú évek óta, gondoltam, teszek egy próbát egy általam régóta mellőzött fícsörrel, hogy a telefon tárcsázójából a hívásindítás előtt döntöm el, hogy gsm-et, vagy voip-ot választok. Minden rendben is lenne, de nem jelez CALLER ID-t. Nem találtam lehetőséget a megadására. (természetesen MobileVoip-ból semmi gond (Samsung S4A 5.0.1 Lollipop).
Valami ötlet? Vagy ez van?Névjegyzék/Tárcsázó (szóval ahonnan rendesen gsm hívást indítunk) ->
Beállítások>
Hívás>
Internetes hívás>
Hívási fiók beállításai>
INTERNETES HÍVÁSOK>
Internetes hívási fiókok>
SIP-fiókok
...kiválasztom...
További beállítások>
Azonosításhoz használt felhasználónév* vagy Megjelenítendő név**.
Ezek jól hangzottak, de semmi közük a hívóazonosító elküldéséhez.* ha üresen hagyom, vagy a freevoipdeal-es felhasználónevemet beírom, nincs gond, de bármi mást írok ide, aakkor logikusan hibaüzenettel nem indít hívást
** Amit ide írok, azt meg a hívásindítás előtt írja ki nekem, ha választani akarok pl.: "FreeVoipdeal_naggyonolcsó" a Telekom HU alatt[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz hgabor19 #23360 üzenetére
Vajon ez áll amögött, hogy a Zoiper olyan sokat hibázik?
Elindítja a hívást, esetleg fel is veszik, és kész, se kép, se hang, és letenni sem lehet. A Zoiper bezárni sem, csak Kényszerített leállítással.
Ilyen a Zoiper?
LámaZ: kell egy bizonyos rálátás. Vajon ez a 0,2c általános minden magyar mobilra'
Vagy hasracsapásszerűen néha 1 egész cent?[ Szerkesztve ]
A proper digital assistant could be my best friend
-
gorbep
senior tag
Köszönöm, de ez semmivel sem olcsóbb mint a Telenor... Itt Veszprémben rendeződött a mobilnet anomália, ma már minden hívásom tökéletes volt...
Telenor adatjegyek( 1 hónapig érvényesek, a fordulónapig):
100 MB 500 Ft
500 MB 1000 Ft
1 GB 1500 Ft
3 GB 2500 Ft
5 GB 3500 Ft
10 GB 6000 Ft
30 GB 9000 Ft- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
outdoor
aktív tag
Megvannak még azok a Vodafone feltöltős csomagok, ahol ingyenes az internet, és a feltöltéstől számítva él fél gigabájt vagy 1gb egy hónapig? Vezetékes hívási kedvezményt is nyújt feltöltéstől egy hónapig. Azok elég vonzó csomagok voltak.
-
LámaZ
addikt
válasz gorbep #23231 üzenetére
Na, most találtam neked valami csábítót:
Miután telepítettem a Mobil Vodafone appot, kiderült, hogy a feltöltőkártyás ügyfeleknek vannak mobilinternet ajánlataik a beszélgetés mellé:
100 MB/hó - ha megújuló, akkor 600 Ft, ha egyszeri, akkor 750 Ft.Elérhető opciók:
Havi 100MB; 600 Ft-tól
Havi 500MB; 1 200 Ft-tól
Havi 1GB; 1 500 Ft-tól
Heti 100MB; 300 Ft-tólSzerintem, ha elfogy a megrendelt adatmennyiség, lekapcsolják a villanyt.
Mi kell még?
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Hát, nem tudom.
A +36 stb.-vel működik, de már nem 0,2 cent/percet mond, hanem 1 cent/percet.Ezzel sikerült:
+3618088122,,+36...[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
milenda
tag
válasz KurtCobain #23365 üzenetére
Így van. És a hívni kívánt szám végére # is kell. A gépi nyanyát kikerülni nem lehet, csak belefojtani a szót.
-
LámaZ
addikt
Na, álljunk meg, itt valami nem tiszta! Senki nem veszi fel, csak kicsöng.
A Dellmont HU-s behívószáma:
003618088122
utána jön a két vessző, majd a hívni kívánt szám.
Mi ennek a pontos formátuma, mert a 06..... nem működik.
Be kell írni előtte még a 00-t is?
Tehát, pl.:
00061xxxxxxxxxxx budapesti szám
0020xxxxxxxxxx mobil szám?Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Re: Local Access
Kipróbáltam.
Beírtam a telószámot annak rendje és módja szerint.
A budapesti központban felvette a robot, de a két vessző után vette a hívott számot, és kapcsolta, de előtte azért annyit tudatott velem, hogy a percenkénti ár 0,2 cent. Az pedig kb. 6½ Ft. Fel is hívta a számot, de épp nem volt otthon az ismerős, így nem vették fel.
Én mindenesetre jobban szeretném, ha nem lenne a robot telefonoskisasszony dumája, hanem egyből menne minden.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
hgabor19
aktív tag
válasz KILLERLALA #23361 üzenetére
Ok, köszi, kipróbálom.
A Bria alapból 900-at rak be.Lehet ez túl sok, mert most azzal küzdök, hogy beregisztrál, tudok telefonálni.
Aztán X idő után telefonálnék újból, ugyan kicsöng, de végül a végén amikor felveszik, süket a fón.
(és ilyenkor már tudom hogy gagyi lesz a hívás mert megváltozik a kicsöngés hangja)Feltételezem ez ilyen újraregisztrálós hibácska lehet.
-
hgabor19
aktív tag
Dellmont klónoknál Ti mennyire állítjátok a SIP újra regisztrálás idejét?
Hány mp a jó beállítás? -
outdoor
aktív tag
válasz lugosi #23357 üzenetére
Régebben használtam. Erősen hardverfüggő. Pc-ről nem volt jó, a hangminőség, de például sohasem szakadt meg a hívás, stabilabb volt az egész. 120 perces hívásokat is zokszó nélkül levezényelt. Androidról jobb lehet a hangminőség, de bizonyára csökken a stabilitás. Inkább az áraikkal van gond, kevésbé versenyképesek.
A másik, hogy már alig használ valaki skypeot. Pedig a voice volt a nagy erénye, csak nem sikerült jól az integráció a mobil eszközökkel, telefonkönyvvel, stb. Az androidos skype app pedig eleve a kamerához nyúl, ahányszor csak elindul. A microsoft vette meg, ugye?A proper digital assistant could be my best friend
-
outdoor
aktív tag
válasz 4Grider #23284 üzenetére
Ha butafonról indítom a Local Access hívást, és a sim kártya száma, amiről a hívást indítottam, több Dellmont fiókba van regisztrálva, meglehetősen eltérő díjakkal, akkor a Local Access hívást melyik fiókomhoz rendeli a központ?
Az egyes országokban hívható Local Access központok számai esetleg megvannak egy listában? Kint munkahelyről úgyszintén díjmentes az egész. Külföldi szám hívható voip áron, azaz hazatelefonálhatunk internet nélkül voip díjakkal.Habár idegen számról indítva a hívást rejtély, hogyan kötné össze a Dellmont központ abszolút bármelyik fokkal.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz joelke HU #23352 üzenetére
Kitűnő a Local Access, köszi, KTU. Például ha ingyen hívok butafonról vezetékest, akkor csak a Local Access kapcsolási díjjal kerül többe a hívás, mint ha Zoiperezek. Hosszabb gyalogúton, túrán nagyon nem mindegy, hogy pazarlom-e az energiát 4g-n, esetleg nem is tökéletes hívással. Esetleg jobb is a GSM kapcsolat, mint a 3g vagy 4g.
Mesteri a Local Access.A CallBack csak internetről indítható? Van kapcsolási díja? A Vodafone-nál volt régebben vezetékes másodszám. Hívhatták azt is, és kicsöngött ugyanúgy a mobilon, mint a sim kártya saját 70-es száma. Ha még mindig lenne ilyen lehetőség, akkor SipDiscounttal bármikor használhatnék CallBack-et ingyen. Csak mi értelme, hogyha csak internetről lehet indítani a Callback hívást? Úgy van értelme, ha a Dellmonton regisztrált telefonszámom sim kártyája nem az androidos készülékben, hanem egy butafonban van, és az androidon egy másik sim kártyával internetezve elindítom a CallBack hívást, az kicseng a butafonon, és a voippal azonos díjakkal beszélek butafonon, végtelen akkumulátorkapacitással.
