Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz interstate76 #16110 üzenetére
A blue mobilnak van 4 GB-os csomagja kb 4 ezerért, azt lassítás után is jól lehet használni (128kbs).
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
KamuMazsola
őstag
Tegnap regeltem a voipblazer-re, tettem rá 10 eurót. Ennek van felhasználási ideje, vagy amíg el nem fogy? Kétkártyás mobilon használom, az egyik kártyával regeltem, működik akkor is, ha a másik kártyáról megy a net?
-
KamuMazsola
őstag
Nekem inkább a blue mobil korlátozott net kavar be, van hogy megszakad, de amit akartam el tudtam mondani. A szakadástól eltekintve jó volt a hangminőség.
-
KamuMazsola
őstag
A mobilevoipban van olyan lehetőség, hogy a hívott félnél jelezze a számom. Kérdésem, hogy pl az asszony számát is beállíthatom?
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz tibor23 #16425 üzenetére
Ilyen, meg hasonló okokból térek át a voip hívásokra, igaz még az elején vagyok. Annyi már biztos, hogy mindegy hogy melyik szolgáltató hálózatán lóg az a szám amit hívok, egységes és jóval olcsóbb a percdíj. Ha jól számolom mobilt nettó 1 eurocentért hívom percenként, ami nem egészen bruttó 4 Ft/perc, a vezetékes meg a fele. Eddigi tapasztalatokat a mobilevoip appal és a voipblazer "szolgáltatóval" szereztem. Még keresem a tökéletes és olcsó netet hozzá, a bluemobile 32/32 kbps korlátozott sebességű netje nekem nem alkalmas erre. Eddig úgy néz ki, hogy amig tart a havi netkeret addig tökéletes, de aztán a korlátos net le-leszakadozik a hálózatról, nincs folyamatos netkapcsolat. Most majd a telenor klikket és az azt követő korlátozást fogom tesztelni. Míg egykártyás mobilom volt nem jelentett gondot a telenor lassítása.
-
KamuMazsola
őstag
Az a viber-in kapcsoló a kezdetektől ott van. Én kikapcsoltam, frissítés sem kapcsoltam be eddig.
A mobilevoip hangminősége nálam akkor szokott rossz lenni, amikor elfogy a netkeret és lassitva vagyok. Illetve wifin volt már olyan is mintha gyorsítva beszélt volna a másik fél.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
válasz Dluinet #16572 üzenetére
Az mit jelent, hogy egy évben csak kettőt érdemes saját névre? A továbbiakkal mi lesz? Pl tiltják, vagy van valami limit?
Nekem a blue nem jött be, szakadozott a net, most vettem liciten 3 telenoros. Úgy tapasztaltam nálam az stabilabb még a korlátozott sebességgel is. Voipra használom főképp.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
válasz Dluinet #16576 üzenetére
Tegnap aktiváltam két telenor simet, direkt rákérdeztem, hogy hány darabot lehet egy előfizető nevére aktiválni és azt mondták nincs korlátozva. Tehát most a nevemen van egy előfizetés, két praktikum plusz net, egy praktikum plusz net mini expressz és két praktikum ász expressz. A családban használjuk netre, viberre, és voipra.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
Én hirtelen elgondolásból a voipblazer-re töltöttem 10€-t, ami bruttó 13,valamennyi lett, majdnem 14. Magyar reg, nekem még így is megéri, egy hónap alatt nemegész 1 eurót telefonáltam el.
-
KamuMazsola
őstag
válasz _kullancs_ #16769 üzenetére
Bluemobile-os kártyával működik a mobilevoip, az is a telekom hálózatát használja.
-
KamuMazsola
őstag
Vettem én is egy net&roll teszt kártyát. Nem tudom, hogy csak nekem van problémám a telekommal, vagy más is tapasztalta, hogy a telekom hálózatán nem megy a voip. A Viber sem a mobilevoip sem, ill a net amikor H+ ról 3G re vált van ugyan net, de hálózati kapcsolat hibát jelez a böngésző. Telenoros kártyával meg semmi gondom. Próbáltam bluet is, ugyan az a hiba. Más tapasztalt ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
válasz bicajoskema #17880 üzenetére
Még egy dolog a lassított nettel kapcsolatban. Nekem a telekom nettel lassitva egyáltalán nem ment a voip, telenor lassított nettel meg tökéletes. Vodát nem próbáltam. Másnak tudom megy rendesen a telekom net, de úgy látszik nálad is ez a probléma. Én mobilevoipot használok voipblazer-rel.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
A wifinél megnő a ping idő, ez függ a router pillanatnyi kihasználtságától is.
4G-t nem próbáltam, 3G-s a telóm. Thl T6 Pro. Nekem nem a lassított nettel volt gondom, hanem a telekom/blue nettel. Valamiért nálam nem ment a voip, sem a viber, sem a face hanghivás, míg másik szolgálató hálózatán még tökéletesen megy lassú néztek is. Nem az egyik szolgáltatót akarom lehúzni a másik előtt, csak mint érdekes tapasztalatot írtam meg.[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
Én csak mobilon használom és csak egy loginnel. Keveset telefonálok. Április óta a 10€-s keretemből még több mint 8€ van. Így azt hiszem mindegy, hogy frissítem-e, vagy sem. Várok pár napot, ha nem panaszkodik rá senki, frissítem.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
De akik itt voipozunk, szerintem pont ezért. Tőlünk akár degeszre is kereshetik magukat, de nem rajtunk! Egyelőre kezdő voipos vagyok mobilevoip voipblazer kombóval.
Media5-öt tudok használni voipblazerrel? Másik kérdésem, valaki említett fentebb ingyenes voip ellenörző lehetőséget, azt hogyan tudom használni, gyakorlatilag 0 angoltudással?
-
-
-
KamuMazsola
őstag
A mobilevoip programmal most csináltam pont egy teszthivást. Visszahallgatva a saját hangomat, igen jónak tűnt. Vibert is teszteltem, az is szintén. Mindkét esetben 4G mobilnettel, mobilevoip esetén a mikrofon alapbeállításon.
(Android 4.4.4, 6752 proc, 3GB ram.)Nem tudom, hogy jobb-e mint egy GSM hívás, de nem is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
Nem tudom mi lehet a baj nálad.
Nekem most sikerült a media5 appot működésre bírni. Buszon utazva végeztem a teszthivást alapbeállításokkal. Ez is ugyanolyannak tűnt. Használható, de nekem nem tűnik sem jobbnak, sem rosszabbnak. Egyenlőre marad ez is, de a mobilevoip eddig jó volt az lesz az elsődleges.
Viszont csinálok még pár teszthivást headsettel is, meg kikapcsolt másodlagos mikrofonnal is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest