- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Namost az előbb mondtad, hogy ne úgy kelljen már testreszabni h belefejleszt az ember
A unity -- mint írtam is -- többek közt pythonnal is bővíthető, a js+css emiatt nem akkora előny. Sőt inkább egy újabb interpreter/layout motor bevonását látom csak benne. Nem lehetetlen, hogy ez a teljesítményromlás egyik oka.A global menü meg már évek óta egy kiegészítőként elérhető a gnome2 panelhez is. Hogy most ez mennyire nyúlás, vagy csak alkalmazkodás, az legyen más problémája. Ellenben és azt látom, hogy szigorúan véve minden mai grafikus rendszer a xeroxra vezethető vissza, és a gnome-os/KDE-s "start-menü" sem zavart senkit sem korábban. Nekem mindössze annyi a mókás, hogy a GS annyira másabbabbnak mondva, aztán közben gyakorlatilag egy KDE/Unity öszvér lett. És még mindig nem értem, hogy miért az a nagy felháborodás a unity ellenében, miközben a GS baráti eb. Majd érdemes lesz figyelni az erőviszonyok alakulását.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A unity -- mint írtam is -- többek közt pythonnal is bővíthető, a js+css emiatt nem akkora előny. Sőt inkább egy újabb interpreter/layout motor bevonását látom csak benne. Nem lehetetlen, hogy ez a teljesítményromlás egyik oka.