Ennek látszólag korlátos az értelme, de valójában külföldön, ingyenes internetes sim kártyával, túra közben, elindítható egy szükséges nemzetközi hívás minimális adatforgalommal (a sim kártyán napi 20mb internet ingyenes), és az egész beszélgetés folytatható lemeríthetetlen butafonon plusz díj nélkül, legalábbis ameddig a Vodafone ingyenes 60 perces roamingja tart. Ráadásul kinn a természetben nagyobb eséllyel indítok el egy CallBack hívást, mint hogy interneten, esetleg menet közben, hegyek között árnyékolva zavartalanul és jó minőségben végigbeszélnék húsz percet voippal vagy sippel. GSM-en már inkább. Mindaddig ingyenesen, amíg vezetékes számmal is kicseng a Vodafone.Hazai körülmények között is lehet értelme az ingyenes CallBack-nek vezetékes hívószámmal a Vodafone jóvoltából, ha pédául wifin indítok el egy hívást, de a hívás alatt elhagyom a wifi hálózat helyét, és folytathatom a hívást Szentgotthárdig bárhol a túróban, ahol van GSM hálózat, de nincs internet.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Victoryus94 #23351 üzenetére
sima voip hívásnál. de buta telefonról indított local acces-nél nem azt írja ki, amiről indítóm a hívást? hisz az a szám alapján azonosít be a delmont.
-
vg
addikt
Minden este szoktam beszélni androidos mobilvop-al(eddig mindig frissítettem), ma feltettem a régebbi 4.63 verziót és bár kicsit csúnyább mint a legújabb verzió, szerény véleményem szerint jobb a hang és gyorsabb is a reakció idő.
-
aktív tag
-
joelke HU
senior tag
Ez a local acces dolog még mindig nem világos teljesen számomra. Mármint az a része, hogy buta telefonról hogyan kivitelezhető. Az addig oké, hogy a névjegyzékbe így mentem a számot: 0036123456,,0036123456 Az első szám a Delmont pesti száma a második amit hívni akarok. Na de a Delmont honnan tudja, hogy a hívásdíjat az én regisztrált fiókomról kell levonnia? Vagy a központi számon amiről továbbkapcsolnak ott meg kell adnom valami azonosítót? Pontosan mi történik miután elindítom a hívást? Automata fogad és aztán...?
hgabor19
Ez a Skype Out korlátlan HU mennyibe fáj?
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
Ön nyert (vagy veszített, nézőpont kérdése)!
(#23338) togvau
Ha a VoIP szolgáltatódtól kaptál telefonszámot is, akkor igen, lehet hívni kintről is.
Ha csak egy e-mail vagy náluk, akkor is lehet hívni webes felületen, akárcsak a Skype-os vagy más csetelős alkalmazásokban.
Én arra még nem jöttem rá, hogy mobilos appból hogyan hívjak egy Stuntcalls-os felhasználót a beceneve révén, de nincs is ilyen ismerősöm.Legyen minden jó!
-
togvau
senior tag
Ezeket a dellmont klónokat lehet valahogy hívni normál telefonról? Vagy csak 1 irányban működnek?
hitler, sztálin, micro usb
-
KTU
addikt
válasz togvau #23336 üzenetére
Van T-mobile számom is, kikapcsoltam.
Felhívtam Stuntcalls PAP2T-ről,
félpercig kicsöng, aztán mondja be a hogy "a hívott szám nem kapcsolható".Telenor és Vodafone számommal megismételtem, ezeknél egyből jön a szöveg: "a hívott szám nem kapcsolható".
És valóban nincs köze a viberhez.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
togvau
senior tag
voipblazerrel hívtam valakit, SIP-el is, meg mobil appal is próbálva. Kicsöng, de nem veszi fel. Erre kipróbáltam a hagyományos mobilszolgáltatóval, és "a hívott szám jelenleg nem kapcsolható...".
Szóval a voipblazer cseszik jelezni, hogy ki van kapcsolva a hívott telefonja... ezdegáz.hitler, sztálin, micro usb
-
hgabor19
aktív tag
Dellmontos szolgáltatóknál van esetleg túlhasználati védelem?
Mert úgy néz ki sikerült egy vezetékes számot "kiütni", annyit próbálgattam a VOIP beállításokat, és hívogattam az itthoni számot.
Mennyi idő után oldhatják fel a blokkolást?
Más számot tudok hívni, ezért gyanítom hogy van vmi védelem. -
KTU
addikt
válasz allfinanz #23329 üzenetére
Így van ahogy leírod.
