Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
hát, nem tudom. én több helyen is már olvastam olyan véleményeket, hogy pont a sok python-os cucc miatt nem szeretik az ubuntu-t. de mondjuk ebbe ne menjünk most bele, szerintem elegáns dolog egy gui-t js+css megoldással megcsinálni (lásd webos a palm részéről).
hiába van évek óta ilyen-olyan kiegészítő, attól még éppen nyúlás. szerintem kb a gs az első olyan felület, ami semmiben nem hasonlít a windows vagy osx által taposott útvonalra, és még unity-re is csak nyomokban (látványban nagyon nagyon minimálisan, és funkcionalitásban egyáltalán nem).
igazából nem nagyon befolyásolja a véleményemet a trend meg az erőviszonyok alakulása, amíg van normális alternatíva, addig én nem fogok unity-t használni. ha meg kvázi csak unity és kde marad linuxon, akkor még azt is megkockáztatom, hogy inkább visszamegyek win7-re, mert számomra ezek egyike sem tartozik az ergonomikus kategóriába sajnos. szóval továbbra is remélem, hogy nagyjából egál lesz legalább a unity és gs részesedése, és kicsit értetlenül állok a dolog előtt, hogy neked miért lenne annyira pozitív dolog, ha a gs veszítene. én annyira nem szeretem a unity-t, hogy ha most kukáznák a kódot, és eltűnne a Föld színéről nyomtalanul, akkor sem sírnék, de értem, hoyg egyes embereknek bejön, így nem vagyok ellene, csak azt nem szeretném, ha az általam favorizált cucc látná ennek kárát.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest