- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-17 11:05 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Ugyanez a páros - ugyanez a probléma. Találtál megoldást?
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Köszi Urak a segítséget!

-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Na este neki fútok megint. Lehet valamit benéztem, mert nekem 8 Ft. feletti összeg jött ki.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Köszi Urak a válaszokat!

-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Én mobilon használok voip hívásokat, 1,5 éve a Stuntcalls-t. Most néztem rá, szerintem emelkedtek az áraik.
Most mi az ajánlott voip szolgáltató? Az ár mobil irányba érdekes nekem. -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem megint az Immmr-t, egy régi telepítőből, egy v1.1.203 verziójút. Most mi a legfrissebb verzió? -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Feltettem a Zoipert, és meglepő milyen jól működik. Hozzáteszem, hogy most a telón ( Samu S5) a független rom van, és nem a gyári T-Mobilos.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Rég jártam erre...Kérdésem, hogy manapság a Zoiper Béta vagy Lite verzió a megbízhatóbb? Már ha lehet ilyet kérdezni...
-
embe
nagyúr
A Mobilevoip mellé feltettem a Zoipert. Úgy emlékszem, ennél nem kellett külön gombot nyomkodni, hogy csatlakozzon a bluetoothos kihangosítóhoz, mint a Mobilevoipnál.
Régen használtam ezt is.Van valami ajánlott beállítás hozzá?
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Persze nem kötelező használni. Aki akarja, és megfelelőnek találja, az használja majd.
-
embe
nagyúr
Friss IMMMR. 1.1.194-60
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Hali!
Az Immmr híváslistájában több név alatt az szerepel, hogy "paid". Ezek fizetős hívások voltak?
Illetve ebben a híváslistában csak a hívószámok szerepelnek, és nem szerepel a teló telefonkönyvében szereplő név.
Másnál is így van?
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Egy ideje nem használtam az IMMMR-t. Most feltettem a legfrissebbet. Úgy látom a felület kicsit változott.
Más változás történt? Nem lett semmi kredit vagy ilyesmi, továbbra is full ingyenes ugye?CineDOG1: Igen. Illetve nemrég linkelte valaki a fehér ház címét.

-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Tyűű, én most néztem meg a mapson ...

-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Regisztráltam a Stuntcalls-on magyar lokalizációval.
Most ismét szeretném az egyenlegemet feltölteni, de jó lenne egy USA címmel, az olcsóság jegyében persze. De nem tudom módosítani a korábbi regisztrációmat. Nem lehet?
Regisztráljak megint másik címmel? -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Mi az a "DID"?

-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Mostani tapasztalat az IMMMR-el kapcsolatban:
Teló: Samu S5 , 6.0.1
Van olyan akivel jobb minőségben beszélek, mintha gsm hívást kezdeményeztem volna. Mással meg használhatatlan. A hívást ugyanonnan, indítom. Mindegy hogy wifi, vagy mobilnet.Illetve a teló úgy lefagy, hogy csak az akksi kivétele segít. Nem tudom mitől van. 2-3 hétig nem volt fent az Immmr, ez a jelenség nem jelentkezett.
Visszatettem, 1-2 nap múlva megint jelentkezett. Nem tudom a kettő között van-e összefüggés. -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Tisztában vagyok vele, hogy a miui más mint a stock droid, de gondoltam hátha ez egy olyan alap ami benne van a stock ban is.
És igen benne van.
Ott be kell állítani a SIP fiókot? Utána rá kellene kérdezni hívásnál, hogy mit akarok használni?Beállítva, rá is kérdez, csak nem akarja használni.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Teló: Samu S5 , 6.0.1 driod rajta
A Zoipernek a menüjében kell bekapcsolni, hogy beépüljön, de csak akkor kérdezi meg hogy miről akarsz telefonálni, ha közben fút a háttérben.Az öcsém Ace 2 telóján, valami 2.3-as droiddal, a Mobilevoip magától integrálódott.
Igen az elején van egy 1-2 mp.-es "betorzulás" de utána ok. Most beszéltem vele vagy 20+5 percet. Ok. volt.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
immmr1.0.3.163-1567446321.apk a hivatalos oldalról szedtem le, majd lefrissítette magát. Pontosabban leszedte a frissítést de nem települt. A régit töröltem, majd a letöltöttet telepítettem.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Nincs meg valakinek az új IMMMR 1.0.4.45 telepítő fájl?
-
embe
nagyúr
Hali!
Az Immmr-nek mi a legutolsó verziója? -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
A Zoiper hogy viselkedik/működik mostanában?
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
1: Nekem is 70-es kezdetű, csak áthoztam anno a Trémobilhoz.
2: Chrome-t használok én is, és nekem mindig megnyílt amikor rámentem.Ilyen credites dolgot még nem is láttam.

Én napi szinten használom. Vannak hibái, de ingyenes, így elnézem neki. Ami bosszantó, hogy 2-3x volt olyan hogy hívtam valakit, nekem adta a kicsörög hangot, de a hívott félnél nem jelzett. Mióta ez fent van nekem, Mobilevoip helyett ezt használom.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
A reg webes felületen történt. A regisztráció után kaptam egy megerősítő emailt. Megerősítettem a reget. Az állt az emailben, hogy majd küldik a linket a letöltéshez.
Mivel a regisztrációnál a Playes email címet kellett megadni, arra gondoltam, hogy a Playen elérhető lesz az alkalmazás. De nem.
Csak az erről a fórumról leszedett alkalmazást tudom használni.
vagyis ha valaki nem tölti fel ide, hiába regeltem a weben, magát az alkalmazást nem tudtam volna telepíteni. -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Frissült a Mobilevoip. Valaki vett észre valami pozitív változást?
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Hali!
regisztráltam az immmr-re, igaz magyar számmal, elfogadta. Küldött egy emailt. Ráklikkeltem a benne lévő hivatkozásra. De nem történt semmi sem. Hogyan tovább? Hogyan tudnám letölteni?
Tudom valaki feltöltötte korábban, de én erre a hivatalos verzióra gondoltam... -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Emlékszem amikor megjelentek itthon. Egy fotós boltban árulták az előfizetésüket nálunk. Akkor még nem volt ilyen csicsás bemutatótermük, csak kis üzletekben bújtak meg, és ott árulták az előfizut. Bementem megkérdezni, hogy olyan cégnél dolgozok, hogy a másik két szolgáltató ad flotta kedvezményt. Azt mondta a haver eladó csaj, miután utána kérdezett, hogy a Voda olyan nagy cég hogy nincs szüksége ilyen trükkökre az ügyfélfogás miatt. Enélkül is letarolják a piacot...... Hát.....

-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Mi ez az új Telenor 9 Ft.-os percdíj amit most Vodát fikázó módon reklámoznak? Kerestem, de nem találtam.
-
embe
nagyúr
Ejjj! Lennék én ügyfél, csak az a fránya 10 km. távolság..........
-
embe
nagyúr
Vajon ez milyen szolgáltatás lesz? Csak DIGI ügyfelek vehetik igénybe?

-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Ez a javasolt YourDialer és a mobileVOIP csak nekem tűnik nagyon hasonlónak? Szinte ugyanaz a kezelőfelülete.
-
embe
nagyúr
Tudom.
De a kérdező nyilván nem erre a fizetős Viber outra gondolt, mint ahogy később írta is. -
embe
nagyúr
Azért jobb mint a Viber, mert nem szükséges hogy a hívott fél telefonján fent legyen akármilyen kliens program. Viberen kesreztűl csak olyan személyt tudsz hívni, akinek a telóján szintén telepítve van az alkalmazás
A legjobb ha a kettőt kombinálva használod. Akit tudsz ingyen hívod a Viberről, akit meg nem at pár forintért voip-on keresztül. -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Értem. Megnézem majd. Csak ez az alkalmazás utoljára tavaly volt frissítve.
A telón android 6.0.1 van. ha nem igazították hozzá rendesen nem biztos, hogy tökéletes lesz.Az öcsém Samu Ace2 telójára feltettem a Zoipert. Azon még 2.3.6-os droid verzió van. A telón beépült a tárcsázóba. Ha kiválasztottam egy névjegyet, és hívni akartam, megkérdezte, hogy a Tárcsázóval, vagy a Zoiperrel akarom hívni. Nekem a 6.0.1-es droiddal ezt nem tudja.
-
embe
nagyúr
Ja nem írtam, a múltkor ismét feltettem a Zoipert, és végül maradt az. A bluetoothos autórádióval szuperül együtt működik.
Ez a G.729-es kodek hoz érzékelhető változást?Nekem ennek a Betanak a dizájnja jobban bejön. Próbálgatom.
-
embe
nagyúr
Az új Zoiper Beta-val van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- Milyen autót vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Bemutatkozott a OnePlus Pad 4
- Xbox Series X|S
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- Xiaomi 17 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet nálunk is bevezetik hamarosan?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De a kérdező nyilván nem erre a fizetős Viber outra gondolt, mint ahogy később írta is.