Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok ami a vmware-t illeti, most ismerkedem vele, úgyhogy légyszi ne harapjátok le a fejemet, ha valami nagy noobságot kérdezek
, de lenne pár kérdésem:A vas amin próbálgatom egy Intel Celeron J3060 Dual Core Processzoros ( 2.4 GHz) gép 8 GB RAM-mal, és 250GB SSD-vel felvértezve dupla Intel NIC-el. Tudom, hogy nem kell sokat várnom tőle, csak azért írtam, hogy tudjátok mik lehetnek a korlátaim.
1. Milyen bilentyű beállítást javasoltok a vmware alá? Gondolom itt a többség angol kiosztással dolgozik, de mivel magyar billentyűm van félek, hogy sokszor elfelejteném, hogy a z-t, y-t fel kellene cserélnem. Most jelenleg németen van, mert gondoltam az áll legközelebb a magyar bill. kiosztáshoz, de a számokon lévő karakterek nem stimmelnek és sokat szoptam a jelszóbeállításával, míg végre egy reset után be tudtam állítani különleges karakter nélkül a jelszót.2. Olvasgatom a topikot, és gyakran belefutok abba a kérdésbe, hogy a vmware tools fel van-e telepítve. A legújabb ingyen letölthető vmware-t installáltam fel. Az elég ha a kiválasztott guest os-nél az action --> guest os --> install vmware tools-ra az op. rendszer felinstallálása után nyomok rá?
3. 3 db op rendszert szeretnék feltenni a vmware alá (win 10 pro, fedora 32, frebsd 11.2). Lehet olyat csinálni, hogy mindnek megadom a max. RAM méretet (8GB) és egymás közt leharcolják, hogy kinek mikor mennyire van szüksége, vagy mindenképpen be kell állítani, hogy mennyi a max amit használhatnak?
4. Már fel van telepítve a win 10 (4GB RAM, 80GB adat) és a fedora (2GB RAM, 80GB adat). Tegnap szerettem volna feltenni még a freebsd-t is, mutat a vmware 33GB szabad helyet még, viszont nem engedi feltenni az op rendszert "Insufficient disk space on datastore" hibával. Most akárhogy nézem, a két rendszer (win + fedora) foglal ~170GB-t kellen még, hogy legyen ~50/60GB szabad helyem. Gondolom az vmware is foglal helyet magának ezért ír ki még 33GB helyet. Viszont nem engedi még 20GB-al sem telepíteni a freebsd-t. Esetleg ebben tudnátok segíteni? Vagy ez már inkább a hardware gyengesége lesz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi