- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Addig jutottam, a CIB internetbank használatához a jre-6u30-linux-i586.bin fájlt kellene telepítenem. Rákeresve, az sh parancsot kellene használnom, de erre ezt kapom:
"$ sh jre-6u30-linux-i586.bin
Unpacking...
Checksumming...
Extracting...
jre-6u30-linux-i586.bin: 86: ./install.sfx.2085: Permission denied
Failed to extract the files. Please refer to the Troubleshooting section of
the Installation Instructions on the download page for more information."Más:
Letöltöttem a lubuntu-11.10-alternate-i386.iso fájlt is (mert a kubuntu felrakásánál is hiába próbáltam a "desktop" változatot, azzal nem ment az "alternate" változattal felment), kiírtam CD-re de ezzel sem indul....
Türelmes vagyok, és tudom, hogy sokat kell még tanulnom, hogy magabiztosan használhassam a Linux-ot, de kezdek elfogyni......
Egyik topiktárs javasolta a multisystem nevű progit, gondoltam azzal is teszek egy próbát. Letöltöttem, kicsomagoltam (ahogy a leírásában is szerepel), kaptam az Asztalon egy "install-depot-multisystem.sh" fájlt, amit úgyszintén nem tudok telepíteni, mert mindenféle hibát ír.....

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest