Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, full kezdőként elkezdtem a dolgokat egy virtualgéppel. De win7-nél is és win10-nél is 64biteseket telepítettem. Neten keresgéltem, hogy hogyan kell beállítani, megcsináltam ugyanazt. De mindig nagyon lassú. Úgy tűnik, ha adok neki hálózatot, akkor jobban működik, de akkor is lassú. Adtam neki 2 mag 2 procit, de még így is nagyon szarul fut a win10. Képernyő felbontás váltakozik indulásnál és kb az egér mozgatása is akad és késik.
A segítségeket előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest