Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#1572) Viszlát válasza Algieba (#1571) üzenetére


Viszlát
addikt

Sértő? Nem. Sajnálatra méltó annál inkább. Tudom, most ezen Te fogsz megsértődni, de nem annak szánom.

Azt hiszed, hogy rend és igazság lesz, amint az ember ''behódol a pótistennek''? Nem nagyon tudsz erről semmit, ha ezt gondolod. Hogy könnyebb lenne így? Nem az. De lufikat durrogtatni sokkal egyszerűbb mint kérdezni és megérteni. Na és legfőképp az egót félretéve átélni.

Te és még sokan mások azt gondoljátok itt, hogy a végső igazságra jutva, sok-sok nehézségen átesve milyen kemény életutat sugall az, hogy a nagy semmire hivatkozva puffogtok minden és mindenki ellen, az embert és az életet ajnározva. Jómagam túlvagyok már ezen és elárulom, ennél könnyebb nincs. Ha azt hiszed ez nehéz, csak az érzéseid csapnak be. Ez semmi. Naaagy-nagy, semmi.

Hogy hangyákkal foglalkozna? Nem gondolom. Krisztus felett érzett öröme miatt teremtett embert, nem hangyának, hanem gyermeknek. Tudom, tudom, ezt az ember találta ki, mert gyáva. Miért van az, hogy ez a kitaláció mégis úgy viselkedik, hogy az ember rúgkapál ellene és próbálja tagadni?

Amikor én találkoztam Istennel, akkor fontosabb voltam neki, mint Ő nekem. Azóta is próbálok javítani az arányokon, de egyenlővé nem tudom tenni.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.