De eddig a Telenor hálózatán Kecskeméten autózva végig VoIP telefonáltam, akár tizen- vagy huszonakárhány kilométert, csak és kizárólag 4G-n.
Kivéve az utóbbi napokat.Sajnos most egy helyben állva sem volt használható a Telenor hálózat.
[ Szerkesztve ]
-
hgabor19
aktív tag
válasz peter889 #23324 üzenetére
Skype hangminősége több, mint jó.
Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom vele. (4G mobilneten is)
Ha sokat beszélsz, akkor megérheti a havi korlátlan HU vagy EU(csomagfüggő) Skype Out előfizu amivel mobilt is lehet hívni.És be tudsz regisztrálni tetszőleges, akár mobil hívószámot is, mint CLID. (24 óra az aktiválás)
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
A voip vonal minőségéhez/stabilitásához alapvetően 3 dolog kell:
1., Jó, nem agyonterhelt voip szolgáltató
Ezt nem részletezem, egyértelmű.
2., Stabil internet kapcsolat
Legjobb a kis csomagkésésű vezetékes net, ha mobilnet, akkor kis késésű, folyamatosan/egybefüggően elérhető kell legyen. A 4G jelen pillanatban a legalkalmasabb, ha 4G only üzemmódot tud a telefon, akkor még jobb. 3G only is többnyire (95%<) használható, bár egyre több helyen túlterhelt, nagy csomagkésések/szakadozások időnként előfordulnak. A Telekom 3G hálózata nem elég összefüggő. 2G nem/kompromisszumokkal ajánlott, mivel ott az adatátvitel csak másodlagos és relatíve nagy csomagkésésű.
3., Szabad és/vagy priorizált erőforrásokkal rendelkező telefon.
Magyarul a voip program használata során legyen elegendő szabad memória és processzoridő, ne induljanak el a háttérben magasabb prioritású programok, vagy ha igen, azokat a telefon bőven bírja erőforrásokkal. -
KamuMazsola
őstag
A Viber is internet alapú hanghívás, tehát voip, szóval jó helyen vagy.
Jómagam vagy három éve kezdtem használni a vibert. Mostanra a hangminősége több mint elégséges, inkább jó. A feleségemnek és nekem is telenor mobilnet van az androidos dualsimes telón. Én a telenor klikk 1GB-ot használom 1500 Ft három hónapra aztán kártyacsere, így 6000 Ft egy évre és általában nem fogy el a netkeret, persze itthon wifizek. Mivel a Viber out elég drága, mobilvoipot használok voipblaser accounttal, de ennél van már olcsóbb is.Üdv.: KamuMazsola
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy ha két hordozott okostelefon között valósítunk meg internetes, ingyenes (pl. Skype, Viber, stb.) telefonkapcsolatot, elérhető-e jó és biztonságos hívásminőség?
Tehát, hogy csak a mobilnetért kelljen fizetni, ne akadozzon a vonal, legyen olyan, vagy majdnem olyan stabil, mint a normál telefonhívás.
Ha igen, hogyan, mennyiért és milyen szolgáltató által?Köszönöm szépen előre is.
Bocsánat, ha nem a megfelelő topikban kérdezek, de nincs most energiám kibogarászni a legmegfelelőbbet.
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
Ma hívott engem valaki, akinek telekomos csomagja van vezetékesen. Egyszer vagy kétszer kihagyott, azt hittem én hívtam őt voipon. ☺
Legyen minden jó!
-
hgabor19
aktív tag
Nagyon félre...
És szerintük minden okés.
2 órája sincs hogy visszahívott egy hálózat üzemeltető szaki. Kicsit nehezen értettük meg egymást.
Először a B20 hiányos telefonomra fogta a gixert, aztán amikor mondtam hogy van egy B20-as MiFim is,akkor már próbálta kitalálni mi is lehet a gond.
Végül annyiba maradtunk, hogy használjam az online APN helyett a net APN-t.
(a flottakezelő persze meg azt mondta használjam az online APN-t, tehát rosszul tudta)
Aztán faggattam kicsit erről arról végül kiderült hogy a net APN kap publikus IP címet.
Eddig ezt nem nagyon tudtam, és nem is reklámozták.
De VOIP szempontjából az nem egy rossz dolog...Majd holnap kipróbálom a VOIPozást net APN-en.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Végül is ja.
Az eddig működő Telenor 4G használhatatlan.
User error,
hogy próbálom használni.______________________________________Felszabadul egy Alfa-11 a környezetembe,
gondolkodtam rajta hogy megtartom.Már nem gondolkodom rajta.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz hgabor19 #23308 üzenetére
Rosszkor kezdtél el VoIP-ozni a Telenor hálózatán.
Valamit nagyon félrereszeltek.Ma pl. olyan sz@r volt a Telenor Ballószögből Kecskemétre, ill. Kecskeméten Széchenyi, központ, és visszafelé, 32kbps netrádió olyan szinten akadozott hogy hallgathatatlan volt.
CallCentric, Fonio hívásoknál én alig halottam valamit,
a másik fél kiválóan hallott.
Letöltés sebessége gondolom a nullához konvergált.
Nem lassított net, van még vagy 500MB-om.
Ezeken a helyeken eddig végig tudtam telefonálni, nagyon jó minőségben, 1 hívás végig.Voda kártyát már múlthéten rendeltem, de még nem ért ide.
ŐŐŐ most jut eszembe lehet engedélyezni kellene a 3G-t a telefonomon.
Csak a 4G-s frekiket engedélyeztem.
Eddig ez nagyon jól működött.[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
válasz hgabor19 #23308 üzenetére
Beszelgetes kozben toltesz-e le valamit? Nekem eleg ha telefonalas kozben elkezdunk valamit letolteni es mar rogton hallatszik a minosegen... Amugy meg az is lehet, hogy nem a te keszulekedben/vonaladban van a hiba, hanem a dellmont altal hasznalt route nem megfelelo, arra viszont mar tenyleg nincs rahatasod.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Zeki
nagyúr
válasz hgabor19 #23307 üzenetére
Az összes dellmont klón oldal sip-je csereszabatos egymással. Tehát a megavoip helyett lehet telbo , stuntcalls, vagy bármi, amelyiknek van sip szolgáltatása. Azt hiszem a voipyonak nincs.
Ezek a dellmont klónok :
http://progx.ch/home-voip-prixbetamax-3-1-2.htmlDe nekem anno nagyon bejött a viszonteladós SIP szerver, amit az olcsomobilhívas vagy a phoxcall is használ. Azokon nem mennek a klónok.
Amúgy a Nokia E52 olyan volt mintha SIP célhardver lenne 3G-n. A klónok is jól mentek vele.
Az asszony ájfón 5c-je is olyan, hogy mindig baba amikor a 4G-n mobilevoip telefonál. De még a whatsapp is.[ Szerkesztve ]
-
hgabor19
aktív tag
válasz Stanlee #23306 üzenetére
Most pl a legutóbbi hívás ilyet produkált:
Data received
-Lost 0(0%)
-Discarded 0(0%)
-Jitter 2,2msData Sent
-Lost 0(0%)
-Jitter 0msPing a sip.megavoip.com serverre 50-60ms
Ennek ellenére itt-ott beszaggatott a beszélgetés.De ez lehet betudható a még mindig tartó Hipernet anomáliának.
Szombat óta sem akar normálisan működni. -
Stanlee
őstag
válasz hgabor19 #23293 üzenetére
Az esetek tobbsegeben novekszik a ping. Engem a jitter erteke jobban erdekel(ne), mivel abba tobbfele dolog is beleszamit. Ha rossz a jitter erteke, akkor lehet, hogy van alacsony es magas ping erteked az adott szerver iranyaba, ill. a csomagok sem erkeznek meg idoben, pedig VoIP eseten pont a folytonossag lenne a legfontosabb. Szoval inkabb legyen a ping folyamatosan 50 ms, a jitter meg kozelitsen a nullahoz, mert akkor meg mindig jobb a hivas minosege, mintha lenne egyszer 20-as, eygszer meg 100-as ping-ed.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Ajándékok
aktív tag
válasz 4Grider #23299 üzenetére
Nem tudom ezt kérdezed-e, de tud működni headsetként vagy rá lehet kötni headset-et.
Panasonic KX-TG7871CineDOG1: "Gondolom ha egy telóban alapértelmezett sip hívás, akkor talán működhet." Nekem ez is jó lenne. Hogy kell csinálni? Verizon-os LG G2 telefonról van szó.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest