Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
azért tettem lubuntut, mert azt javasolták, h ehez a géphez vagy lubuntu vagy mint lenne a jó. első linuxom. azért tettem fel, h tanuljam. át kívánnék madj térni windowsról. windowsban jó vagyok. szerelek. de ez egy más világ nekem. értem mit kéne, csak nem tudom hogyan kell... illetve csak egy részét értem. Amikor feltettem a lubuntut, akkor csak az alter akart felmenni rá. ne kérdezd miért. az is egy szívás volt mire lett grafikus felületem. már kezdem érteni miért, de sajna még nem tartok ott, hogy egy reinstall után megismételjem a driverek és a vega helyrepofozását. még nagyon az út elején járok. Azért kérdeztem a gnómót és a többit, mert van, de nem jó. és nem értettem miért van fent, ha egyszer mégsincs...

Elsőre Ubuntut akartam a fujitsura, de aztán az fel sem akart települni... igaz nem alter volt, sima. Véleményed szerint mi lenne való ezen laptopra?nem megy rengeteg screen saver sem... stb.. azokat sem értem, de majd megoldom
sokat guglizok... fele napom a tanulásra megy...
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sokat guglizok... fele napom a tanulásra megy...