Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
haris
őstag
Sziasztok, segítséget kérek, a hozzáértőktől.
A gépemen Ubuntu 1104 fut Unity felülettel szeptember óta.
Gondoltam kipróbálom, milyen a "Klasszikus" felület, ezért a Compi-config-ot elindítva ott az (azt hiszem) "Egyéb beállítások, de lehet hogy csak beállítások gombra kattintva volt egy opció, hogy Unity vagy Klasszikus.
Ezt átállítotam klasszikusra, majd OK-ztam.
(gondoltam, visszakapcsolom, ha mégsem tetszik, de mivel oly sokan szidják a Unity-t, gondoltam hátha nyerek valamit, és jobb lesz mint volt. Nem lett, sőt +szivattam magam
)Na azt sikerült elérnem, hogy most van egy üres asztalom, sem felső panelem, sem oldalpanelem (indítópanel?) nincsen, csak a tök üres asztalom. A Super gomb megnyomására sem jön fel semmi, az egér bármelyik képernyő szélre, sarkokba vitelére sem.
Mit kéne tennem?
Előre is köszönök minden segítséget.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Gombászkönyvek egyben
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)