Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Leszedtem a Dell image fájlt. Ezzel is ugyanaz a helyzet a monitor oldalon. IPMI...nem oké. Persze futtattam az engedélyezést meg vártam, volt restart is. Újra engedélyeztem a szolgáltatást. Változás nincs sajnos...
Szóval úgy tűnik egyszerűen nincs megfelelő support a dell részéről erre a hardverre. A nagy kérdés, ezek után már csak az, hogy származik-e ebből valami hátrányom? (Azon felül, hogy nem látom a hőmérsékleti adatokat.)
Van értelme így a dell image-el továbbmenni vagy maradjak a eredeti vmware-nél?Annyi jó volt a történetben, hogy csináltam egy backupot a configról, és utána sikerült visszatöltenem. Viszont visszatöltéskor elszállt párszor hibaüzenettel. Elsőre nem értettem mi a gondja, de aztán kiderült, hogy a fájlnévben nem szereti a kötőjelet...
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest