Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
haris
őstag
Hohoho....
Ezt találtam az ubuntu.hu-n"A munkaterület-váltó a Super+s, a fájlböngésző a Super+f, az alkalmazásböngésző a Super+a, a Kuka a Super+t billentyűk lenyomásával érhető el."
Sajnos nincs most előttem a gép, mert a munkahelyemen vagyok, de ha jól sejtem, a Super+a megnyomása után remélhetőleg el tudom indítani a Compiz Config-ot, és vissza tudom állítani amit elk@libráltam.
Este jelentkezem, hogy mire mentem. És köszi mindenkinek, akik már fogalmazzák a hozzászólásukat, hogy mit hova gépeljek, honnan kerítsek terminált, és egyebek.
Lehet még szükség lesz rá...SZERK:
ViZion... Köszi. Este megpróbálom.
Nem tudom kell -e nekem ez a klasszikus felület, de hát próbálkozom, hátha úgy még jobb lesz. Állítgattam már eddig is dolgokat, amik nem olyanok lettek, mint vártam, bár ilyen csúnyán most haraptam be először. Kétségbeejtő érzés, amikor ott látod magad előtt az asztalt, de semmi nincs meg. Este még egy nyamvadt böngészőt sem tudtam elővarázsolni. -
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő