Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Grunya
aktív tag
válasz
Vilmoskorte #617 üzenetére
Biztos naiv vagyok, de nem tudom most hova tenni a hozzászólásod ill. GD-ét. Most cinizmusból írtok? Mert egyébként nálam megy a 3D gyorsítás az ATI kártyán Ubuntu alatt, csak érdekességképpen írtam, hogy nem jelenik meg az fps glxgears futása alatt..
Egyébként ha futtatsz egy openGL képernyővédőt, akkor azon beállítható, hogy mutassa az FPS-t.
Aktív témák
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest