Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
-
Szerintem ilyesminek sokan örülnének. Ha van fogyasztásmérőd, akkor akku nélkül is lehetne tesztelni, h konnektorból mennyit vesz fel netezéskor, filmnézéskor, ilyesmi.
Ha van egy üres partíciód, akkor azon cserélgetheted a linuxokat, és a windows -ha ez a fő rendszered- megmarad, csak telepítéskor a linuxot cseréltesd le, ennyi. -
-
-
haris
őstag
Hohoho....
Ezt találtam az ubuntu.hu-n"A munkaterület-váltó a Super+s, a fájlböngésző a Super+f, az alkalmazásböngésző a Super+a, a Kuka a Super+t billentyűk lenyomásával érhető el."
Sajnos nincs most előttem a gép, mert a munkahelyemen vagyok, de ha jól sejtem, a Super+a megnyomása után remélhetőleg el tudom indítani a Compiz Config-ot, és vissza tudom állítani amit elk@libráltam.
Este jelentkezem, hogy mire mentem. És köszi mindenkinek, akik már fogalmazzák a hozzászólásukat, hogy mit hova gépeljek, honnan kerítsek terminált, és egyebek.
Lehet még szükség lesz rá...SZERK:
ViZion... Köszi. Este megpróbálom.
Nem tudom kell -e nekem ez a klasszikus felület, de hát próbálkozom, hátha úgy még jobb lesz. Állítgattam már eddig is dolgokat, amik nem olyanok lettek, mint vártam, bár ilyen csúnyán most haraptam be először. Kétségbeejtő érzés, amikor ott látod magad előtt az asztalt, de semmi nincs meg. Este még egy nyamvadt böngészőt sem tudtam elővarázsolni. -
-
MacCaine
őstag
-
haris
őstag
Sziasztok helyzetjelentés, ahogy ígértem.
Eddig 27Gb képet, videót (nyaralások, gyerek születése stb) szereztem vissza. Igaz iszonyat lassan, 6,5 óra alatt sikerült de ez nem a szoftver hibája.
Szóval köszönöm mindenkinek, aki tevékenyen részt vesz a szoftver fejlesztésében
Már csak az a kérdés mennyi kérjek érte öcsémtől...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Jövedelem
- Kuponkunyeráló
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem ilyesminek sokan örülnének. Ha van fogyasztásmérőd, akkor akku nélkül is lehetne tesztelni, h konnektorból mennyit vesz fel netezéskor, filmnézéskor, ilyesmi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)