Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?

Aktív témák
- 

emitter
őstag
Az az érdekes, hogy nálam működik az Fn+F5, de csak akkor kapcsolja ki-be a wlant, amikor a kábeles kapcsolat aktív. Ha letiltom, és wlant aktiválom, akkor nem csinál semmit az fnf5. Sőt ilyenkor a felső panelen a hálózati kapcsolatnál sem jelenik meg a wlan-kapcsolat, hanem marad a kábeles, csak azt írja ki rá, hogy kapcsolat bontva
 Ez igaz is, de miért nem rakja be a helyére a wlant?
Most megpróbálom wpa helyett csak wep-et használni a routeren, hátha úgy beenged
 - 

ngabor2
nagyúr
 - 

Jester01
veterán
Csinálj egy új felhasznalót, mondjuk adduser support.
Ird meg nekem priviben a géped nevét/címét és a jelszót.
Ha a router beengedi a 22-es portot, akkor nem lesz probléma.
Én délután-este szoktam lenni, a biztonság kedvéért szólj aimon vagy msnen hátha nem veszlek észre itt a PH!n. Hétvégén nem leszek péntek estétõl vasárnap estig.
 - 

Jester01
veterán
apt-get install openssh-server
apt-get install screen
Csinálsz egy ideiglenes felhasználót amit majd jól letörölsz ha már nem kell.
Priviben megmondod a géped nevét/ipjét, a felhasználónevet meg a jelszót.
Te is belépsz ezzel a felhasználóval, és indítasz egy screent.
Ahhoz én jól hozzákapcsolódok, így ketten leszünk egy terminálon
 - 

Sianis
addikt
Mondtam, hogy nem jó így! Én sokat próbáltam, de ha /media-ba mountolod be, akkor nem lesz írható.
/home/pampika/hdd4 -be mountold fel, akkor fogod tudni írni...ha saját mappádon belül valamiba, pl rack, vagy winyo, vagy bármilyen mappába mountolod fel, akkor számodra is írható lesz. - 

Sianis
addikt
 - 

pampika
őstag
Megvolt a reboot,de nem műxik
 Ugyanúgy nincs jogom írni...pedig eddig minden okés volt 
Prog gyakon hasznát vettem a linuxnak,mivel zh-t írtunk és olyankor ki kell jelentkezni a graf felületről.Viszont csak egy röpke pillanat átlépni az egyik konzolra,ahol meg lehet nézni az előre megnyitott szöveg filet,aminek a tartalmára kíváncsi volt a gyakvezír.Sokat dobott a zh-mon
 - 

GD
őstag
 - 

GD
őstag
mc alól ha fentvan a rar, szépen bele lehet bújni a rar file-be ha nyomsz rá egy enter-t
onnét már csak mintha másolnád, átmásolod egy helyre..
ez működik a darabolt rar-oknál is.. pl 01,02,03, stb.. + rar .. a rar-ba belemész ahogy fent írtam, és látni fogod az 1 db nagy file-t pl 700mb akármi.. másolod és boldogság.. többi darab rar-t meg letörlöd ha meggyőződtél róla hogy megy az eredeti file - 

pampika
őstag
Jah,még annyi gondom lenne,hogy az akksis időt hogy lehetne kicsit megnövelni?(lehet mondjuk,hogy a testreszabott kernel segítene vmit a dolgon),de azért egy notinál az egyik fő szempont,hogy mennyit megy akksiról.És win alatt csak doksi olvasással elment akár 5:15-öt is,vagy net+zenével kényelmesen 4 órát,most viszont egy quark zenejáccó + firefoxra kiír 2:20-t

Ebben a notiban az optikai olvasó könnyen cserélhető és ezt a win usb-s eszköznek ismerte fel -> leválasztva menet közben is ke lehetett szedni.Viszont amikor multkor az ubuntu alatt kiszedtem (umount után,de leválasztás hiányában),akkor csontra fagyott a rendszer
A gaimet használom chatre,de ez is,meg a kopete is azt játsza,hogy ha sokáig nem csinálok vele semmit (~fél óra),akkor ledob a hálóról,pedig az van neki beállítva,hogy ne váltson away üzemmódba..
[Szerkesztve] 
Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
 - Google Pixel topik
 - Suzuki topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - További aktív témák...

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez igaz is, de miért nem rakja be a helyére a wlant?