Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
haris
őstag
Sziasztok, segítséget kérek, a hozzáértőktől.
A gépemen Ubuntu 1104 fut Unity felülettel szeptember óta.
Gondoltam kipróbálom, milyen a "Klasszikus" felület, ezért a Compi-config-ot elindítva ott az (azt hiszem) "Egyéb beállítások, de lehet hogy csak beállítások gombra kattintva volt egy opció, hogy Unity vagy Klasszikus.
Ezt átállítotam klasszikusra, majd OK-ztam.
(gondoltam, visszakapcsolom, ha mégsem tetszik, de mivel oly sokan szidják a Unity-t, gondoltam hátha nyerek valamit, és jobb lesz mint volt. Nem lett, sőt +szivattam magam
)Na azt sikerült elérnem, hogy most van egy üres asztalom, sem felső panelem, sem oldalpanelem (indítópanel?) nincsen, csak a tök üres asztalom. A Super gomb megnyomására sem jön fel semmi, az egér bármelyik képernyő szélre, sarkokba vitelére sem.
Mit kéne tennem?
Előre is köszönök minden segítséget.
Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Sorozatok
- Robogó, kismotor
- Last Epoch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)