Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Namost az előbb mondtad, hogy ne úgy kelljen már testreszabni h belefejleszt az ember
A unity -- mint írtam is -- többek közt pythonnal is bővíthető, a js+css emiatt nem akkora előny. Sőt inkább egy újabb interpreter/layout motor bevonását látom csak benne. Nem lehetetlen, hogy ez a teljesítményromlás egyik oka.A global menü meg már évek óta egy kiegészítőként elérhető a gnome2 panelhez is. Hogy most ez mennyire nyúlás, vagy csak alkalmazkodás, az legyen más problémája. Ellenben és azt látom, hogy szigorúan véve minden mai grafikus rendszer a xeroxra vezethető vissza, és a gnome-os/KDE-s "start-menü" sem zavart senkit sem korábban. Nekem mindössze annyi a mókás, hogy a GS annyira másabbabbnak mondva, aztán közben gyakorlatilag egy KDE/Unity öszvér lett. És még mindig nem értem, hogy miért az a nagy felháborodás a unity ellenében, miközben a GS baráti eb. Majd érdemes lesz figyelni az erőviszonyok alakulását.
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Motoros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A unity -- mint írtam is -- többek közt pythonnal is bővíthető, a js+css emiatt nem akkora előny. Sőt inkább egy újabb interpreter/layout motor bevonását látom csak benne. Nem lehetetlen, hogy ez a teljesítményromlás egyik oka.