Hirdetés
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajándékok
aktív tag
Sziasztok
Segítség kellene. Bluetooth-os Panasonic dect telefont használok itthon. Ez hívásra is alkalmas headsetként csatlakozik a mobilomhoz. Milyen programmal, hogyan lehet megoldani, hogy ne a sim-en, hanem voipon menjenek ki a hívásaim.
Köszi
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Ajándékok
aktív tag
Ahogy írtam, a dect-et használnám itthon. Így a mobil-t nem kell hordoznom, akár a töltőn is lehet, mégis mindenhol fel tudom venni, de néha én is szeretnék hívni.
Nem tudtok rá megoldástNagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Ajándékok
aktív tag
A dect nem voipos, de Bluetooth-ot tud. Akkor a kérdésem máshogyan: Mobilra csatlakozó Bluetooth-os headsetről lehet voip hívást indítani? Ha igen, hogyan?
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Ajándékok
aktív tag
válasz 4Grider #23299 üzenetére
Nem tudom ezt kérdezed-e, de tud működni headsetként vagy rá lehet kötni headset-et.
Panasonic KX-TG7871CineDOG1: "Gondolom ha egy telóban alapértelmezett sip hívás, akkor talán működhet." Nekem ez is jó lenne. Hogy kell csinálni? Verizon-os LG G2 telefonról van szó.
-
Ajándékok
aktív tag
Régen a bluemobile-t ajánlották, mert ha elfogy a keret nem tiltják, csak korlátozzák, de voip-hoz az is elég. Ez már nem működik?
-
Ajándékok
aktív tag
válasz joelke HU #23430 üzenetére
Elnézést, akkor máshogyan kérdezem. Ha CSAK voip-hoz kell, akkor a bluemobile a legolcsóbb? CSAK voip-hoz van bármi hátránya a többihez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Withings Scanwatch 2 38mm
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- MSI AGP-s videokártya eladó
- Jura Impressa F505 V2 automata kávéfőző
- Lenovo ThinkPad E14 / 10.gen/8Gb/SSD/Office/Több órás/Fémház/Full hd/ Gari/ Újszerű
- Caden fotós hátizsák + laptop rész + vízálló huzat
- Apple iPad Air 13" / Space Grey / Wifi + 5G / 128GB / Apple Pencil USB-C + Magic keyboard +UAG Tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest