Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe123
senior tag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Én sem tartom valószínűnek, hogy a Digi beáll kartellezni, a többi területen sem tette.
-
embe
nagyúr
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Emlékszem amikor megjelentek itthon. Egy fotós boltban árulták az előfizetésüket nálunk. Akkor még nem volt ilyen csicsás bemutatótermük, csak kis üzletekben bújtak meg, és ott árulták az előfizut. Bementem megkérdezni, hogy olyan cégnél dolgozok, hogy a másik két szolgáltató ad flotta kedvezményt. Azt mondta a haver eladó csaj, miután utána kérdezett, hogy a Voda olyan nagy cég hogy nincs szüksége ilyen trükkökre az ügyfélfogás miatt. Enélkül is letarolják a piacot...... Hát.....

-
KILLERLALA
tag
válasz
joelke HU
üzenetére
Ezen írásom minden betűje magán vélemény !
Megszületése egyéni látásmódom, és hallomásaimra alapul !
Aki ezt nem tudja elfogadni, vagy nem tud vele azonosulni, kérem ne olvasson tovább !
Szóval, kedves joelke HU !
Részben igazat adok neked ! A voda sajnos beállt a sorba, meg is kapta érte a jutalmát !
Nekik van a legkisebb előfizetői bázisuk idehaza !
Meg is érdemlik ! Ha már az elején oda teszik magukat, talán ma már más lenne a helyzet !
El kellett dönteni az elején mik-kik lesznek !
Uralkodók vagy alattvalók ! Ők az utóbbit választották ! ( Sajnos )
A hazai piac rendkívül árérzékeny ! Kevesen váltanak szolgáltatót, ami nem is csoda, ha mindenhol egy kaptafa az egész, akkor meg minek ???
A Tréémobil és a Telenyomor csak röhögött a Voda impotens viselkedésén, hisz nekik ez volt a legjobb verzió!
Kicsit most a Voda beleköpött a levesbe a TUTI csomaggal , de szerintem ez már késő !
Voltak hírek, miszerint a Voda kivonul, s a Digi megvette volna, de ez valamiért nem jött össze, ezért is ül több éve a Digi a frekin. Beadták neki a copo álarcot.
De most saját hálózaton valami lesz, amiből majd kifejlődnek ! ( Remélem )
Nem hiszem, hogy beállnak majd a kartell csapatba, Romániában is okoztak pár álmatlan éjszakát a konkurenciának ! -
joelke HU
őstag
Egyre jobban mozgatja a fantáziámat a Local Access-ben rejlő lehetőségek. Ha jól látom telenornál a vezetékes hívó már 9 Ft. Ugye? És egy hívás csak 60 perc lehet valamint van kapcsolási díj is. Na már most a bluenál van lehetőség két kedvenc számot beállítani szintén 9 Ft percenkénti díjra. Mit gondoltok ha ennek a Delmont pesti számát adnám meg kedvencnek, akkor mehetne vele az LA-s butamobilon?
-
joelke HU
őstag
Nem egy rossz dolog, de trükkös.
-
embe
nagyúr
Mi ez az új Telenor 9 Ft.-os percdíj amit most Vodát fikázó módon reklámoznak? Kerestem, de nem találtam.
-
joelke HU
őstag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Na erre befizetek. A Vodafone érkezését is mennyire vártuk, aztán mi lett... Majd szépen ez is beáll a kartelbe.
-
embe
nagyúr
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Ejjj! Lennék én ügyfél, csak az a fránya 10 km. távolság..........
-
embe
nagyúr
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Vajon ez milyen szolgáltatás lesz? Csak DIGI ügyfelek vehetik igénybe?

