- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
pampika
őstag
Ha ennyire probléma hiányban szenved a topic,akkor feltennék pár kérdést
Alap telepítéskor ugye kapok jópár multémidiás alkalmazást a rendszerhez.Azonban ezek közül ami tényleg műxik rendesen,az az xmms,mivel pl. a totem,meg az utólag telepített zenejáccódók (amarok,kaffeine,banshee) mind azért sír,hogy nem tudja kezelni a file-okat.Az mpayer fenn van minden codeckel,szal nem tudom,miért nem tud rendesen lejátszani egyik sem.A k3b-nek is az volt a baja audio cd-nál,hogy nem tudja értelmezni az mp3-akat.
Az xmms-nél van olyan bajom,hogy nem csak azt a könyvtárat nyitja meg,amiben vagyok,hanem teljesen máshol lévő file-okat is megnyit ha file hozzáadásával akaor zenét playlistre rakni.Ez a bug havernál is jelentkezik.
Úgyszint zenélős kérdés:miért van az,hogy egyszerre csak 1 progi tudja használni a hangkarit?Ha mondjuk megy a zene a háttérben és benyomnék vmi kis rövid vicces videot,akkor kidobja mplayer,hogy a video mehet,de a hangról mondjak le.A winben ezt meg lehet csinálni.Gondolom,itt is,csak hogy?Meg ha az egyik hangkarit használó progit be is zárom,akkor még el telik egy kis idő,amíg egy másik progi hajlandó lesz hangot kiadni magából (persze csakis úgy,hogy előző bezár és újabb aztán indít).Ezt nem teljesen értem,miért van
Azt hol lehet beállítani,hogy milyen típusú file-okat milyen progival akarok megnyitni alapértelmezésben?Mert a rendszer/beállítások/alapért. alk. csak a terminal,levelező,webböngészőt lehet beállítani.
köszi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest