Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#26018) Anfänger válasza BE4GLE (#26004) üzenetére


Anfänger
őstag

"Kizárólag a programozón múlik a teremtmények sikere."
Tehát a te szüleid miatt lettél olyan amilyen vagy,és a gyermekeid életéért is téged illyet minden felelősség egészen halálukig,ugye? Jól értem,te így képzeled el?
Tehát a gyermekeid soha nem hibáznak attól feljebb,amennyi hibát te elkövettél és el fogsz követni még az életben,mert hát klónokat nemzünk?
Olyanokat,mint mi magunk?
És te ponosan annyi és olyan hibákat fogsz elkövetni amit a te szüleid,de itt még nincs vége,mert minden betegséget is megörököltél és tovább adsz,áldásból,és átokból pont ugyanazokat és olyanokat és annyit amennyi neked van és még halálodig lesz. Hmmm. Szar lehet, a felelősséget így kinek tulajdonítod? A szüleidnek és azok szüleinek,merthogy ők is azt adják tovább neked amit ők kaptak? És ze ezt adod tovább? Hmmm. Ki a hunyó,ha mindannyian a pokolra kerültök,mert az ük-ük-ük-ük nagypapi és nagymami bűnben éltek Isten nélkül? Kit hibáztatnak majd a gyermekeid? Téged vagy a felmenőidet? Gondolkozz el ezen. Honnan tudjuk,hogy van bűn?
Honnan tudjuk,hogy a bűn rossz,honnan tudjuk,hogy egyeseknek van törvény és törvény alatt élnek,mások szabadok a törvény alòl,már nem vonatkoznak rájuk a törvények és Jézus Krisztusban vannak és átmentek az örök életbe?
Honnan tudtad meg,hogy a lopás bűn,vagy hogy a tisztességes ember nem hazudik és hamisan nem esküszik?
Honnan és mikor,miból tudtad meg,hogy ha autóval áthajtasz a piros lámpán,azért jogosan büntetésre számíthatsz?
Honnan tudod,hogy hogyan kell ezeket a bünetéseket elkerülni és tisztességesen élni?

1Thess 5:3 "Mert amikor ezt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájuk, mint a szülési fájdalom a terhes asszonyra; és semmiképpen meg nem menekednek."

Nem megy be az Isten országába az aki a testnek cselekedetei szerint él és szívében nem fogadja el Krisztust a megváltójának .

Gal 5:19 - 5:23
"A testnek cselekedetei pedig nyilvánvalók, melyek [ezek]: házasságtörés, paráznaság, tisztátalanság, bujálkodás.
20 Bálványimádás, varázslás, ellenségeskedések, versengések, gyűlölködések, harag, patvarkodások, visszavonások, pártütések,
21 Irigységek, gyilkosságok, részegségek, dobzódások és ezekhez hasonlók: melyekről előre mondom nektek, amiképpen már ezelőtt is mondottam, hogy akik ilyeneket cselekesznek, Isten országának örökösei nem lesznek.
22 De a Léleknek gyümölcse: szeretet, öröm, békesség, béketűrés, szívesség, jóság, hűség, szelídség, mértékletesség.
23 Az ilyenek ellen nincs törvény.

Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.