-
Zeki
nagyúr
válasz
KILLERLALA
üzenetére
NA EZ MÁR VALAMI!
Kár hogy még 5 hónap.
-
KILLERLALA
tag
-
embe
nagyúr
Ez a javasolt YourDialer és a mobileVOIP csak nekem tűnik nagyon hasonlónak? Szinte ugyanaz a kezelőfelülete.
-
embe
nagyúr
válasz
Victoryus94
üzenetére
Tudom.
De a kérdező nyilván nem erre a fizetős Viber outra gondolt, mint ahogy később írta is. -
embe
nagyúr
válasz
Herbali
üzenetére
Azért jobb mint a Viber, mert nem szükséges hogy a hívott fél telefonján fent legyen akármilyen kliens program. Viberen kesreztűl csak olyan személyt tudsz hívni, akinek a telóján szintén telepítve van az alkalmazás
A legjobb ha a kettőt kombinálva használod. Akit tudsz ingyen hívod a Viberről, akit meg nem at pár forintért voip-on keresztül. -
Nem a böngészőn belüli használatra gondoltam, hanem az ilyen megoldásra például, ami teljesen külön működik, itt sem kell böngészőben belépni a FB-ba, hogy használd.
Mondok egy példát: a YT-on megnézel egy videót böngészőn belül. az sokkal jobban terheli a rendszert, mint ha ugyanazt külön kis programmal játszom le. Nem fut minden egyszerre a böngészőben, ha összeomlik a böngésző, visz mindent, nem utolsó sorban, a böngészőn belül védtelenebb a dolog, mint ha külön kis tálcára ülő programmal csinálom ugyanazt.
-
LámaZ
addikt
Ez viszont tényleg mehetne az Összefoglalóba:
Fiók beállítása bonyolultabb appoknál
PéldaAccount name: Stuntcalls
SIP server: sip.stuntcalls.com
SIP User ID: LámaZ@stuntcalls.com
SIP Autentication ID: LámaZ
Paswword: **********
Voicemail User ID: +3611111111 (ez micsoda: a hangpostafiók telószáma?)
Display Name: +3611111111Ez az utolsó lényegében a Caller ID (Hívófél azonosító szám), de ezek az appfejlesztő srácok csinálnak ilyeneket, hogy ti. a hasukra ütnek, és beírnak oda valamit, nem azt, amit megszoktunk.
Érdekesség!A Groundwire-t 5000 ember töltötte le, és az ára 2000 Ft.
Mennyit kerestek a fiúk? Igen, eltaláltad, 10 millió Ft-ot!
(Nem számítva egyéb bevételeiket) -
LámaZ
addikt
-
válasz
Dluinet
üzenetére
Le voltam lassulva, csa a MegaVoip és a többiek oldalán néztem a desktop változatokat. Köszönöm, hogy felnyitottad a szememet!
Ma nem gondolkodtam Linux alapon valahogy, de ahogy írtad már látok is megoldást! Valamelyik csak jó lesz. A Skype a jelenlegi Mint 17.3-al nem akart összejönni eddig, de van épp elég disztró a gépen, valamelyik csak megeszi ezeket a klienseket is...

-
joelke HU
őstag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Amit még érdemes hozzátenni:
Az elsö hònapban a Havi megùjulò 500MB szolgàltatàst dijmentesen, màsodik hònapban fél àron, harmadik hònaptòl teljes àron hasznàlhatod. Vodafone
-
válasz
lugosi
üzenetére
Biztosan többet tud, bár egyelőre ez a működő voipos dolog is elég, de nem ezt bánom, hanem, hogy lusta voltam előre utánajárni ennek a megoldásnak, így egy délelőtt féléves voip díjat eltelefonáltam! A lustaság árát jócskán meg kell fizetni....

Az még zavar kicsit, hogy desktopra nincs Linuxos kliensük, mint ha csak az USA létezne oprendszer fronton.... Win, Mac
Ha valaki tudna olyan voip klienst, ami fut Linux disztrón is, azt megköszönném!
-
KTU
addikt
"telenor klikk megszünt,tehát arra nem aktiválhatsz"

Nem szünt meg, a
Klikk 1 GB promóciós időszak Egyszeri díj 1500 Ft
Van olyan kártyám amire még nem aktiváltam, és arra most is megrendelhetném,
él a lehetőség.
"telekom ad 490ért feltöltőkártyát(vele az 1gigát),csak éppen föl kell töltened
minimum kétezerrel"
Tegnap rendeltem T-mobile kártyát, hétfőn érkezik.
Nem kell feltölteni, akkor is elérhetőséget biztosít 1 évig,
És él az 1GB 2 hónapra,
sőt 12 x 10 perc beszélgetést is kapsz havonta, igaz csak saját hálózatba."önálló második simként-kártyaként funkcionáló adatkeretet keresek"
A Telenor és a Vodafone biztos működik, használjuk.
A T-mobile sim-ről hétfőn tudok biztosat mondani.Ha ezek nem jönnek be, flottás topik IQPRO.
-
& (#23521) Somatom
(#23544) zeon.huA Megavoip-ra regeltem és már tudtam is használni, kicsit fura a hang, de teljesen jól érthető mindkét fél.
Köszönöm a hatékony segítséget neked és mindenkinek, aki segített!

(#23539) LámaZ fórumtársnak külön köszönöm az igen használható 4 pontját!

kipróbálom majd ezt a módszert a kezdő Linuxosoknál, külön megemlítve az ötletgazdát
Mit nem lehet ezen érteni?
Ez lesz a kedvenc mondatom a topikunkban majd, az biztos...bár ha mindenki mindent értene, mert annyira egyszerű lenne, akkor nem lennének ilyen topikok sem.

-
meko1
tag
sorjában:először is köszönöm a válaszokat;aztán:
Mint én is írtam,a telenor klikk megszünt,tehát arra nem aktiválhatsz
a telekom ad 490ért feltöltőkártyát(vele az 1gigát),csak éppen föl kell töltened
minimum kétezerrel(beszélgetni 'baráti' percdíjért),a vodafon pedig nem önállóan
adja az adatkeretet,hanem meglevő előfizetés mellé
/az információk a szolgáltatók irodáitól,személyesen/
én pedig,mint írtam,önálló második simként-kártyaként funkcionáló adatkeretet
keresek-s amint kiderül,egyenlőre,ilyen nincs üdv meko1 -
KTU
addikt
válasz
KILLERLALA
üzenetére
-
KTU
addikt
-
KTU
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Groundwire főleg akkor hasznos, ha olyan SIP / VoIP szolgáltatónál regisztrálsz ahol hívást is tudsz / akarsz fogadni.
Mivel Push üzenetekkel kommunikál, ami nem meríti a telefon akkuját, ezt csak a Groundwire tudja.Persze akkor is hasznos lehet, több accountot szeretnél beállítani ki és bejövő hívásokra.
Nálam 4db van beállítva ki és bejövőre,
plusz 3 vagy 4db csak kimenőre.1db SIP / VoIP szolgáltatónál, 1db display telefonszám van beállítva, így többféle számon tudom kiküldeni a hívásaim.
-
KTU
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Display name-hez írd a felhasználói neved.
Sajna ez lemaradt.
De ahogy már írták, legegyszerűbb ha letöltesz egy Finarea alkalmazást,
Felhasználói név és jelszó, belépsz
Caller ID-nál beállítod a telefonszámod, - de akár itt is hozzáadhatsz -
És már használhatod is.Telefonszámok nemzetközi formátumba legyenek elmentve nálad.
pl.: 0036....... vagy +36..... -
-
KTU
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Regisztrálsz a legolcsóbb Delmont klónnál kereső, én álltalában az Usa-ban élő sógorom nevére regisztrálok
Az aktuális "best":
MegaVoip:
Hungary (Landline) Ft 0.313 Ft 0.397
Hungary (Mobile) Ft 3.125 Ft 3.969
Nincs kapcsolási díj!Account-ot feltöltöd, PayPal, bankkártya, stb.
Ezután,
Settings fül,
"SIP server access:" "Enable".
Lentebb "Add number", kitöltöd,
"Select type: Home" vagy "Mobile"
Verify gomb katt.
Következő oldal kiválasztod hogy szeretnéd megkapni a kódot:
"Verify by phone call" vagy "Verify by phone text message (SMS)" gomb.
Felhívnak a megadott számon, elmondja a számot,
vagy SMS-t kapsz,
ezt beütöd a következő oldalon.
"Next"Zoiper VoIP mobil (android) alkalmazás beállítása (PDF, ez épp a DIGI-é)
képekkel,
de a helyes beállításokat itt lentebb leírva találod, Delmont (Betamax) klónok esetén:A Szerk /Fiókok menü alatt válaszd a SIP fiók hozzáadását, majd állítsd be a következőket:
Fiók név: szabadon választható név
Szervercím: sip.voipblazer.com , ha más klónt használsz cseréld ki a nevet a 2db pont közt, az épp aktuálisra
Felhasználói név és Jelszó: amit regisztráláskor megadtál
A „codek beállítások” menüpont alatt kísérletezd ki épp melyik jó neked az adott telefonon, környezetben.Groundwire beállítása hasonlóképpen történik, nem részletezem

De itt egy YouTube videó a fiók hozzáadásáról -
palank
csendes tag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Már elég régen reggeltem, de mind1...Egyébként nem felvágásból mondtam,hogy az iphone-on minden müködik csupán a tapasztalataimat osztottam meg, és az is lehet, hogy a te androidos telefonod 3-szor többe került mint az én 5s-em amit használtan vettem...
-
Csak az 1-2. pontokat nem értettem.
Ezt a 4 pontos tájékoztatót leírhatnád a topik Összefoglalóba is, nem lenne ennyi kérdés. 
0. vásárolsz mobilnetet, - ezt a pontot nem értem, ha írtam, hogy van az előfizetéshez 1 giga net, akkor mit kellene még vennem??? Ja, leesett, felületesen olvastad a kérdező hsz-ét és kapásból lehülyézed!
Azért köszi, ezt az egyszerű pontokba szedett okítást kipróbálom az Abszolút kezdő Linuxosok topikjában is majd!
0. válaszd ki, melyik Linux disztrót szeretnéd használni
1. töltsd le a megfelelő disztró iso-ját
2. telepítsd a kiválasztott meghajtódra más oprendszer(ek) mellé vagy tisztán
3. használdMit nem lehet ezen érteni?
-
törölt tag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Fölösleges ennyire belemenni.. Regelt, gyorsan mondott egy "nagyot", ennyi.
-
válasz
palank
üzenetére
Nem annyira értek veled egyet.
Szifon (6s Plus ha számít), mobilevoip, browsercalls a fő voip nálam, és voltak minőségi problémáim vele. Nem használhatatlanság körüli, de volt minőségbeli hullámzás.
Pl skypeout esetén ilyen sosem volt (csak az árával nem vagyok kibékülve). Szóval a saját tapasztalatom szerint inkább a voip szolgáltató határozza meg a minőséget, mint a telefon oprendszere. Azért persze a hardvernek egy minimumszintet meg kell ütnie. -
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Dehogynem. Pl. az akkor debütált Ubuntu Remix, amit direkt netbookokra optimalizáltak. Csak az maradt ki a Canonical -nál, hogy az eee 1000h -ban egy olyan n -es Wifi modul volt, amit nem támogatott az optimalizált OS. A Puppeee viszont igen. Egyébként Atom n270 -es volt a gép, gyárilag XP -vel.
-
palank
csendes tag
válasz
üzenetére
Mindenki kinlódik itt a voip kliensekkel.....de csak Androidon!!!!!
IOS-en mindegyik tökéletesen müködik, kodektöl függetlenül, tehát venni kell egy IGAZI telefont!!!!
Barátaim....
Nálam soha semmiféle probléma nem volt egyik DELMONT beállításnál sem, se a ZOIPER se a MOBILEVOIP nél sem
mindig és mindenkor tökéletes a hangminőség..... -
törölt tag
-
válasz
üzenetére
Nem szimpatikusabb a GW, csak azt találtam elmentve a Googleplayban először, be is fizettem gyorsan, de ez a SIP dolog annyira kínai, hogy csak na. Nekem bármelyik megoldás jó, ami elég stabil. Talán érdemes lenne kipróbálni mindkettőt, ha lenne fogalmam erről a SIP-ről....
A gép már trial bootos (RemixOS/Puppylinux/Win10), de vannak programok, és hardverek, amik csak a nyomorult Win -nel működnek.
Evidens, nem is tudom miért kérdeztem rá.
Most ugrott be, hogy a Puppyban Te vagy legjobban otthon a kezdő topikban!Ez a RemixOS is egy érdekes androidos dolog, egyszer időt kéne szakítanom rá....
Grundwire reg nem tűnt egyszerűnek még reggel, valami domain-t is meg kéne adnom hozzá....az se volt tiszta!
...de sajnos vannak programok, és hardverek, amik csak a nyomorult Win -nel működnek
hátha nemsoká változik a helyzet, bár nem egyszerű opensource oldalról versenyezni
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ha a Grundwire, vagy másik SIP kliens a szimpatikusabb, akkor a linkelt felület Download menüpontjában a SIP devices -t választva írja a kliensnek szükséges SIP infókat. Ehhez aktiválni kell a webes felületen a SIP -et. Na, ezt az aktiváló felületet nem találom. Lehet, hogy ehhez reg kell. Nekem viszont nincs stuntcall regem.
A gép már trial bootos (RemixOS/Puppylinux/Win10). Ezt most épp Remix alól írom, de sajnos vannak programok, és hardverek, amik csak a nyomorult Win -nel működnek.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Skrill-lel fel tudtam tölteni szerencsére.
Na egy darabig le van a gond. -
válasz
üzenetére
Köszi, ez jó hír, de reggel még azt sem fogtam fel, hogy reggel van! :-)
netto 0,01 Eurocent jobban hangzik, mint a 99 ft-os T-s percdíj!
Ez a stuntcall viszont letöltéskor egyből átvitt a MobileVoip googleplay oldalra, itt akadtam el.......de akkor ez neki a kliense, értem már lassan. Szerintem sokat segítettél, ez alapján holnap reggel megoldom a dolgot. Ha még csiszolni kell a tudásomon, akkor újra megjelenek!

Fordított megoldást nem tudsz? Több év Linux, és Android után lett egy Win 10 -es gépem, és sztem totál káosz a kezelése.

Szerintem ilyen fordított +oldás nem létezik, a winx egy anti Tails, ahogy hallom, én még nem próbáltam ki.

-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Pedig jófelé tapogatóztál. Pl. a linkelt Stuntcalls oldalon, a "Rates" -re bökve megnézheted az árakat. A Germany mobile az netto 0,01 Eurocent, vagyis cirka 3Ft/perc. Ha ez megfelel, akkor ráböksz a regisztrációra, és hajrá! Ha nem EU -s címet adsz meg, akkor nem számol áfát. Ellenkező esetben a rates lista jobb oldali oszlopában szereplő árakkal kell számolnod. Regisztráció után feltöltöd az egyenlegedet pl. bankkártyáról, megadod a regisztrációs adatokat a MobileVoip kliensben, és hajrá! Illetve, a mobilszámodat még át kell futtatnod egy kontrollon, hogy kijelezze a hívottnál. Ezt a MobileVoip kliensből is indíthatod, a Caller ID menüpontban. Megadod a számot, elküldöd, kiválasztod az SMS ellenőrzést. Kapsz SMS -ben egy kódot, amit 5 percen belül be kell írnod a kliens megfeleló ablakába, és visszaküldeni. Ezzel igazolod, hogy a szám hozzád tartozik.
Fordított megoldást nem tudsz? Több év Linux, és Android után lett egy Win 10 -es gépem, és sztem totál káosz a kezelése.

-
Sziasztok!
Hirtelen jött kényszer miatt reggel felraktam a nemrég itt olvasott Groundwire-t, aztán az androidos MobileVoip-ot, amire rákkattintva előjött elég sok választható szolgáltató név, innentől elakadtam, nem is nagyon tudtam mit kéne regisztrálnom, a GW valami SIP regelést követel....
Kezdem átérezni, milyen az, amikor valaki tök kezdőként kitalálja, hogy Linuxot telepít Win helyett.

Segítsetek abban, hogy T-s csomagom van, Next M 1 giga nettel, de az Németo-ba büntető áron van. Mit kéne választanom a MobileVoip-ban T-s fenti csomaggal, hogy jó legyen a hangminőség is és az ára is elviselhető legyen? Csak német irányba használnám, itthon jó a korlátlan csomag.
előre is
Cserébe jöhettek Linuxozni, ha unjátok a Win! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ezt is nézegettem, hogy jó-e valamire....
https://www.stuntcalls.com/dashboardReggel olvastam az ÖF infó bővítési javaslatokról, tényleg jó lenne, ha nem csak az lenne, hogy miket lehet választani VOIP telózásra, hanem kicsit kibővítve, mert így mindenki mindent aktuális helyzetre kérdezget.
-
Rodzser Mór
senior tag
Egyelőre nem variálok.
Tölteném fel PayPal-ről a VoipBlazer számlámat. Aszonygya a vopipblazer honlapján:
Press the Next » button to continue.
semmiféle next button nincsen az oldalon!
Check out with PayPal van. Erre bökve meg hiba üzenetet ad már többedik próbálkozásra is (szintén voipblazer honlapon):Payment failed (131)
An error occurred. Please try again in 5 minutes or choose another payment method.Kezdek k*rva mérges lenni. Paypal számlámon van annyi pénz pedig.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
phoxcall.com és SIP beállításokkal használd a sipgo progival.
Én is arra fogok váltani, mert amíg az olcsomobilhivassal szintén azokon a SIP portokon telefonáltam a SIPGO progival, sosem volt bajom, a minőség is okés volt. De ezek a dellmont klónok.... nekem hullámzanak. -
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok.
Nem világos számomra, hogy akkor most van-e jelentősége hangminőség szempontjából, hogy melyik androidos alkalmazással telefonálok Delmont-os Voipblazer felhasználóként vagy nincs?
Jelenleg a Voipblazer saját appját használom. De nem mindig jó a minőség. Viszont nem tudom, hogy ez mitől van: internetkapcsolat, központ terheltség, android applikáció?Hamarosan elfogy az egyenlegem. Ha a van jobb minőség, akkor máshova regisztrálnék be.
-
joelke HU
őstag
A MobileVoip appban van egy új lehetőség, ott ahol kiválasztom, hogy voip, callback vagy la legyen a hívás típusa, most ott van az is, hogy top up. Ez mit takarhat?
-
törölt tag
Én mindenkiről azt feltételezem, hogy felnőtt ember, aki meg tud fogalmazni egy kérdést. A kérdés nem az volt, hogy milyen app használható a MobileVoip helyett többaccountos kezeléssel, hanem az, hogy a MobileVoip hogyan kezel több fiókot. Mivel a fejlesztő ezt natív módon nem tette lehetővé, ezért világos, hogy trükköt kell alkalmazni. Ezt írtam le.
-
KTU
addikt
válasz
üzenetére
De ez nem a klasszikus több accountos alkamás.
Hogy szimultán egy ugyanazon alkalmazás, alkalmazáson belül kezel több accountot.
Ahogy leírtad úgy se.
OK lehet ilyet.
De minek, mikor ott a rengeteg Finarea alkalmazás.
Mindnek más az ikonja, nem keverem össze,
és régebbieknél a kezelőfelület is különbözött. -
törölt tag
Úgy, hogy rootolt készülékre telepíted a Titanium backup pro -t, és beállítod a MobileVoip -ra a többes adatmódot, majd kiraksz egy adatmód váltó widgetet. Vagy, átalakítod más apk -vá (ezt még nem próbáltam, de ha jól tudom, akkor Zipsigner -rel, vagy Lucky Patcher -rel lehet ilyet csinálni), majd telepítesz mellé még egyet.
-
KTU
addikt
válasz
kiskkas
üzenetére

_____________________________________________(#23509) LámaZ:
Nem csak neked írtam
ha már írok szeretem összeszedni és legyen valamilyen tartalom, információ is benne,
gondolom vannak páran akik csak olvassák a topikot."Azóta kipróbáltam
• a Denwát, de azt ......................................................"Pont ezért írtam,
nem minden androidos telefon jó ugyanaz az alkalmazás,
- mint ahogy írták már ma is előttem - -
LámaZ
addikt
Jól összefoglaltad, köszi!
Amúgy tudtam, hogy az esszémre csak azértis reagálni fogsz, így kell kiugrasztani a nyuszit a bokorból.
Azóta kipróbáltam
• a Denwát, de azt mondja a hívott felem, hogy szakadozik. Most kikapcsoltam minden kodeket, csak a G.729-es maradt (mert látom ingyen benne van), majd meglátom milyen lesz legközelebb.
• a Grandstream Wave (GS Wave) viszont jól működik, de előtte 6 dB-lel erősítettem a hangomat.(#23421) hgabor19
Benne van az, csak kihagyták belőle a G.711 jelölést:
• aLaw=G.711 A-law ← Európa
• uLaw=G.711 μ-law ← Amerika -
kiskkas
tag
Mióta a topikban megtanitottak, csak a voippal telefonálok külföldre vagy kinntről haza.Elöször a Zoiper volt a befutó de mióta több forumtárs ajánlására a Grundwire app-ot megvettem ( a StuntCall ill. a Neophonnal használom ) nekem még egyszer nem mondták hogy rossz a hang vagy nem értenek. Kizárólag Németországot és Kanadát hívom, jelenleg még fillérekért. Mindenkinek meg kell találni az igényeinek és lehetőségeinek legmekfelőbb telefont, net-t és SIM szolgáltatót. Én hálás vagyok nagyon sok tehetséges forumtársnak a hozzászólásaiért amiből sokat csemegézek és közben jókat derülök a vitákon.

-
KTU
addikt
-
-
válasz
Herbali
üzenetére
Értem mit akarsz mondani. Amit az user leírt, az az a helyzet, hogy használ voipot, és mellékesen a kifelé történő telefonáláson kívül, ami annak a fő rendeltetése szerintem, használja arra is, hogy más voip usereket ingyen hív, mintegy mellékesen, hangsúlyozom. A viber esetén szerintem körülbelül fordított az arány, azaz elsősorban a viber-viber kommunikáció domináns, és az userek egy kis részénél, mellesleg van kifelé történő hívás is. Nyilván ebből kifolyólag más a fejlesztés iránya, illetve más ezeknek a szolgáltatásoknak a működése is.
Fordított arányokról, más megközelítésről van szó. Tehát maga a kérdésed volt rossz szerintem, hogy miben jobb mint a viber. Nem ugyanarról van szó ugyanis. -
KTU
addikt
válasz
Herbali
üzenetére
Viber és a sip-uri nagyon nem ugyanarra való.
Alma körte esete.
sip-uri-val olyanokat hívok akinek tudom hogy van "otthoni" VoIP telefonja.
Igazából PC-t is lehet hívni ha fent van a Linphone alkalmazás, de ezt csak mellékesen említemDe én is úgy vagyok vele ahogy Somatom fórumtárs.

Lesz..om azt a pár Ft-ot, amibe egy VoIP hívás kerül.
Aki engem el akar érni, az majd felhív a GSM, Fonio, Neophone, Callcentric számomon.
És nem gondolja hogy az időm végtelen, hogy vele cseverésszek, üzeneteket küldözgessek.Üzenetküldésre meg Telegram.
-
Herbali
tag
válasz
lugosi
üzenetére
Akkor mèg egyszer leírom, mert csak nem világos. A vibert nem mobil hívásra használom, hanem viberen belüli INGYEN beszèlgetèsre! Mint a legtöbben. Nem Viber Out, mert tudom, hogy az drága. A fajlok küldèsi lehetősège meg hasznos dolog. Erről kár volna vitát nyitni. Illetve a video telefonálás is hasznos lehet nèha. A kèrdèsem viszaolvasható. Nem írom le megint.
-
KTU
addikt
Tudod is a megoldást, leírtad:
"akár újra+újra cserélve, lásd klikk"
A Vodátol is lehet rendelni ingyen kártyát,
ahogy aktiválod (én weben teszem) akkor be lehet jelölni hogy 500MB neted legyen az 1. hónapban ingyen,
és működik is 0Ft feltöltéssel.
Sőt a folyamat végén csak úgy tudod elfogadni a szerződést, hogy rendelsz még 1db sim kártyát.

Szóval ez a legolcsóbb, 500MB ingyen havonta,
de havonta kell aktiválni az új kártyát/ régit eldobni.
ill. felénk rosszabb a hálózata, (nálunk még csak Ő használja), pedig nem is sűrűn VoIP telefonál, inkább játszik valami kis mobilnetigényű játékkal, és már ennél is észrevehető.
Gyanítom nekem nem lesz jó VoIP-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Spórolós topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hardcore café
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a kérdező nyilván nem erre a fizetős Viber outra gondolt, mint ahogy később írta is.

képekkel,

Check out with PayPal van. Erre bökve meg hiba üzenetet ad már többedik próbálkozásra is (szintén voipblazer honlapon):