Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#1548) Borosz válasza luciferc (#1509) üzenetére


Borosz
senior tag

Mit jelent neked ''elfogadni''? Azt, amit II. János Pál pápa tett a Dalai lámával? Én nem tudok és nem is fogok beállni abba a sorba, amit ő ott elindított mert a Biblia nem tanít arról, hogy hagyjuk elveszni az embereket.
Nem ismersz. 23 akárhány hozzászólás alapján sem tudsz megismerni. Nem tudod azt, mit érzek éppen, amikor írok. Egy hívőben ez kell, hogy dolgozzon: valahogyan meg kellene menteni...valahogyan... vajon mit tegyek? Persze hitem szerint. De sajnos azt sem tudod bennem milyen/mekkora hit él és dolgozik.
Lao ce meggyőződése többek között abban áll, hogy a tao csak egy út mely elvezet...valahová. Megvilágosodáshoz vagy akármihez. Az ő ''hite'' azért szimpatikus mert az sem fekete sem pedig fehér. Nem radikális, ez is van benne meg az is, jó és rossz egyenrangú felek. Az én hitem szerint viszont nem mert a Jézus a kereszten legyőzte a gonoszt így nem egyenrangú felek sem akkor sem pedig most. Emiatt aztán lehet mondani a kereszténységre az össze elkövetett bűnével és gyalázatával együtt, hogy erőszakos, rátukmálós és nagyképű.
Tolerancia az, amit elvársz tőlem? Ez kb. olyan lenne, mintha azt mondanád fogadjam el és tartsam normálisnak azt, hogy egy ember homoszexuális. Nem tudok ilyet tenni mert próbálok józanul élni és gondolkodni és még a józan ész is azt mondja, hogy a homoszexualitás nem normális. ( A hoszexualtiás csak példa volt, nem szeretnék ebből is tovább témázni)

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.